Evo kak ja:
CCleaner svaku noć poslije surfing, CoD-a, i tak toga
Malwarebytes' svaki dan
Avira vikendom oba dana preko noći
Ide mi kompjuter brzinom munje
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
e pa ja to moram stalno, nakon svakog surfanja na windowsima 7 bude 200 MB za brisat
mislim da ista ekipa koja na katu firme proizvodi antivirusne i ine programe, u fušu subotom u podrumu proizvodi razne maliciozne napasti, da bi mogli bolje prodavati svoje proizvode.
...može malo o kombinaciji antivirusa i firewolla za win7 (32 i 64bit), free i komercijalnoj
ma, staviš aviru free, comodo firewall free, ad-aware i još koji free za povremeno skeniranje od malwarea i spywarea..blabla.. i vozi brate.
outpos firewall mi javlja: outpost failed to load afw.sys driver...ima neko pojma zašto
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
e pa ja to moram stalno, nakon svakog surfanja na windowsima 7 bude 200 MB za brisat
Bwhhahaa... Koliko ti surfaš? Meni bude oko 100mb
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
Bwhhahaa... Koliko ti surfaš? Meni bude oko 100mb
Hehehehe
pa sto to briesete bas svaki dan ili nesto krijete ;)
Ja to nikad ne brisem aliogranicim prostor zakesh na neku malu vrijednost i bas me briga.
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
Lol brate, ja viruse skeniram jedanput godisnje. Na kompu imam samo AVG Free od sigurnosnog softvera pa i meni kompjuter ide brzinom munje.
Moze pomoc
Imam trojanca, stalno mi dolazi od antivirusa obavjest, kako da ga maknem s komp, koji program?
Imam aviru, od antivirusa.
Al da ne formatiram komp.
Evo kak ja:
Malwarebytes' svaki dan
Lol brate, ja viruse skeniram jedanput godisnje. Na kompu imam samo AVG Free od sigurnosnog softvera pa i meni kompjuter ide brzinom munje.
HEhehehe
Pa ti vise vremena potrosis dnevno na cuvanje i ciscenje kompa nego ja na diejte od 20 mjeseci ;)
Druze sto se ne opsutis i uzivas u kompu a ne stalno nesto cistis. PA ti si njega kupio a ne on tebe.
Npr. zasto pokreces aviru rucno? Nema real time modul?
a mi citamo misli pa znamo kojeg trojanca koji os koji av imas
Moze pomoc
Imam trojanca, stalno mi dolazi od antivirusa obavjest, kako da ga maknem s komp, koji program?
Imam aviru, od antivirusa.
Al da ne formatiram komp.
Da li si pokušao s Malwarebytes Anti-Malwareom kao što sam ti juče preporučio? Ako ti on ne pomogne pokušaj s CounterSpyom.
Mod ce fino zakljucat temu i kad uhvati vremena pobrisat spam a prekrsitelje nagradit kartonom!
Nevjerojatni ste. Uspijete svaku temu unistit i onda moljakate da se otvori!
EDIT:
Spam pociscen i molim za ubuduce drzite se naslova teme a ne tko ima kakav Windows.
Microsoft Security Essentials + Ad-Aware nova verzija (po preporuci sa foruma)
upravo to...
svaki antivirus mi neke gluposti izvodi, adaware se fino u tisini bavi svojim poslom i moram priznat rijetko kad prespava napad pa se onda bavim micanjem zlotvora... spybot ponekad pomogne, ali kad nesto s njim maknem ondak maknem i njega, predugo traje scan za svakodnevnu upotrebu
imal sam comodo, sa xp-a sam ga maknul jucer... mucis se mjesec dana da ga porihtas, svako malo javlja neki napad od programa tipa svchost i slicnih, nikako da zapamti koje programe smije pustat iako ih ima u safelisti (ok, mozda ga updeate istih buni)
i sto imam od toga? svejedno mi se jedan wormic progural, svejedno ga nisam mogo maknut s comodom dok nisam naso talijanski tool za micanje sa mijesanim talijansko engleskim uputstvima, ajde uspio danas...
drzim se ja windouz zastite + adaware
norton, kaspersky, panda, avast, avira... svasta sam cuo, dosta ih imao, samo gluposti rade, jedni druge prijavljuju ko malaware a na kraju vidis da ti stvari prolaze...
imam ja najbolji savjet na svijetu za zastitu, klonite se neprovjerenih torrent/patches/cracks stranica
i klonite se svih XXX stranica
nebo i zemlja koliko se manje zloce pokusava probit na komp
AVAST! Antivirus + Super Anti-Spyware + Zone Alarm Firewall + JA
molitva :D xDD...zezam se,normalno firewall,antivira i mcaffe
super su mi ovi što nađiđaju 5-6 besplatnih alatića,te sve zakolju.
anti ovo anti ono, spybot, super antispywer + anti bebi pilule.
kupiš ko čovjek licencu sve u jedan rješenje i u tasku procesi stoje na
0%, od ovog gore kupusa,proc na 20% stalno radi.
kao što lik iz prvog posta veli ,BitDefender Total Security ili slično.
Možda netko nema novaca da kupi licencu? Besplatna rješenja su sasvim dovoljna da bi se zaštitilo, i sa dobrom kombinacijom programa neće biti opterećivanja procesora.
Ja koristim avast i najbolje mi se pokazao!!! :)))
je je i očistili su ...bila su 4 virusa i jedan crv
NOD32 + Spybot: S&D
Ne sjećam se kada sam zadnji put virusa imao.. prošlo je više godina.
AVAST! Antivirus + Super Anti-Spyware + Zone Alarm Firewall + JA
Ma koji virus bi se usudio tebi uci u komp. Ti bi odmah napisao neki gadni virus i zarazio virus virusom ;)
Ubuntu .
HEheheh
Sta ti imas toliko bitno na kompu da ti cak 4 programa rade na njegovoj zastiti ;)
HEheheh
Sta ti imas toliko bitno na kompu da ti cak 4 programa rade na njegovoj zastiti ;)
ESET Smart Security 4.0 i Malwarebytes' anti-malware, i ništa drugo nije potrebno...