Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Postoji li polugodiste U BIH????

15 godina
Re: Ah ta škola...
Hardox kaže...

Pa je l imaš ti prijatelje?
pitaj nekog od njih :S 

Drug Lord
15 godina
neaktivan
Hardox kaže...

Da, postoji.

dzix
11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo ovako ja sam bio prisutan na 99% sati i nije me pitala Geografiju sada sam bolestan imam ocijenu iz kontrolnog 5 i oce da me ostavi ne ocijenjenog jel to moguce? Znaci propusztio 1 h u polugodistu

14 godina
neaktivan

Ne možeš biti neocjenjen na temelju jednog izostanka. To su gluposti. Uvjeti koji se trebaju ispunjavati za biti neocjenjen su izostanci u rasponu od 20 % do 30 % od ukupnog broja sati.

savjet+

Malo više razmišljati mozgom i malo manje trabunjati gluposti :)

15 godina

Ima netko na forumu da je otisao studirati u neku stranu zemlju?(EU,ne dalje od toga)

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Eto napokon došli praznici,a meni će naravno sve bit glupo. Samo mi praksa ostaje,a školskog društva ni za lijek {#}.

Daniel
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Zanima me studiranje na ETFOS-u.
Ima li itko tu da mi kaze kakav je faks ?
Koliko otprilike bodova trebam imati za upis na smjer racunalstva ?

Zahvaljujem.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...
  • po 5 dodatnih bodova za svaku ocjenu izvrstan iz predmeta Matematika, Fizika i Kemija u svakom razredu srednje škole - do 40 bodova

Kak se ovo izračuna? Radi se o fsb, nebi onda trebalo pisati fizika ILI kemija?

Extra wurst
12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pozdrav ljudi,pitao bih nešto. Jel postoji kod vas u školi da vas netko od djelatnika trkne nogom u dupe najjače što može,i jeli se smije neki profesor tako slično ponašati bezobzira na razlog?

Daniel
16 godina
Shumy kaže...

Pozdrav ljudi,pitao bih nešto. Jel postoji kod vas u školi da vas netko od djelatnika trkne nogom u dupe najjače što može,i jeli se smije neki profesor tako slično ponašati bezobzira na razlog?

Ne.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Shumy kaže...

Ne.

Mene je sutnio tard iz biologije u guzicu..lik je bolesnik jer ne znam kako da se izborim za vecu ocijenu...Jer me ne voli zato sto je moja obitelj imucnija i stalno mi nabija kako da na mom salasu(farmi) ima sve sa se nadje...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
drakula789 kaže...

Mene je sutnio tard iz biologije u guzicu..lik je bolesnik jer ne znam kako da se izborim za vecu ocijenu...Jer me ne voli zato sto je moja obitelj imucnija i stalno mi nabija kako da na mom salasu(farmi) ima sve sa se nadje...

Što to govoriš nama na forumu? Odmah si trebao ravnatelju u ured, sa ljudima koji su to vidili i ćao đaci. {#}

EUW: FerritinCRO
12 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
drakula789 kaže...

Što to govoriš nama na forumu? Odmah si trebao ravnatelju u ured, sa ljudima koji su to vidili i ćao đaci. {#}

Ma ne brini,sređeno je to sve. Pitam samo dal ima negdje drugdje tih slučajeva. Šta je on nama sve napričo (o tome kako on nama smije sve napravit a mi njemu ništa),glava me zabolila pa više ni sam ne znam više šta je istina a šta nije... 

Lik je inačer retardiran do bola,a i briga me šta će reć. Kaže ima odvjetnika ovo ono. Neće njemu ni sto odvjetnika pomoć kad mu moj čaća dođe...

Daniel
16 godina
neaktivan
Do kada se mogu dodavati i brisati studijski programi na postani student?
Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
drakula789 kaže...

Neću zato sto ce me jos vise mrzit i nikom nebi bilo nista nego bi imao pik na mene kuzis a onda sam na.ebo!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Do kada se mogu dodavati i brisati studijski programi na postani student?

Predmete i razine moraš odabrati do kraja prvog mjeseca. Dok studijske programe možeš dosta dugo, čak do lipnja- srpnja. To sam saznao u školi jer je i mene zanimalo, a i imaš na nekim stranicama navedeno kad je krajnji rok prijave za određeni studijski program.

Ivan
15 godina
Ah ta škola...

Ne znam gdje da ovo pitam, pa ću pitati ovdje..

Upisao sam doškolovanje  tj. 4. stupanj. Znači imam završenu trogodišnju srednju i sada idem još jednu godinu. Do 9. mjeseca trebam položiti razliku predmeta. Znači nije redovna nastava nego samo uzimati nekakve skripte, učiti i polagati ispite. I onda u 9. mjesecu redovna školska godina..

E sad me zanima jedna stvar. Je li moguće u isto vrijeme raditi i ići u školu? Pustite sad vrijeme, napor itd. samo me zanima je li zakonom moguće. Pošto do 9. mjeseca imam vremena, a i nemam redovitu školu, razmišljam o tome da do tada pokušam naći posao i raditi.

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
Ah ta škola...

Mozes,ali shebat ces se.

16 godina
neaktivan
@8888800000, da, tako sam i ja skuzio da traje prijava fakulteta do 17.7. (osim onih koji imaju prijemni) samo sto nasa profesorica koja je ispitni koordinator kaze da moramo do 1.2.
16 godina
neaktivan

E sad me zanima jedna stvar. Je li moguće u isto vrijeme raditi i ići u školu? Pustite sad vrijeme, napor itd. samo me zanima je li zakonom moguće. Pošto do 9. mjeseca imam vremena, a i nemam redovitu školu, razmišljam o tome da do tada pokušam naći posao i raditi.

Je, moguće i izvedivo, ljudi na faks idu redovno i rade ( da ne spominjem vanredne ), učenje od kuće za 4. stupanj i rad ti neće biti problem ako si bar malo organiziran.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
Jel bio netko na natjecanju iz osnova informatike danas? Kako ste napisali? Meni je malo teže bilo nego prijašnjih godina (nisam učio, možda je to) al možda i prođem, nije neka konkurencija u mojoj županiji inače.
14 godina
Tomislav95 kaže...
Jel bio netko na natjecanju iz osnova informatike danas? Kako ste napisali? Meni je malo teže bilo nego prijašnjih godina (nisam učio, možda je to) al možda i prođem, nije neka konkurencija u mojoj županiji inače.

Ja sam bio,i dosta je teže nego što je test bio prošle godine.

Prošle godine je test na županijskom bio daleko lakši

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Slažem se. Nije opet ni sad bio pretezak al imali su cake. Napravio sam par glumih grešaka, mislim da sam u onim zadatku s RGB krivo izračunao 256 na treću jer se nisam sjetio da možda mogu ostaviti u tom obliku.
16 godina
Tomislav95 kaže...

Bio sam, loše sam napisao. Onaj logički sklop nisam ni taknuo, uopće nisam primjetio da ima prazno mjesto za nadopuniti pa nisam znao što treba, tek kasnije mi je frend rekao. I na početku sam previše razmišljao, pa mi je za 3 najteža zadatka ostalo 10ak min(naravno, nisam ih dobro riješio). 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Jel u zadatku sa sklopom trebalo na kraj samo dodati sklop za ILI? Ni meni to nije bili baš jasno.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Bio sam i ja danas na natjecanju iz osnova informatike.
S obzirom da sam ja opca gimnazija, one logicke sklopove i vecinu matematickih zadataka nisam rijesio tocno.
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Jel u zadatku sa sklopom trebalo na kraj samo dodati sklop za ILI? Ni meni to nije bili baš jasno.

da, ILI sklop je rjesenje.

12 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Strukovne škole, prvi u školi, a kolko sam profesora shvatio najbolji i od svih natjecatelja strukovnih škola u županiji, al to čisto sumnjam {#}

Steam ID: Jabuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 22:18 (ESS_Damjan).
17 godina
neaktivan
ESS_Damjan kaže...

Strukovne škole, prvi u školi, a kolko sam profesora shvatio najbolji i od svih natjecatelja strukovnih škola, al to čisto sumnjam {#}

za skole su podaci bili poznati odmah i dostupni, ali za zupanije i sveukupni redoslijed treba imat malo vece privilegije, bar dok se ne objave sluzbeni rezultati. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice