Ako je kome ostala koja Bitdefender licenca, neka mi je sibne na PM...naravno ako ima viska!
Edit:
Hvala clanu BlackFoot na dodjeljenoj licenci!
Ako je kome ostala koja Bitdefender licenca, neka mi je sibne na PM...naravno ako ima viska!
Edit:
Hvala clanu BlackFoot na dodjeljenoj licenci!
Jel vama hotmail prima poštu?
Poslao sam 7 testnih emailova i ni jedan nije došao...
meni prima bez problema...
bdw.. net.hr, hotmail, gmail, 10minute mail i niti jednom nisam dobio licencu.. uvijek dobijem samo -1
meni prima bez problema...
bdw.. net.hr, hotmail, gmail, 10minute mail i niti jednom nisam dobio licencu.. uvijek dobijem samo -1
Isto samo -1 ,a poslo sam na hotmail 10 puta i nista nije došlo...
Imam priliku po jeftinoj cijeni kupit Kaspersky is 2012 ili Norton is 2012.E sad koji je po vama bolji Rus ili Amerikanac.Koji ima bolju detekciju?
Imam priliku po jeftinoj cijeni kupit Kaspersky is 2012 ili Norton is 2012.E sad koji je po vama bolji Rus ili Amerikanac.Koji ima bolju detekciju?
15 | RUS |
---|---|
2 | AMER |
Turčin!
Očekujem eposov TD....
Cek,cek koje je sad tu rus,a ko amer..
marino.. trebao si odmah staviti anketu...
kada bi mogao dao bih 5 glasova za gospodina eugena!
imam dugo iskustvo sa njegovim proizvodom i nikada me nije iznevjerio!!
norton mi se nije bas nesto svidio...
Natječu se Rus, Amer i Hrvat tko ima bolje doktore. Kaže Amer:
- Ma naši su zakon! Lik dođe sav polomljen i za tjedan dana je k'o nov!
Kaže na to Rus:
- Ma nije to ništa. Mi s valjkom prijeđemo preko čovjeka i on je za 5 dana čitav, k'o nov!
A na to će Hrvat:
- Ma nije to sve ništa. Mi našeg prvo sameljemo, zatim prožvaćemo, a govno i dalje viče IDEMO DALJE!
naci ako kupim ovaj kis http://www.ebay.com/itm/Kaspersky-Internet-Security-2011-Antivirus-Retail-3-PC-Free-Upgrade-2012-/290616803702?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43aa1c8176
za 3 kompa po jednu godinu.naci to se dobije 3 licence? dali je moguce da ja te 3 licence sve iskoristim na jedan komp? naci kupim ovaj kaspersky 2011 skinem verziju 2012 upisem licencu pa kad dođe 2013 opet upisem novu licencu i tako do 2014?dali je to moguce i dali ce vrijedit te licence toliko?
naci ako kupim ovaj kis http://www.ebay.com/itm/Kaspersky-Internet-Security-2011-Antivirus-Retail-3-PC-Free-Upgrade-2012-/290616803702?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43aa1c8176
za 3 kompa po jednu godinu.naci to se dobije 3 licence? dali je moguce da ja te 3 licence sve iskoristim na jedan komp? naci kupim ovaj kaspersky 2011 skinem verziju 2012 upisem licencu pa kad dođe 2013 opet upisem novu licencu i tako do 2014?dali je to moguce i dali ce vrijedit te licence toliko?
Nisu ni oni veverice,kad aktiviraš jednu aktivirane su sve tri od istog datuma.
Mislim da to bas i ne ide na tri kompa, ali mozda nisam u pravu...nekako mi prejeftino.
Rus - kaspersky
amer - norton
Evo jos malo akcija!!!
Trend Micro Internet Security 2012
How to grab your free license:
1. Copy the following registration URL and paste it in your browser.
(Replace the last six XXXXXX with a random number. Do not use a number that is easy to guess, for example 111111 or 123456. You have to create a unique number that has not been used by anyone before.)
http://forms.trendmicro.com/iomega_tis/register/U5BAXXXXXX
If you get an error saying the following:
“There was a problem processing your request
We’re sorry. This Iomega product serial number has been used or previously registered.”
Try again by changing the last six digits of the promo URL
Wot ovu stranicu ne smatra sigurnom...
Wot ovu stranicu ne smatra sigurnom...
Ako smo je mi otvorili i ništa nam nije falilo onda i sam vidiš koliko vredi to što WOT smatra...
Tražio sam puno puta alternativu za WOT,ali je nisam našao...
meni je u bitdefenderu is 2012 sad fora ovo njihovo i imo sam wot i to od bd i čini mi se da imaju podjednake rezultate
Da li taj njihov advisor radi na 64 bitnom pregledniku?
da nesto recem o bitdefenderu.
Kupio sam kad je bila ona akcija 10$ i na prvu ruku mi se cinio super ali....
nije mi se svidao search results u toolbaru i ugasio sam ga,nakon restarta ili nakon par restarta kompjutera opet se pojavio
syn sam ugasio odmah,ali se sam nekada poceo paliti i dodavati foldere za online backup,kad ja namjestim u settingsu sto hocu ja antivirus vise ne diram,tako mi se jednog dana iz cista mira pojavio popup da mi je syn pun,odem u settings i lijepo vidim da je sam dodao d:\program files i uplodao 2gb !
Koristim BullGuard IS 2012 10-tak dana veoma zadovoljan, pred 30 min.firewall izvestio me o NETWORK ATTACK sa adresa 213.202.123.24,potrazio sam net i vidio da je adresa iz Bug.hr jeli moguce ili je neki laznjak?
Ništa strašno, ne brini se. Sve je u redu. BullGuard koristi Outpost-ov Firewall koji je ponekad previše "paranoičan". Dešavalo se to i meni dok sam koristio taj firewall, prikazivao je često attack s bugove ip adrese.
Ne dobije se tri licence već samo jedna koja se može koristiti na tri PC-a. Instaliraš i aktiviraš licencu na prvom PC u i počne teći 365 dana. Nakon recimo 90 dana aktiviraš je na drugom PC-u ali tada nije više 365 dana već 275 ( umanjeno za onih 90 dana ) od kada si je već instalirao na prvom PC-u. Zato je u ovakvim slučajevima kada korisnik ima 1 PC najbolje podijeliti s nekim zainteresiranim frendovima, pa i proći znatno jeftinije.
No Kaspersky ima jednu zahebanu politiku o kojoj treba voditi računa. Ne dešava se često, ali se zna desiti, pišem iz iskustva svog dobrog frenda ali ima takvih slučaja još. Licenca mora biti kupljena kod ovlaštenog distibutera odnosno prodavača Kaspersky proizvoda. Ako nije, nakon određenog vremena će se naći na blacklisti s obavijesti da je kupljena kod neovlaštenog prodavača i da prestaje vrijediti i slično. I tu je kraj, nikakve pomoći od njih nema, džabe kuknjava i jadikovke.
Znači onda bi trebao kupit licenc u dućanu?Evo jedna fora o Bitdefnderu.Ja sam pred dve godine kupio bitdefender licencu u dućanu.Zanimljivo je da mi ta licenca vrijedi jos dan danas.naci koristio sam je na BD 2010 pa kad mi je istekla skinuo sam BD 2011,i kad mi je ona istkla skinuo sam BD 2012. naci kupis jednom licencu bitdefendera i vrijedi zauvijek.Ali nemozes je koristit vise puta na jednoj verziji nego sam skidas novije verzije i upises isti ključ..
Tražio sam puno puta alternativu za WOT,ali je nisam našao...
za mene uvijek ostaje upitan rad zajednice koja utice na rezultat.
nego eto...jedno solidno rjesenje u free svijetu. malo se prica o filterima paid rjesenja.
ovo je odlican igrac,a to potvrdjuje u rjesenjima koja ga koriste.