Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.086.483
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O

AVS i Ashampoo se ne razvijaju već duže vrijeme (pogledajte datume zadnjih verzija).

{#}

Comodo/Emsisoft plaćenik
16 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ako se aplikacija ne oslanja na bazu definicija i whitelistu, nije važno što je malo starija. Ovaj firewall pita za svaki proces koji želi pristupiti internetu, tako da mu ne može promaći neki malware sa lažiranim certifikatom. Zbog toga je malo naporan, alu uvijek ima ljudi koji žele apsolutnu kontrolu i žele znati što se zbiva ispod haube.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
16 godina
neaktivan

Tko zna kako se nose s leakovima i novim malware tehnikama?

Mislim da je bolje onda koristiti npr. PC Tools Firewall.

Onda tu dodaj podršku za nove OS-ove, pogotovo 64-bit....

Ne znam...to mi dođe kao da idem kupit rabljeni auto, a novi model je već izašao....

Comodo/Emsisoft plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:20 (siketa).
15 godina
neaktivan
Mislio stavit Comodo firewall na laptop al sam ga stavio na komp i mogu reći da nisam zadovoljan zbog toga što mi izjeda ram
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
16 godina
Marko :D kaže...
Mislio stavit Comodo firewall na laptop al sam ga stavio na komp i mogu reći da nisam zadovoljan zbog toga što mi izjeda ram

Ako cijeli internet security ''izjeda'' ovako malo 

mogu misliti koliko troši samo firewall.

Mislim da ti pretjeruješ s tim svojim isprobavanjima i testiranjima. Isto kao što si i s browserima radio. Isprobao si sve moguće valjda po pet puta i uvijek nađeš nekakve zamjerke za sve. Najbolje da prestaneš koristiti računala.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 21:09 (mind_challenge).
13 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
...

Ovaj TD ti je ujedno i zbog posta na vrhu stranice gdje sam stavio dvije zanimljive stranice,a ti se praviš pametnjakovičem! E, pa nisi u pravu, jer što ako mu je to hobi?? Ako voli testirati programe? Još nigdje nisam niti na jednom forumu vidio da se čovjeku brani hobi, umjesto da ga se podržava! On (Marko) vjerojatno nikad neće prestat koristit računala jer ih rad na njima zabavlja,a ujedno i educira. "Igrajuči" se raznim softverskim uradcima razvija logiku koja će mu pak itekako dobro doči u svijetu izvan IT industrije!

P♥L♥U♥R
15 godina

Dobro je to što on isprobava svakakvi softver, samo previše mu osciliraju želje i preferencije, treba to pomalo kao vino, Marko kao da loče bocu za bocom {#}

Već sam u jednom prethodnom postu napisao da meni comodo-ov firewall zauzima (oba procesa zajedno) 7MB, tako da ovo gutanje rama...jesi li ugasio, tj restartirao kompjuter ijednom?

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
16 godina
neaktivan
Kod mene cfp.exe i cmdagent.exe u idleu znaju past ispod 10 MB po Task Manageru...
Comodo/Emsisoft plaćenik
15 godina
protjeran
ep0s kaže...

Hm, to je ono što si ti vidio,odnosno što je tebi prijavljeno da blokira. Ali,oprez! Išao sam i ja testirat Bitdefender Trafficlight koji također blokira maliciozne stranice pa mi je dll od vatrozida dobio "injekciju", te sam ga morao reinstalirat. Jedno su poruke na sućelju,a drugo scena iza zastora...ako me razumiješ.

Jesi li skenirao sada taj "čisti" xfilter.dll ( koji ti je koliko vidim Anvi Smart Defender proglasio malicioznim i koji je kao malware proglasilo još nekih 8 skenera ) opet na VirusTotalu i vidio kakav je sada rezultat za taj dll

13 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
ep0s kaže...

Hm, to je ono što si ti vidio,odnosno što je tebi prijavljeno da blokira. Ali,oprez! Išao sam i ja testirat Bitdefender Trafficlight koji također blokira maliciozne stranice pa mi je dll od vatrozida dobio "injekciju", te sam ga morao reinstalirat. Jedno su poruke na sućelju,a drugo scena iza zastora...ako me razumiješ.

Jesi li skenirao sada taj "čisti" xfilter.dll ( koji ti je koliko vidim Anvi Smart Defender proglasio malicioznim i koji je kao malware proglasilo još nekih 8 skenera ) opet na VirusTotalu i vidio kakav je sada rezultat za taj dll

Jesam,da...ali nažalost nisam stavio sliku. Uglavnom,sad je oke...samo je Pareto Logic nešto pocrvenio kolko se sjećam,al on se ionako stalno javlja. Znači, jedan od svih. Mislim da je to sada dobro. Ili? :/

P♥L♥U♥R
13 godina
protjeran

Evo svježih slika sa novim xfilter.dll:

..nije Pareto, već VBA32 (ja se izvinjavam)

P♥L♥U♥R
15 godina
protjeran

vidjevši one tvoje slike Anvi defendera i ostale slike s virus totala sam posumnjao da je false postive na taj xfilter.dll pa sam instalirao taj firewall i opet ga provjerio na virustotalu i dobio opet da ga malwareom proglašava istih 8 skenera Ako je sada u redu dobro je . Usput sviđa mi se firewall, onako kao osnovni

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:18 (BlackFoot).
13 godina
protjeran
BlackFoot kaže...

vidjevši one tvoje slike Anvi defendera i ostale slike s virus totala sam posumnjao da je false postive na taj xfilter.dll pa sam instalirao taj firewall i opet ga provjerio na virustotalu i dobio opet da ga malwareom proglašava istih 8 skenera Ako je sada u redu dobro je . Usput sviđa mi se firewall, onako kao osnovni

Stavio sam slike (strana prije-zadnji post)..a šta da ti kažem, navuko sam se na njega i sad se ne mogu odlučit s kojim da ga zamjenim,ako ga budem mijenjao :/ Imam winse od 2008. koje nisam rušio,odnosno reinstaliro, pa mi ih je žao ostavit (premda bi trebao jer je za današnji softver minimum SP3, a ja sam još na dvojci(XP))

P♥L♥U♥R
15 godina
protjeran
ep0s kaže...

Evo svježih slika sa novim xfilter.dll:

..nije Pareto, već VBA32 (ja se izvinjavam)

U pravu si. Sada i ja dobivam isto. Prvi puta sam pogriješio jer nisam nanovo skenirao dll već samo provjerio hashes i dobio tvoj rezultat skeniranja od jučer. {#}

15 godina
protjeran
ep0s kaže...

Stavio sam slike (strana prije-zadnji post)..a šta da ti kažem, navuko sam se na njega i sad se ne mogu odlučit s kojim da ga zamjenim,ako ga budem mijenjao :/ Imam winse od 2008. koje nisam rušio,odnosno reinstaliro, pa mi ih je žao ostavit (premda bi trebao jer je za današnji softver minimum SP3, a ja sam još na dvojci(XP))

Istina, kada se čovjek navikne na nešto i kada mu to priraste srcu ( pa makar to bila i neka aplikacija ) teško se odlučiti za promjenu. I sam sam takav. Na dva stoja još uvijek koristim XP, a na jednom 7.

13 godina
protjeran
BlackFoot kaže...

Istina, kada se čovjek navikne na nešto i kada mu to priraste srcu ( pa makar to bila i neka aplikacija ) teško se odlučiti za promjenu. I sam sam takav. Na dva stoja još uvijek koristim XP, a na jednom 7.

E pa zato i piz{#}.im na sve i svašta u nadi kako će me to utješiti da sam još uvijek na dobrom softveru :) Mislim,da se razumijemo, to je odličan vatrozid, ali ako drugima stavljam sedmicu od kad je izašla, plus sve novotarije koje se pojave, kako onda sebi ne promjenim? Hm, emocije i digitalije definitivno ne bi trebale iči skupa,pa opet..

..al budem ja to ovih dana...samo me treba prisilit xD

P♥L♥U♥R
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

EAM se updetovao na 6.5.0.11

17 godina

Norton Identity Safe 2012.6.0.72

Norton Identity Safe is a password manager that makes logging into your favorite web sites easier, faster and more secure. It is easy and secure Norton password manager across browsers and devices. Norton Identity Safe integrates with your Internet browser and helps you safeguard sensitive login information. Your user names and passwords are always available to you – even if you decide to change browsers. That helps quickly and securely log in to your favorite sites from computers, iOS and Android mobile devices anywhere you go. Identity Safe can auto-fill your addresses, credit cards, frequent flyer numbers and much more. Securely saves notes and quickly find them when you need them. Unlike most password managers, Norton Identity Safe lets you know if a site is safe or not before you visit it. And, it warns you of and blocks malicious sites.

Features:
• Never again forget a user name or password. Ever.
• Stop filling in the same forms over and over. It’s Convenient.
• Keep your passwords straight across different computers, browsers and mobile devices.
• Share interesting content via social networks and email quickly and safely It’s Secure.
• Stores your information in a secure cloud-based vault only you can access.
• Safe Search warns you of unsafe sites right in your search results.
• Safe Web alerts you about suspicious sellers. Norton Identity Safe helps you avoid these bad password practices: Keeping logins on Post-It Notes or electronic files / spreadsheets.
• Creating easy-to-crack passwords such as “12345″.
• Using the same password for multiple sites.
• Letting the browser remembering your passwords.

Homepage –https://identitysafe.norton.com/

Size: 20.4 MB

Download Free

CCleaner 3.18.1707

Changes in CCleaner 3.18.1707 (25 April 2012):
- Added support for Firefox 12 final release.
- Added support for Google Chrome 20.0 beta.
- Added multi-select to detailed results view.
- Improved support for Internet Explorer 64-bit Add-ons.
- Improved folder detection algorithm for cleaning items.
- Improved scrolling interface for Include/Excluding dialogs.
- Improved compatibility with Windows 7 alt-tab functionality.
- Improved user interface for Drive Wiper Tool.
- Added cleaning for Corel VideoStudio Pro X5, MS Security Client and GIMP 2.8.
- Improved cleaning for OpenOffice 3, AIMP 3.
- Minor GUI improvements.
- Minor bug fixes.

Homepage –http://www.piriform.com/ccleaner

Size: 3.48 MB

Download Installer

Download Portable

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 20:33 (djigibao).
16 godina
neaktivan
silovski kaže...

EAM se updetovao na 6.5.0.11

These are the new features:

• E-mail scan for Outlook:
    Emsisoft Anti-Malware now scans incoming and outgoing mails directly in Outlook. Supports Outlook 2003, 2007, 2010 and 2010 x64.
  • Full integration of Emsisoft Anti-Malware Network:
    Emsisoft’s own cloud database already contains information about millions of programs, and helps behavior analysis do its job. There should be practically no more false alarms. You can search the complete database at IsThisFileSafe.com.
  • Improved self-protection:
    State-of-the-art malware is getting smarter all the time. It often avoids being detected by disabling installed security software. Emsisoft Anti-Malware protects you against manipulations of its own software in an efficient manner.
  • Automatic Game Mode:
    Whenever a computer game is running in full-screen mode, Emsisoft Anti-Malware automatically switches into the new game mode. This mode disables all pop-up windows and allows you to chase highscores without any interruption.
  • Program starts quicker:
    Our malware hunter now puts the trottle to the metal and is a lot quicker to operate.
  • Optimized Commandline Scanner:
    The included commandline scanner is a real goodie for administrators and can now also be used to update the whole package.

Comodo/Emsisoft plaćenik
17 godina

Evo malo video testova by Winsevenholic{#}

Avast 7 free - Test

Microsoft Security Essentials 4 Final

17 godina
igy kaže...

jel netko testirao bitdefender antispam opciju budući da mi se čini da antispam uopće ne čini ništa po pitanju zaštite e-maila od spama.

Naime, antispam toolbar mi je instaliran i uključen i u outlooku 2010 i u thunderbirdu 11, međutim niti prolazi gtube test niti mi uklanja mail koji dolazi od adrese koju ja postavim da je spamerska.

Čini mi se da je zaštita proforme. Ima li netko iskustva?

Dragi antivirusni stručnjaci,

Bitdefender za obranu od spama u mailu zna koristiti samo port 110. Port koji je vezan za gmail račun (995) nije podržan od antivirusnog programa. Zbog toga antispam ne funkcionira u Outlooku i dr klijentima, kada je u pitanju Gmail račun.

17 godina

Comodo  vs  2012-04-25-ReviewsAntivirus & Waves97

78/106=74%

Ostatak nisam provjeravao na VirusTotal-u.

TrustNo1
17 godina

Evo i ja uradio test sa Avirom Internet Security i tom vrecom.

Ostatak je skeniran sa JottiQ programcicem (download).

Od 106kom ostalo je 19kom=82%{#}

(+izgleda da su 3kom cista, a 10kom ima Low Detection - manje od 4 AV engina)

13 godina
neaktivan

Može li Bitdefender Antivirus Pro 2012 + Comodo Firewall?

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
17 godina
Trebalo bi.
Probaj pa javi.
Preporuka: stavi prvo Bitdefender pa onda Comodo Firewall.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Preporuka: stavi prvo Bitdefender pa onda Comodo Firewall.

Ma daaaaj....ko da BitDefender nije whitelistan.....

Šta mu može bit ak napravi obrnuto?

Comodo/Emsisoft plaćenik
17 godina
Nije problem u Comodu nego u Bitdefenderu (ne mora bit za Comodo, ali za recimo MBAM se Bitdefender buni).
15 godina

Što vi kažete na ovu čika Kaspersky-evoj izjavi? LINK

0   Laž

11 Istina
Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:51 (sisko93).
17 godina
sisko93 kaže...

Što vi kažete na ovu čika Kaspersky-evoj izjavi? LINK

0 Laž

Radi se o tome da MAC do sada prakticki nije imao problema sa malwerima, a kako postaje sve popularniji među "normalnim" korisnicima tako i među tvorcima virusa.

Mislim da se zeli reci da je MAC tek sada tamo gdje je Windows bio prije deset godina (kada je postao popularan) i kad je poceo atak na njega.

Samo cu copy/paste izjavu Kasperskog:

"Cyberkriminalci su sada shvatili da je Mac zanimljivo područje. Imaju sve više malicioznog softvera za nj, a to više nije samo Flashback ili Fashfake. Dobrodošli u Microsoftov svijet. Prepun je malwarea." {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice