koji papucari...zena od eugena kasperskog isto kao i zena od talpesa (BD) su suvlasnice i suosnivacice tvrtki.
zamisli osnujes siketa-anti maleare tvrtku i zena ti donosi odluke? ili u Laza... lazarus-antimalwareus-suite i zena CEO.
koji papucari...zena od eugena kasperskog isto kao i zena od talpesa (BD) su suvlasnice i suosnivacice tvrtki.
zamisli osnujes siketa-anti maleare tvrtku i zena ti donosi odluke? ili u Laza... lazarus-antimalwareus-suite i zena CEO.
ne spavam, slobodan sutra, puse burin...fino osvjezava...grickam perece..pisem po blogu...e da, jel jos ko koristi bitdefender engine osim fsecure,bullgard,gdata?
Ja znam za Qihoo 360 Security.
ne spavam, slobodan sutra, puse burin...fino osvjezava...grickam perece..pisem po blogu...e da, jel jos ko koristi bitdefender engine osim fsecure,bullgard,gdata?
cuo sam za Coranti...a sto je ovo? neko kinesko cudo?
VirusBuster isto prodaje engine ko lud.....Avertive, Preventon, Digital Defender, Clearsight, Outpost....
cuo sam za Coranti...a sto je ovo? neko kinesko cudo?
Besplatno kinesko cudo i od nedavno vlasnik Malware Defendera.
Coranti je
700 MB RAM i slicnih paranormalnih stvari. performans testovi
Tore.....ViRobot IS
http://www.bitdefender.com/site/view/strategic-relationships.html
Jesi siguran za F-Secure?....Finci sami pišu svoj AV engine, barem kolko znam...i u Bugu je pisalo nedavno u onoj temi broja....
Sa njima BD saradjuje, valjda se misli na to, a F-Secure koristi BD engine plus sopstveni koji najvise sluzi za otklanjanje false positives.
ma negdje smo pisali po temi oko f-secura i bd engina. bogte ovi rentavaju engin svakom kome stignu. ko fiat kragujevcu.
Češki TrustPort koristi BitDefenderov engine. A što se tiče F-Securea oni su koristili prošle godine BD engine. Da li ga koriste i ove godine ne znam ili su počeli razvijati svoj kako kaže siketa, ne znam. Prije su koristili Kaspersky engine, samo oni to nazovu Orion, Libra, hydra ili kako sve ne.
Zanimljivo i dali je to netko probao... http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Zemana-AntiMalware.shtml
Hitman Pro ili suradnja s Zemanom
TonyM druze, ja nisam nista pio i trljam oci kao i ti. kakve su ono slike?
TonyM druze, ja nisam nista pio i trljam oci kao i ti. kakve su ono slike?
Ha ha da ni sam ne znam što je to pa reko možda netko probao...ili je to Hitman pro u suradnji s njima ili nešto novo....sad vidječemo ha
čini mi se da je to netko već spomenuo... ili sam vidio negdje po netu
Već smo pričali o toj Zemani...
čini mi se da je to netko već spomenuo... ili sam vidio negdje po netu
Već smo pričali o toj Zemani...
Točno, a zna se već tko nas je o tome obavijestio
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?page=375&jumpto=1895004&sort=asc&view=flat
Aca, jedan savjet.....
Mislim da ti je malc0de database puno bolji izvor malwarea od MDL-a.
Tamo su brojniji linkovi i više ih je "živo".
na malc0de-u uglavnom nisu zero-day iako pise da jesu od danas npr oni nisu.
Proveravao sam na virus total-u procenat detekcije i on je skoro uvek visok za zero-day malware.
Postoje i mnogo linkova koji se ponavljaju nekoliko dana zaredom,kao i neke aplikacija koje su legitimne tj nisu virusi,tako da mi je MDL ipak na prvom mestu za sada,ali hvala na savetu u svakom slucaju :D
Pogledaj na malwares.pl Ja sam zadovoljan,obnavljaju bazu svaki dan.
Znam i za njih,ali ja nekako vise volim link po link da skidam,tako testiram i sam web-filter kao i cloud pojedinih AV.
Nasao sam jednu veliku listu malware domena,ako neko nije vec znao:
Znam i za njih,ali ja nekako vise volim link po link da skidam,tako testiram i sam web-filter kao i cloud pojedinih AV.
djigibao je već stavio litu,ali nema veze možda netko nije primjetio.
Uf, puno ih ima, treba izdvojit jednu ili dvije najbolje sa najsvježijim ažuriranjima i držati se njih!!!
Koje su po vašem mišljenju tri najbolje?
Zemana Antimalware isto sve kao i hitman pro evo malo slika....
Ne treba instalirati samo proskenirati....sve isto kao Hitman
Dva odlična proizvoda udružili snage sa mogučnošću skeniranja za đabe, nitko sretniji od nas
EDIT: kad malo bolje razmislim sve i do najsitnijeg detalja i mogučnosti je od Hitmana, samo je fasada Zemanova, hm...
To mi smrdi na reklamnu politiku tj. dogovor izm.odličnog i popularnog Hitmana sa odličnom i slabo-popularnom Zemanom.
Jednostavno: Zemana je platila Hitmanu da nosi njenu fasadu u svrhu porasta popularnosti na svjetskoj razini i ništa više!!!
Dva odlična proizvoda udružili snage sa mogučnošću skeniranja za đabe, nitko sretniji od nas
EDIT: kad malo bolje razmislim sve i do najsitnijeg detalja i mogučnosti je od Hitmana, samo je fasada Zemanova, hm...
To mi smrdi na reklamnu politiku tj. dogovor izm.odličnog i popularnog Hitmana sa odličnom i slabo-popularnom Zemanom.
Jednostavno: Zemana je platila Hitmanu da nosi njenu fasadu u svrhu porasta popularnosti na svjetskoj razini i ništa više!!!
Pa što si ti mislio kako će njima napredovat posao? Tako ti to ide u "biznisu"
Uf, puno ih ima, treba izdvojit jednu ili dvije najbolje sa najsvježijim ažuriranjima i držati se njih!!!
Koje su po vašem mišljenju tri najbolje?
malc0de.com
malwares.pl
clean-mx.
Jel itko čuo za ovaj program "SpyHunter"
Čini mi se OK a i njegov web ima korisne informacije!
Još ćeš i rogue instalirati... http://www.mywot.com/en/scorecard/spywareremove.com