Državna matura 2015

poruka: 2.293
|
čitano: 444.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2015
KiCo77 kaže...

Kužim ja da je u Rijeci lakši faks, ali ne znam koliko mi više znanje može pružit FER i kakva je razlika kod zaposljavanja itd. Moram malo bolje pogledat programe u ovih tjedan dana.

I sta se tica Zga jos mi je problem i smjestaj jer nemam baš neke šanse za dom, a stanovi koštaju.

Ako gledas tako najbolje ti je FER, na nonstop imas oglase tipa "nikakav TVZ ni algebra". I opet, na FERu ti ovisis sam o sebi, nista te on *prakticnog* nece naucit ako se ti neces sam dodatno angazirat. Postodavci vole ferovce jer su spremni naucit i imaju dobru podlogu. Iz programa neces vidjet bas nista, od preko 200 predmeta koji su vecina izborni neces moc sad procjenit koji ce te faks bolje naucit nesto konkretno radit, a car fera je sto te ni ne uci nesto konkretno nego poslije njega mozes puno toga (imas podlogu)! A ne uce te kako sjedit za stolom i programirat za iOS, to nije za inzenjerski fakultet, i to je vrlo usko podrucje, tako necem se ne nadaj u obveznom dijelu fera.

mojpismonosa
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kužim ja da je u Rijeci lakši faks, ali ne znam koliko mi više znanje može pružit FER i kakva je razlika kod zaposljavanja itd. Moram malo bolje pogledat programe u ovih tjedan dana.

I sta se tica Zga jos mi je problem i smjestaj jer nemam baš neke šanse za dom, a stanovi koštaju.

Koliko sam ja gledao dosta slični programi, čak mislim da je RITEH dosta toga copy pasteo s FER-a.

Odi na FER da mi ne zauzimaš mjesto. :P

SpyGi je mato.
16 godina
Državna matura 2015

do kad mozemo mjenjat one izbore za fakultete?

13 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Do 17.,minutu prije konacnih rezultata(17:59)

Everybody lies-House
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

a jese jos mogu dodavat novi faksevi?

14 godina
Većina da, ali ne svi
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

spasiteeee, molim vas!!! u svakom ispitu sam greške ispravljala punim potpisom na kraju....zna li netko provjereno hoću li ja pasti, hoće li se ti ispiti posebno razmatrati ili nešto tako?? svašta sam čula pa više ni sama ne znam 

10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

U pravilu da..

Zasto govorim u pravilu, jer po pravilu se treba ponistit ispit u ovom slucaju, a sad mozda naletis na ispitivaca meka srca kojeg ili boli k ili ne zeli rusit ljude zbog gluposti..

imas jos par dana ionako pa ces vidjet

13 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Ja san na listu za odgovore ispravlja odgovore i isto san stavlja puni potpis,nema ti to veze koliko znan

Everybody lies-House
15 godina
Bettych96 kaže...

spasiteeee, molim vas!!! u svakom ispitu sam greške ispravljala punim potpisom na kraju....zna li netko provjereno hoću li ja pasti, hoće li se ti ispiti posebno razmatrati ili nešto tako?? svašta sam čula pa više ni sama ne znam 

Ne brini se, ne vjerujem da ćeš imati ikakvih problema.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Koji kurac, zašto bi poništavali ispit ak se stavi jebeni puni potpis?

Puni potpis je viši stupanj autentifikacije od inicijala. Svaka budala može staviti tuđe inicijale.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

pa jer je matura anonimna, tako mos stavit ime i prezime jer ti je ujak/tetka/strina/baba ispravljac pa kad ti vidi potpis lijepo 100% upise

15 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Ima smisla.

Sranje. Na listovima za odgovore nisam ispravljao, ali na eseju jesam i stavljao sam inicijale tamo gdje nije bilo mjesta za puni potpis. A puni potpis sam stavljao jer su mi inicijali slova koja isto izgledaju štampana i pisana..

10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

ja inače nemam neki poseban potpis pa se nisam htjela zezati s tim, svaki bi bio drugaciji...nego sam išla na sigurno i puni potpis pisala..očito nije bilo baš sigurno heh

10 godina
neaktivan

nadam se da će sve biti dobro :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 22:57 (Bettych96).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Taman kad sam mislio da sam s tim gotov, sad se sekiram oko ovoga.

10 godina
neaktivan
chutac kaže...

Taman kad sam mislio da sam s tim gotov, sad se sekiram oko ovoga.

Nece ti nista biti, ali to je glupo i prelazi preko cijele ideje mature o anonimnosti i jednakosti, ali u principu sve k 

Avada kedavra!
14 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Zna li netko u koliko sati ce biti objavljeni rezultati 13.7.?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
neaktivan

Koliko ja znam u 12.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Za sve one koji misle na Fer, jeste znali da je ove godine upisni paket 500,00 Kn.

Eo slike:

Komediruzecki®™
13 godina
neaktivan
Komediruzecki kaže...

Za sve one koji misle na Fer, jeste znali da je ove godine upisni paket 500,00 Kn.

Eo slike:

E bas me to stara ispitivala, jel to jedino davanje koje cemo imati prilikom upisa?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Komediruzecki kaže...

Eo slike:

E bas me to stara ispitivala, jel to jedino davanje koje cemo imati prilikom upisa?

Tak je

a one svjedodžbe koje se dijele 22. isto triba doniti ili? 

Avada kedavra!
16 godina
Državna matura 2015

sad kad oni objave te rezultate 13. oce se onda updateat one liste za fakseve da vidimo dal smo upali ili koji smo uopce konacno na listi? ili to tek 17. bude?

15 godina
neaktivan
Državna matura 2015

13.7. se updataju liste sa rezultatima mature, do 17.7. u 18:00h se mogu izmjenjivati odabiri fakulteta i onda su zadnji rezultati.

16 godina
Antrocro kaže...

13.7. se updataju liste sa rezultatima mature, do 17.7. u 18:00h se mogu izmjenjivati odabiri fakulteta i onda su zadnji rezultati.

odlicno, to sam htio znat.

13 godina
neaktivan
wandererica kaže...
ja111 kaže...
Komediruzecki kaže...

Eo slike:

Tak je

Ozbiljno, ovo mi nije jasno sa svjedodžbama.

Dakle na stranici FER-a piše:

• Pristupnici koji temeljem ljetnog razredbenog postupka steknu pravo upisa na FER upisivat će se u razdoblju od 20. do 22. srpnja 2015. godine.

Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

• ....
  • potvrdu o položenoj maturi i položenim ispitima državne mature 

Kako ću donijeti potvrdu o položenoj maturi ako se svjedodžbe (to su te potvrde, right?) dobivaju 22.7, dakle zadnji dan upisa?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 19:50 (Unix).
13 godina
Državna matura 2015

Vec tri godine za redom je tako i uvijek mozes naknadno donest... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Unix kaže...

• Pristupnici koji temeljem ljetnog razredbenog postupka steknu pravo upisa na FER upisivat će se u razdoblju od 20. do 22. srpnja 2015. godine.

• ....

Kako ću donijeti potvrdu o položenoj maturi ako se svjedodžbe (to su te potvrde, right?) dobivaju 22.7, dakle zadnji dan upisa?

Ovo i mene zanima kako... Nema mi smisla da se svi možemo upisat tek zadnji dan upisa. 

Oćemo li trebat i svjedodžbe sva 4 razreda srednje škole donijet?

http://mlgflappybird420.com
10 godina
neaktivan
Unix kaže...
wandererica kaže...
ja111 kaže...
Komediruzecki kaže...

Eo slike:

Tak je

• ....

Ja sam to pitao prije par stranica, i koliko se sjećam nitko ništa :P
A očito se ne mora donjeti, jer da se mora onda nebi bilo izvedivo za neke. Meni nije toliko teško otići do škole podići ju i direktno na fer s tim svim. No zanima me jel na feru traju upisi onda cijeli dan kad nije naznačeno vrijeme, ili ima neki period kad treba točno doći?

Komediruzecki®™
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Vec tri godine za redom je tako i uvijek mozes naknadno donest... 

Onda dobro, ali zašto bespotrebno kompliciraju i zbunjuju ljude? Jednostavno neka pomaknu upise sa 22.-24. srpnja (ili kad već) i riješen problem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice