Znam, zato jer ljudima je najlakše "ocijeniti" neki proizvod koji se temelji na nekim malware linkovima, ali to zapravo neigra nijednu ulogu jer možeš npr napraviti 1 video s kasperskim testiran na 10 malwarea i da detektira samo 9, a eset detektira svih 10 i zaključio bi da je eset bolji, ali onda uradiš drugi video i pokaže rezultate obrnuto da je kaspersky bolji znaći tu igra samo uloga koji proizvod ima više sreče.
Što se tiće ovakvih napada, ja vjerujem da u svakom kafiču imaš 1 čovjeka koji iz zajebancije upali sniffer, iz dana u dan sve smo ugroženiji, da ne spominjem ljude koji probijaju mreže... i mislim da bi se svaki "internet security" trebao dobro pozabaviti s ovakvim tipovima napada.
Evo koriskih savjeta da se osiguraš na javnim wifi mjestima...
1. Turn Off Sharing
2. Enable Your Firewall
3. Use HTTPS,SSL or TLS Whenever Possible
4. Net Banking can wait
5. Use VPN like Cyber Ghost
6. Turn Wi-Fi Off When You Aren't Using It
Evo kod mene ovako...
Deinstalirao sam i ručno uklonio sve zaostatke i ključeve iz registryja. Napravio sam clean install i... ništa. Primjetio sam da nekih 5 minuta nakon instalacije sve bude u redu i onda se počinje blesaviti.
Fakat ne znam kaj tebe muči...možda si poisključivao neke "servise" potrebne za normalan rad?
Meni je sve normalno, kolko vidim i Djigiju je sve ok...mora da je nešto do konfiguracije tvoga stroja.