Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.754.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ah ta škola...

ljudi moji sta ce biti kad dodete na fax...gdje svaki ispit ima po 200-300-400 i vise stranica...mozda sam jos malo i rekao za neke fakultete (medicina imaju ispite po 1000 stranica)

15 godina
protjeran
RE: Ah ta škola...
RuskeGTT kaže...

ljudi moji sta ce biti kad dodete na fax...gdje svaki ispit ima po 200-300-400 i vise stranica...mozda sam jos malo i rekao za neke fakultete (medicina imaju ispite po 1000 stranica)

Znaš kako to ide kod nas:100 eurića po ispitu pa ono od rođenja to roditelji imaju na umu pa kao "štede za crne dane"!!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ja pisem sutra povijest i tcid, a u petak kemiju i zadnji tjedan matku i osnove.

16 godina

One project down, one to go :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
Ah ta škola...

sutra nista,cetvrtakodgovarat 2 predmeta, u petak odgovarat jedan.

u utorak test i odgovarat. i to je to..

a glupih modova..nesmjes imati ni potpis vise..bezobrazluk..
15 godina
zgsolja kaže...
RuskeGTT kaže...

Znaš kako to ide kod nas:100 eurića po ispitu pa ono od rođenja to roditelji imaju na umu pa kao "štede za crne dane"!!

to mozes samo sanjat na mom faxu...mozda na nekim faxevima kojih je grijeh nazvat faxevima, prije ce biti kao tecajevi...necu ih sad nabrajati, jer se uvijek jave panjevi koji tamo studiraju i jedu one smede stvari kako im je full tesko...

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

čuo sam da je dvojezična opća ovako..gradivo se uči na hrvatskom i zadnji sat od lekcije se sve ponovi na eng, točno?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Ah ta škola...

Danas bio kontrolni iz kemije! Mislim da sam uradio dobro! Njemački sam odgovarao i dobio 5, u što još ne mogu povjerovati. Prvi razred gimnazije nije baš pretežak mislim nema tako teških stvari.   Kemija je sama teorija. Matematika je prelagana. Dosada nisam previše učio samo ko 3,5-4 h prosječno po danu.

bruno11 kaže...
bruno11 kaže...

Aj onda idi učit kemiju,a ne visit na forumu. Nama je danas donija ocjene iz teorije. Pola razreda dobilo 2, ali nije ni čudno jer smo mu utekli sa sata cili razred pa se osvećuje.

Ja sam mislio da je četvrti razred najodgovorniji i najpametniji. Zato nam određeni profesori govore da smo mi prvaši dobri i aktivni u odnosu na starije razrede.

Peritus inimicus
17 godina
neaktivan

@capitan

samo 3,5-4h? samo?

Uz duzno postovanje u 9 godina sve skupa nisam toliko učio,ali baš učio.Može li mi tko reći onda da ja npr.svaki dan toliko učim, onda bih prošao 5.0  jer sam sve do sad prošao s oko 4.0 više manje s kampanjskim učenjem prije testa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 14:45 (ivan-zd).
17 godina
odjavljen
Ah ta škola...

Jel zna tko boduje li se za klasičnu gimnaziju za ovu godinu i glazbena i talijanski zajedno. (dodatni bodovi- 2, 2)?

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Danas bio kontrolni iz kemije! Mislim da sam uradio dobro! Njemački sam odgovarao i dobio 5, u što još ne mogu povjerovati. Prvi razred gimnazije nije baš pretežak mislim nema tako teških stvari.   Kemija je sama teorija. Matematika je prelagana. Dosada nisam previše učio samo ko 3,5-4 h prosječno po danu.

bruno11 kaže...
bruno11 kaže...

Aj onda idi učit kemiju,a ne visit na forumu. Nama je danas donija ocjene iz teorije. Pola razreda dobilo 2, ali nije ni čudno jer smo mu utekli sa sata cili razred pa se osvećuje.

Ja sam mislio da je četvrti razred najodgovorniji i najpametniji. Zato nam određeni profesori govore da smo mi prvaši dobri i aktivni u odnosu na starije razrede.

LOL kada bih se ja barem mogao natjerati da učim toliko, gdje bi mi bio kraj :D Da toliko učim, imao bih 5.0 Ovako prolazim sa 4.6 a učim ujutro u pet pred ispit/ispitivanje :P

trailerlog.blogspot.com
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

čuo sam da je dvojezična opća ovako..gradivo se uči na hrvatskom i zadnji sat od lekcije se sve ponovi na eng, točno?

zna tko?

vidio sam da se treba proći neki test za dvojezičnu, jel težak?

eh, siguran sam da ću ić u x. gimnaziju al se dvoumim oko par stvari oko nje..

npr. jezik(ruski vs španjolski) izborni(vjerić vs etika) i tako to..

sad trebam sjest i skupim minimalno 59 bodova(ali 57 je prag)..trenutno od prošlog razreda imam 30+ponašanje 1.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Ah ta škola...

thumb up svi oni kojima je ovo najgore polugodiste sto se tice skolovanja.

mozda padem polugodiste prvi put u zivotu 2 razred srednje tehnicke skole sam...

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
protjeran
DommY kaže...

thumb up svi oni kojima je ovo najgore polugodiste sto se tice skolovanja.

mozda padem polugodiste prvi put u zivotu 2 razred srednje tehnicke skole sam...

Ja sam tek 1. razz, ali stvarno je najgore...

WP
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ja sam tek 1. razz, ali stvarno je najgore...

također 1. razred... ali je najgore polugodište... 8. sam prošao sa 4,69. 1. bi trebao oko 4.1 i nisam zadovoljan :P

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
najbolje mi je kad ulete sa spikom da je pomorska skola duplo teza od tehnicke !
15 godina
Horagio kaže...
LordShgi kaže...

Pa raptas je particip od raptus što znači: uzeti, ukrasti, otrgnuti...

A ako neznas sto je esse, onda se pocni malo ucit latinski jer je to osnova.

Znam što je esse (1. sat latinskog, to znam heh), ali sam mislio da raptas i esse možda tvore zajedno neki oblik...

Hvala :)

Dobro si mislio.

Infinitiv futura aktivnog.

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
17 godina
neaktivan
meluka kaže...
Horagio kaže...
LordShgi kaže...

Znam što je esse (1. sat latinskog, to znam heh), ali sam mislio da raptas i esse možda tvore zajedno neki oblik...

Dobro si mislio.

Ma mislio je on da tvori nekakvu frazu. Odnosno ja sam to tako protumacio. Sori ako nisam dobro.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 19:22 (LordShgi).
17 godina
neaktivan
meluka kaže...
Horagio kaže...
LordShgi kaže...

Dobro si mislio.

Infinitiv futura aktivnog za glagol rapio, 3. rapui, raptum glasi rapturum, -am, -um esse (participu futura u akuzativu dodamo esse), a ne raptas esse.

If I have to move up in a building, I choose the elevator over the escalator. Because one time I was riding the escalator and I tripped. I fell down the stairs for an hour and a half.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

pozzz bugovci jel itko zna gdje se održava među županisko natjecanje iz osnova i mjerenja u elektrotehnici??? jel u Ruđeru il??? i btw jel itko od vas ide na natjecanje u drugom mjesecu???

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Danas uradio modul iz automatike (naravno sve uradio) i jos onako USPUT uradio i 7 drugova -.-

U petak modul iz fizike i elektronike za ovu sedmicu.

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sutra zadnji test, nadam se i zadnje ocjenjivanje. Kemija je bila užasno teška, na prošlom ispitu je 50% razreda dobilo odličan, sad vjerojatno neće nitko.

All right everyone, line up alphabetically according to your height.
16 godina
Horagio kaže...

Sutra zadnji test, nadam se i zadnje ocjenjivanje. Kemija je bila užasno teška, na prošlom ispitu je 50% razreda dobilo odličan, sad vjerojatno neće nitko.

Kod nas nitko iz kemije neće imati zaključeno 5 iz kemije :D.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Kod nas u tehničkoj će možda biti koja trica,četvorka je svjetsko čudo.Mislim, precijenjen je predmet s obzirom na struku...
14 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Kod nas u tehničkoj će možda biti koja trica,četvorka je svjetsko čudo.Mislim, precijenjen je predmet s obzirom na struku...

Kod nas pola razreda će imat pet.{#}

14 godina
neaktivan

A i ja sam isto tehnicka skola 8tehnicar za racunalstvo) pa sve strogo kod nas...imamo mi profesore koji se zajeb ali daju dosta strogo ocjene...jbg

16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Gotov sa školom {#}

trailerlog.blogspot.com
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sutra je meni D-Day ako dobijem 1 iz osnova elektrotehnike mogu se slikat.

Btw, ja sam 2 razred elekrtotehnicke skole smjer tehnicar racunarstva

LoL nick: Alkser (EU)
14 godina
protjeran
Ah ta škola...

Rizični predmeti

Matematika-22111 (ako iz ove zadnje pismene dobijem 1 ja sam svoje odsvirao)

Njemački-3111 (neznam šta ću,moraću se javit i dobit 2)

Hemija-112 (ako iz ovog zadnjeg testa dobijem 1 ja sam svoje odsvirao)

Informatika-12 (nek mi dragi bog pomogne)

um caruje dok snaga ne popizdi
15 godina
odjavljen
sheX kaže...

Rizični predmeti

Matematika-22111 (ako iz ove zadnje pismene dobijem 1 ja sam svoje odsvirao)

Njemački-3111 (neznam šta ću,moraću se javit i dobit 2)

Hemija-112 (ako iz ovog zadnjeg testa dobijem 1 ja sam svoje odsvirao)

Informatika-12 (nek mi dragi bog pomogne)

Mislim i jos takve ocijene ideš pisati na neko javno mjesto. Pa da i ideš u najtežu školu na svijetu i da imaš imalo inteligencije imao bi vece ocijene. A ne se s tim ocijenama hvaliti.

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice