Ovdje možete preuzeti jednu kolekciju skripta za maturu, a i više. Ima stvarno svega, što ćete moći vidjeti kasnije.
Preuzimanje je besplatno!
Ovo je link za skripte: https://drive.google.com/drive/folders/0B8lLr_1adiEKfjBTaHlDcDgtVWF2cVJhLXVncDRfYnBIWGFhUTAzSWl6SHlrTjZONmI4Vms?resourcekey=0-N5d3qCaeWQ-pKZsRRSwzEg&usp=sharing
Ja osobno nisam autor većini ovih skripta, i sve koristite na vlastitu odgovornost. No, radim puno svojih skripta i svako malo nadopunjujem sa novima.
Cilj je napraviti univerzalne skripte (za sve predmete na maturi, ali i ostale) iz kojih dok učite neće biti pitanja kao "koja je bolja?" nego će biti jedna jedina koja je savršena i sadrži sve, a podijeljena prema ciljevima. (npr. za napredne sa proširenim sadržajem, za 5 ili za manje od 5, ili koja god mi već skala padne napamet)
Da ne duljim, u ovoj temi slobodno komentirajte:
1. Koja vam se skripta najviše sviđa, koja vam je najbolja za naučiti površno, a koja za detaljno.
2. Što bi vi dodali u kolekciju - možete mi poslati svoje skripte, radove, bilo što što mislite da bi pomoglo drugima.
3. Općenito o greškama, savjeti, primjedbe, kritike, pohvale..bilo što takvog tipa.
I za kraj ovo je ono što dobivate ako napravite mail i skinete si ovu kolekciju, ili pak učite sa interneta preko nje:
Sakupljeno je jedno 8 Gigabyta skripta za Maturu, ako netko želi - slobodno pošaljite mail u inbox i dijelim preko GMAIL Drive-a (ili si preuzmite preko https://drive.google.com/drive/folders/0B8lLr_1adiEKfjBTaHlDcDgtVWF2cVJhLXVncDRfYnBIWGFhUTAzSWl6SHlrTjZONmI4Vms?resourcekey=0-N5d3qCaeWQ-pKZsRRSwzEg&usp=sharing):
Kolekcija uključuje:
1. Svi Ispiti Provedenih Matura (2009/2010/2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017 + Ogledni Ispiti, te probne mature)
- Rokovi : Ljeto, Jesen, Zima
- Sve Kataloge obveznih predmeta za A i B razinu, kao i Kataloge za Izborne Predmete Državne Mature (2009.- 2016.)
- Ostale Ispite Državne Mature (ispiti na drugim jezicima, na jezicima nacionalnih manjina)
- Sve ostalo što se može skinuti sa stranice NCVVO (vodič kroz maturu, dozvoljeni kalkulatori, dodatci uz ispite, zvučni zapisi...)
2. Razne skripte, PowerPoint prezentacije, PDF datoteke, i zadatke za vježbu iz:
- Matematike
- Hrvatskog Jezika
- Engleskog Jezika
- Njemačkog Jezika
- Politike i Gospodarstva
- Informatike
- Biologije
- Kemije
- Fizike
- Sociologije
- Psihologije
- Ostalo
Dodatak - Odlične Memo Tablice iz: Matematike, Hrvatskog, Njemačkog, Biologije, Kemije, Fizike i Engleskog.
3. Moje skripte koje radim dok učim - razni savjeti, stranice sa kojih je dobro učiti - PDF - dokumenti raznih tema i ostalo.
- Datoteke su u formatima : PDF, Doc, Pptx, Rar (zip), mp4, itd...
Upute za korištenje:
"
1. Preko linka otvoriti će vam se sve što sam podijelio.
2. Stisnete u tom prozoru na "OTVORI U DISKU"
3. Ne morate skidati jedno po jedno, iako možete i tako da odete do određene datoteke, desni klik ili otvorite u PDF-u ili u čemu već je datoteka i onda tamo download, i preuzmete.
4. Nakon otvaranja u disku, kolekciju možete desnim klikom označiti i odabrati "PREUZMI", nakon preuzimanja (ovisno o brzini interneta, i koji dio datoteke skidate može potrajati i više od 20 min) raspakirate datoteku i koriste ono što vam treba.
Predlažem da si ostavite cjelokupnu kolekciju na disku (ne brisati je nakon download-a), ne zauzima Vam prostor i zato jer:
0. Podijeljene datoteke ostati će podijeljene i nakon Mature.
1. Često nadopunjujem s novim skriptama (skoro svaki dan)
2. Kasnije ću dijeliti i videa
3. Datoteke su podložne ispravcima, mojim osobnim dodacima (skripte koje radim dok učim) i ostalim poboljšanjima.
Collected by: Komediruzeck&-2017®™
Have a Nice Day.
"
Eto toliko od mene, ako se sjetim još nešto ubaciti u ovaj post, editirati ću.
Lijep pozdrav,