FOI Varaždin - da ili ne?

poruka: 457
|
čitano: 249.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zanima me kad cemo mi izvanredni studenti dobit onaj username i password za Moodle. Hvala

10 godina
neaktivan
Re: FOI Varaždin - da ili ne?
zum96 kaže...

Pozdrav,

Zanima me kad cemo mi izvanredni studenti dobit onaj username i password za Moodle. Hvala

Ako se dobro sjećam, to se dobiva na prvim predavanjima iz informatike ako se što nije mijenjalo...

Moj savjet je da pokušate doći svakako na nastavu prvi tjedan (predavanja), kad je upoznavanje s profesorima i kolegijima, jer tada objašnjavaju i pravila za izvanredne studente.

Lp!

9 godina
neaktivan

Puno Hvala :)

9 godina
neaktivan

Kakav je IT community u Varaždinu, ima li puno tvrtki? Živim u Osijeku i tu su stvarno dobro organizirani i pokušavaju podijeliti svoje znanje. Jako su često predavanja, ima puno intershipa i praksi, većina ljudi više nauči na tome nego na faksu. Jel slično i u Varaždinu?

10 godina
neaktivan

Kad bi trebali dobiti studentske iksice za prehranu?Neki kazu da tek za dva tjedna,ako je tako jel se placa velika cijena za jedan obrok (ako odmah na pocetku nemam iksicu).

Pitam,buduci da cu biti u stud.domu, jel me zanima da li ce biti veliki trosak ako nemamo student.iksice u prva dva tjedna?

Carry on
10 godina
neaktivan

bill_347 Uh, ima informatičkih firmi nekoliko, točnije tehnološki park, ali nisam sigurna koliko je to 'utjecajno'. Bar ja nisam čula za ikakva događanja i sl. Imaš dosta toga na faksu, ako želiš raditi i učiti ima puno projekata u koje se možeš uključiti, ili dolje u labos za security, svašta...

Dino-san Posudit ćeš iksicu od starijih studenata prva dva tjedna, tj. dok ne dobijete svoje na faksu :D Sve ok, ljudi u menzi znaju da treba 100 god dok naše iksice stignu iz Zga xD Tako da ćete upoznat starije cimere/nekog u domu ili na faksu starijeg pa ćete užicat da vas počaste ručkovima to vrijeme, to je normalno ;)

Pozz!

10 godina
Dino-san kaže...

Kad bi trebali dobiti studentske iksice za prehranu?Neki kazu da tek za dva tjedna,ako je tako jel se placa velika cijena za jedan obrok (ako odmah na pocetku nemam iksicu).

Pitam,buduci da cu biti u stud.domu, jel me zanima da li ce biti veliki trosak ako nemamo student.iksice u prva dva tjedna?

Kad sam ja krenuo studirati moglo se je na indeks hraniti u menzi dok nismo dobili xice. No, to je bilo prije "novog" režima (6,5kn/obrok) i prije gradnje nove menze. Vi novi studenti ne znate što propuštate bez Raja i Parka

10 godina
neaktivan

Jel mi moze tko reci nesto o poslovnom komuniciranju na prvoj godini ? ima li sta lose u tome ? pitam jer je to izborni predmet a ja sam stavio da ne zelim to. Ima li kakvih sansa da se ponovno upisem na taj predmet/kolegij (kako vec xd)?

Carry on
17 godina
Dino-san kaže...

Jel mi moze tko reci nesto o poslovnom komuniciranju na prvoj godini ? ima li sta lose u tome ? pitam jer je to izborni predmet a ja sam stavio da ne zelim to. Ima li kakvih sansa da se ponovno upisem na taj predmet/kolegij (kako vec xd)?

To je kolegij prvog semestra, ponovo ga možeš opet upisat svakog neparnog semestra, znači u tvom slučaju u trećem semestru (ili u petom). Kolegij je prelagan, gratis 3 ectsa.

10 godina
neaktivan
Pero kaže...
Dino-san kaže...

To je kolegij prvog semestra, ponovo ga možeš opet upisat svakog neparnog semestra, znači u tvom slučaju u trećem semestru (ili u petom). Kolegij je prelagan, gratis 3 ectsa.

nešto su nam govorili da se možemo predomisliti i da možemo upisati kolegij na početku faksa,sad koliko ima u tome istine.

Ako ga upisem u 3.semestru da li se onda nastavlja sa tim programom ili se ide ispocetka ?

Carry on
17 godina
Dino-san kaže...
Pero kaže...
Dino-san kaže...

nešto su nam govorili da se možemo predomisliti i da možemo upisati kolegij na početku faksa,sad koliko ima u tome istine.

Ako ga upisem u 3.semestru da li se onda nastavlja sa tim programom ili se ide ispocetka ?

Ima neka shema da jos prvih 2 tjedna možeš upisat samo nisam siguran jel to još vrijedi. Nebitan je taj kolegij tako da se ne trebaš brinut, ne vuče ni jedan predmet, bitno je samo da paziš kolko upisuješ ectsa i da si u foi planeru posložiš predmete.

11 godina
neaktivan

Dino-san ti si G1 ili G2 grupa? Ja sam brucos IPS-a i grupa G2 sam, ali odma prvi dan prvo predavanje je Poslovno komuniciranje, znaci ja prvi dan odma to propuštam i dolazim na sljedeće predavanje?

Sta nema neko uvodno predavanje ili sam ja to krivo protumacio? Moze neko napisat ako zna nest.

10 godina

Pa ono sto ti pise na foi nastava tu na internetu za tvoju grupu, na to i ides. Dekan i ostali dolaze jednima ja mislim u 8, a tebi ce posto si g2, vjerojatno u 12. Ali to uopce nije bitno, samo idi na ono što ti piše po rasporedu da je.

10 godina
neaktivan
No.Nameee kaže...

Dino-san ti si G1 ili G2 grupa? Ja sam brucos IPS-a i grupa G2 sam, ali odma prvi dan prvo predavanje je Poslovno komuniciranje, znaci ja prvi dan odma to propuštam i dolazim na sljedeće predavanje?

Sta nema neko uvodno predavanje ili sam ja to krivo protumacio? Moze neko napisat ako zna nest.

No.Nameee ja sam ti G31 i imam predavanje u 8h i osnove ekonomije a izmedu ta dva predmeta imam slobodno.Propustas to ako nisi upisan na poslovno komuniciranje 

Carry on
9 godina
neaktivan

a gdje mogu vidjet koja sam grupa?

10 godina
neaktivan
Yaaqov kaže...

a gdje mogu vidjet koja sam grupa?

http://nastava.foi.hr/public/schedule

stisni "objasnjenje grupa" i pronades si ime i prezime,namjestis si grupu i prikaze ti raspored za tvoju grupu

Carry on
10 godina
neaktivan

Mislim da još uvijek možete upisati PK ako to želite, pitajte u referadi. Ljudi su tako naknadno već upisivali prošlih par godina i nije bilo problema. Možete ga upisati i iduće godine, tj. svaki zimski semstar na preddiplomskom studiju, i jednako je gradivo uvijek (samo što ćete ga tad slušati većinom s brucošima opet) - u tom slučaju veća je šansa da će ti se pokapat predavanje s nečim iz druge/treće godine, s obzirom da je PK predmet prve godine.

Što se tiče rasporeda, držite se toga što vam piše na nastava.foi.hr i prema tome dolazite na nastavu u dvorane koje pišu. Prvi tjedan su svima uvodni sati (svaki kolegij za sebe) i krene se malo s gradivom. U ponedjeljak će dekan svakoj grupi posebno (G1 i G2)  za vrijeme jednog od predavanja, održati kratki govor dobrodošlice i bit će vam objašnjene osnovne stvari kako sve funkcionira.

Pozz

10 godina
neaktivan

Jel vi stariji studenti znate gdje se nalazi FOI2.Vidim si na rasporedu da imam predavanje organizacije

Carry on
10 godina
neaktivan
Dino-san kaže...

Jel vi stariji studenti znate gdje se nalazi FOI2.Vidim si na rasporedu da imam predavanje organizacije

Zgrada FOI2 je malo bliže studentskom domu, tj. negdje na pola između doma i FOI 1 zgrade. Ista ulica, samo se skrene desno prije pekare Varaždinke ako idete iz pravca doma. Evo link na google maps (malo je starije, pa zanemarite oznake Raj/Park jer te menze više ne postoje): Google Maps Vž

Pozz!

10 godina
neaktivan
jane1909 kaže...
Dino-san kaže...

Zgrada FOI2 je malo bliže studentskom domu, tj. negdje na pola između doma i FOI 1 zgrade. Ista ulica, samo se skrene desno prije pekare Varaždinke ako idete iz pravca doma. Evo link na google maps (malo je starije, pa zanemarite oznake Raj/Park jer te menze više ne postoje): Google Maps Vž

Pozz!

e to mi je trebalo tnx

Carry on
10 godina
neaktivan

Zanima me jel nam u studentskom servisu zadaju koliko dnevno zelimo raditi za koliko dnevnicu?Htio bih nakon mjesec do dva pocetka faksa nesto radiit?

Carry on
10 godina
neaktivan
Dino-san kaže...

Zanima me jel nam u studentskom servisu zadaju koliko dnevno zelimo raditi za koliko dnevnicu?Htio bih nakon mjesec do dva pocetka faksa nesto radiit?

Nisam sigurna da sam te skužila... Uglavnom, ti si možeš sam naći poslodavca za kojeg želiš raditi i provjeriti s njim uvjete rada (satnica, vrijeme itd.). Studentski servis je tu samo kao posrednik za isplatu. Ili se možeš kod njih doći raspitati za poslove i sl. Pogledaj detaljnije: Student Servis

I na tom webu nakon registracije u student servisu osobno, možeš se prijaviti i pregledavati raspoložive poslove, itd.

10 godina
neaktivan
jane1909 kaže...
Dino-san kaže...

Nisam sigurna da sam te skužila... Uglavnom, ti si možeš sam naći poslodavca za kojeg želiš raditi i provjeriti s njim uvjete rada (satnica, vrijeme itd.). Studentski servis je tu samo kao posrednik za isplatu. Ili se možeš kod njih doći raspitati za poslove i sl. Pogledaj detaljnije: Student Servis

I na tom webu nakon registracije u student servisu osobno, možeš se prijaviti i pregledavati raspoložive poslove, itd.

Okey,mislio sam da je sve vecinom u sklopu servisu ,tj.da ti oni zadaju poslove i da moras za njih raditi

sve u svemu tnx

Carry on
9 godina
neaktivan

Jeste vi već nabavili skripte i materijale ili čekate neku priliku?

Znam da nije baš vezano za FOI, ali dobila sam učenički dom pa ako netko zna situaciju kakva je tamo da mi opiše. Može u PP. :)

PS. Ima li ovdje ekipe iz grupe G13? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 19:24 (Nidalee97).
9 godina
neaktivan
Nidalee97 kaže...

PS. Ima li ovdje ekipe iz grupe G13? :D

naravno da ima:D

10 godina
neaktivan

Ljudi moji, dajte lakše malo :D Nabavit ćete sve na vrijeme, najprije poslušajte što imaju reći profesori, odnosno stariji studenti. Većinu toga ćete imati na Moodleu :)

Što se tiče knjiga, moja preporuka je Mikroračunala i Poslovno računarstvo za infu (neki dijelovi), eventualno zbirka iz Matematike (bit će navedeno koja točno u literaturi). Zapisujte s predavanja, budite u toku i nemate frke ;)

Pozz

9 godina
neaktivan
O pa kolega jeste spremni? :D
10 godina
neaktivan

Niste dodijeljeni ni u jednu grupu u ak.god. 2016/2017. Upis u grupu možete obaviti u izborniku "Pripadnost grupi".

zašto mi ovo pise dok se prijavim na nastavu.foi.hr a stranici foi pisem da sam u grupi g31?

sve u svemu odabrao sam grupu i dal bih trebao neke labose prijaviti,informatiku i tjelesni?

Carry on
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 13:59 (Dino-san).
10 godina
neaktivan
Dino-san kaže...

Niste dodijeljeni ni u jednu grupu u ak.god. 2016/2017. Upis u grupu možete obaviti u izborniku "Pripadnost grupi".

zašto mi ovo pise dok se prijavim na nastavu.foi.hr a stranici foi pisem da sam u grupi g31?

sve u svemu odabrao sam grupu i dal bih trebao neke labose prijaviti,informatiku i tjelesni?

To što je na nastava.foi.hr , to vam služi samo i isključivo za prikaz rasporeda - što se tiče labosa, tu će vam uvijek bit prikazani svi termini.

Labose (ovaj semestar samo iz inf1), ćete birati prvi tjedan, kao i termin za TZK, na Moodle sustavu.

Lp!

9 godina
neaktivan

Imam pitanje koje je malo glupo, može mi netko iskreno reći koliko je ISPS smjer težak, koliko učenika ne stigne položit ispite na kolikvijima i koji su od predmeta teški a koji lakši i ako nije problem ako zna netko koliko se otprilike mora učiti? :D

I ako nije problem da mi kažete kojih bi se profesora morao paziti.

Lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 15:08 (mail413).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice