Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.065.562
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Avira je FREE, Norton se PLACA.
To je dovoljan argument ili...?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

andi@ u cemu je problem izmedju avasta sa 10 i avire sa 11.... fsecure sa 6...to nesto svemirsko?

naravno da ste balkanci i sada dijelite medjusobno suosjecanje izmedju sebe uz predrasude da dobar softver nevalja,jer eto vi nemozete biti pravi balkanci na svojim stojcicima.

ja nisam.  vama nevalja norton jer hocete photoshop umjesto gimpa, hocete divlji MS,a ne openoffice ili libreoffice, hocete crackane igre umjesto Steama.

e pa gospodo NEMATE pravo ocijenjivat FP i kvalitetu nekog rjesenja na svojim kanticama.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 0:26 (torrente).
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Avira je FREE, Norton se PLACA.
To je dovoljan argument ili...?

Ne nisam znao da se plača -.-'' Pa on ima licencu tj. on će kupit već je prije kupio ;)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina

...sta si i mene ubacio na slici, pa nisam ja nista rekao cika Torre {#}

17 godina
PhD in Security kaže...

user name torrente a korisnik anti-torrente{#} 

moj lik i djelo nema veze sa p2p protokolom

;)

http://www.imdb.com/title/tt0120868/

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
neaktivan

Oće mi ko dati detaljniji odgovor osim "Avira je free" ili ni o AV-ovima neznate ništa ko ni o Linuxu? Zar je tako teško napisati par opširnih rečenica?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
PhD in Security kaže...
Neupotrebljiva za mene, inace mozda i najbolja za prosjecni korisnik, osobito ako je iz USA ili EU.

Na balkanu zna da pravi probleme{#} 

Malo si prekritičan prema njoj, pogotovo kao napredni juzer koji ionako zna šta je FP a šta nije {#}

Bolje da ima par FP detekcija više, nego da ne detektira pravu prijetnju i propusti ono što ne treba pa pokupiš zarazu!!!

Za tebe bi savršen bio McAfee koji nema niti jedan FP!!!

Jel tako? Tako je!!!
16 godina

Ajde mulac više u postelju i uči gramatiku!

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ajde mulac više u postelju i uči gramatiku!

ROFL!!!! Padni mi na grudi, dete!
Comodo/Emsisoft plaćenik
15 godina
torrente kaže...

andi@ u cemu je problem izmedju avasta sa 10 i avire sa 11.... fsecure sa 6...to nesto svemirsko?

Ma naravno da nije tolko bitno, par FP-a vamo ili tamo, nego samo okvirno da se vidi koji proizvod ima manje a koji više FP-a!

Kad su se već potrudili napraviti taj test, neka ga netko onda (barem okvirno) i pokazuje u ovakvim raspravama{#}, moramo odnekud pokazivat slikice i argumente,kaj ne?

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 0:47 (andi.cro).
14 godina

Dali netko zeli licenca za Trusport Total Protection 2012 (AVG + BitDefender)

Imam tri od onaj giveaway ali ih nisam iskoristio. Zadni rok za aktiviranje je 31 Prosinac.  

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
14 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Ma daleko od toga da je "neupotrebljiva", naravno da nije ali ipak ima više FP-a od 9 drugih AV-a u AV-Comparatives testu...

1.McAfee ( bez ijednog FP-a!!! )

2.Kaspersky ( 1 FP )

3.Microsoft ( 1 FP )

4.Panda ( 1 FP )

5.ESET ( 3 FP )

6.F-Secure ( 6 FP )

7.Trend Micro ( 6 FP )

8.Bit Defender ( 8 FP )

9.Avast ( 10 FP )

10.AVIRA ( 11 FP )

LINK(pdf)

Šteta (ili sreća) što nema Comodo AV na testu pa da vidimo šta to još ima više FP od 10 drugih AV {#}

15 godina
filipvk1000 kaže...

Oće mi ko dati detaljniji odgovor osim "Avira je free" ili ni o AV-ovima neznate ništa ko ni o Linuxu? Zar je tako teško napisati par opširnih rečenica?

Da si manje bahat a više pristojan i željan nešto naučit, odavno bi dobio odgovore a sa ovakvim ponašanjem lijepo kreni od str.001 pa polako, sve ćeš saznat i naučit!!!

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
silovski kaže...
Šteta (ili sreća) što nema Comodo AV na testu pa da vidimo šta to još ima više FP od 10 drugih AV {#}

Pa siguran sam da bi ih bilo i to čak i više od jednog{#}, niti jedan proizvod nije savršen ali iskreno, više bi me bilo strah McAfee-a nego Avire,to je sigurno!!!

Jel tako? Tako je!!!
14 godina

McAfee ima mozda samo jedna dobra strana ali sve drugo (performansi, kvalitet, interfejs, detekcija itd.) nije na zavidnom nivou.

Najkompletno resenje za sad, po meni, je KIS i mozda F-secure IS. 

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
17 godina
neaktivan

Izišao je Malwarebytes Anti-Malware 1.60.

Razer_Copperhead
13 godina
protjeran

Najkopletnije riješenje je individualna stvar. Također ovisi i o korisniku,odnosno njegovim navikama,stranicama koje posjećuje i općenito software-u koji koristi na svom PC-u.Znaći, imaš "kompletno rješenje" i onda ti neki drugi koktel pronađe što je prvi propustio.I tako u nedogled? NE! Ovdje se radi o postotcima, a ponajviše ovisi na kakvim mašinama će se što upogonit. Ne možeš na gigu rama nabacat 4-5 njih na traku i očekivat da će ostali programi radit "mekano"!

Di je mali linuksaš? A-ha,pawa...cute! Samo da mu napomenem da je Avira po mome(i na mojoj konfi-da se razumijemo) jedan od najmanjih potrošaća resursa i memorije, te da igre i ostali programi pod Avirom rade glatko i neometano! A evo mu i objašnjenje kako Aviru može upogonit i na linuxu(Ubuntu): http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&postID=676362

Isto tako da mu napomenem kako sam (i još uvijek) radio na Workbenchu koji je bolji i od linuxa i od windowsa; pa opet ga ne dižem do neba.U vrijeme dok je PC bio elektronska pisaća mašina,imali smo "mrcine" od 2 MB RAM-a i 14MHz proc.(Amiga) i vrtili full screen 3D,filmove,mp3 i sve što se tiće multimedije! Jednom prilikom je i sam Microsoft priznao da je u novijim windowsima(Vista,7) implementirao dijelove "Intuicije"(način rada Amiginog OS-a). Iako gotovo savršena,i Amiga je imala antivirusne programe. Kao i linux,windowsi,MAC OSx,Bee-OS,i mnogi drugi operacioni sistemi i njihovi ekvivalentni strojevi! Jednom na mrežu spojeni, korisnici bez obzira kojeg stroja i vrste OS-a, NISU SIGURNI ako nemaju zaštitu(AV program),koliko god bili ubjeđeni da je upravo njihov OS imun na parazite sa interneta!

OT: ja ne kažem da je Norton loš...samo da nudi premalo za svoje novce! Uvijek preferiram besplarna AV rješenja,ne toliko zbog love,nego činjenice da su dovoljna zaštititi prosjećno računalo od napasnika koji bi mogli napraviti vidljivu štetu.Ostalo su nijanse.

Hvala što ste izdržali čitati poveći članak by epos!

Avira+FPF+IMF+TF
17 godina

Fucking forum danas {#}...vise ne radi nego sto radi, vec treci put pisem ovaj post!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Uglavnom, snimio sam video test sa par light programa: Immunet + ByteHero + SlimCleaner

Sve skupa zauzima cca. 30tak MB RAM-a.

Test je bio na novoj malware vreci od sinoc 27.12.

Immunet je od 110kom pronasao/obrisao 85, ostalo je 25kom=77%

Kome sa da (tko ima vremena) neka pogleda video od cca. 11min

Immunet + ByteHero + SlimCleaner

17 godina

Evo jos jedan video (nije od mene) u kojem se testira Kingsoft PC Doctor.

Lijepo se vidi kako obavijestava o svemu sto se zeli pokrenuti na PC-ju

KOga interesira ovaj program cak i kao dodatak uz postojece AV rijesenje mislim da ce mu dobro doci.

BTW: tip je testirao jos neke free programe pa slobodno pogledajte (kome nije tesko i koga interesira)

Kingsoft Pc Doctor Test /// AV Comparision Series Part 10

15 godina
neaktivan

@epos

Primjetila sam tvoj SS sa Avirinom potrošnjom. Ne samo da se meni čini kako je kod mene nekoliko procesa više, nego je i potrošnja ponešto veća. Ipak u granicama normale i u usporedbi sa nekim drugim AV-ima definitivno light.

15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje.Sada sam si stavio Comodo Antivirus i hoće li se on uvijek tako dugo updateati?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
17 godina
Samo prvi put se dugo updejta jer skida cijelu bazu (oko 90MB), kasnije neces ni skuzit kad bude radio update.
16 godina
neaktivan
@gigagirl a gdje ti je proces od webguarda?
Ne koristis ga?
15 godina
neaktivan

Koji Free AV?

2 MSE
6 Avast
9 Avira
9 Comodo
3 AVG Free
15 godina
neaktivan

Evo da malo kažem o Bit defenderu 2012. 

Koristim na 2 računala one licence što su dijelili, i evo od tad do danas nikakvih problema, detekita strancie koje su zaražene (barem po meni uredno) nakon skeniranja MBAM-om niti jedan zaraženi objekt... sve u svemu odličan IS.

Jedino što je usporio boot računala, no kad se upali računalo nema da se vidi da nešto usporeno..

Eto toliko od mene, ja zadovoljan ;)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Evo da malo kažem o Bit defenderu 2012. 

Koristim na 2 računala one licence što su dijelili, i evo od tad do danas nikakvih problema, detekita strancie koje su zaražene (barem po meni uredno) nakon skeniranja MBAM-om niti jedan zaraženi objekt... sve u svemu odličan IS.

Jedino što je usporio boot računala, no kad se upali računalo nema da se vidi da nešto usporeno..

Eto toliko od mene, ja zadovoljan ;)

Ajde napravi jedan test, ako nije problem, bas me zanima ako su rijesili:

Skoci na youtube i nadji neki veci video. Pokreni ga na desetak sekundi,  zatim zaustavi i zatvori bowser.

Vidi na routeru je li zbilja zaustavljen stream ili jos uvijek skida (ako nemas indikaciju, probaj tako par filmova, pogotovo ako imas brzi link, i vidi hoce li zagusiti vezu)

Npr. 

Hvala!

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
@gigagirl a gdje ti je proces od webguarda?
Ne koristis ga?

Ne, toolbar mi se ne sviđa.

15 godina
neaktivan
epos kaže... Samo da mu napomenem da je Avira po mome(i na mojoj konfi-da se razumijemo) jedan od najmanjih potrošaća resursa i memorije, te da igre i ostali programi pod Avirom rade glatko i neometano!
On večinom igra neke igrice,ali ide po raznim stranicama.torrentima itd....tako da njemu treba nešto što je brzo i što dobro radi (samo ne NOD32 nego Bog)..znaći Avira? Ok,reći ću mu,hvala...
15 godina
PhD in Security kaže...

Najkompletno resenje za sad, po meni, je KIS i mozda F-secure IS. 

Zaboravio si jednog...CIS {#}

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
neaktivan

Stavio na komp Comodo AV i ono iznenađenje,komp počeo blokirati.Nakon restarta išao skinuti EICAR TEST FILE i kaže mi da je to Exploit i stavio IE u karantenu(skeniro sam samo taj EICAR FILE).Neznam koji mu je vrag al na moj komp više neće ići... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:35 (Marko :D).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice