Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.065.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

Imao sam legalnu 2010 verziju i akcija prije ove sto je torrente cini mi se dao za kinesku licencu kod mene je proradila na engleskoj i sad imam 2011 legalnu.

recite mu da je komercijalna licenca za kaspersky ograničena samo vremenom i vrstom proizvoda, ne i njegovim buildom, dakle ukoliko licenca ne istekne vrijedit će i za KIS verzije 2012...

Ne vrijedis komentara

:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 18:46 (logic).
14 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

Imao sam legalnu 2010 verziju i akcija prije ove sto je torrente cini mi se dao za kinesku licencu kod mene je proradila na engleskoj i sad imam 2011 legalnu.

recite mu da je komercijalna licenca za kaspersky ograničena samo vremenom i vrstom proizvoda, ne i njegovim buildom, dakle ukoliko licenca ne istekne vrijedit će i za KIS verzije 2012...

Narvno,samo što ovo nije baš skroz komercijalna licenca nego se vodi na Kasperskom accountu kao Chinese edition.Postoji nemačka verzija Kaspersky CBE i njegova licenca neradi na ostalim redovnim verzijama.A kako je kineski ključ proradio na engleskoj verziji to je čudo...

http://www.computerbild.de/artikel/cb-Heft-Service-zum-Heft-Lizenz-fuer-Kaspersky-Personal-Security-Suite-verlaengern-1182859.html

17 godina
neaktivan

Greska

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 19:31 (logic).
14 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

2010 nemožeš da updetuješ na 2011,samo da deinstaliraš pa instaliraš drugu verziju

17 godina
neaktivan

Greska

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 19:31 (logic).
14 godina
neaktivan

Ajde ako nije problem postavi sliku sa licencom,treba da traje do 03.12.2011.g

17 godina
neaktivan

Greska

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 19:32 (logic).
14 godina
neaktivan
logic kaže...

Greska

Ko mi je kriv kad se nisam odma setio da citiram,pobrisao si sve postove i sad drugi nevide šta si probao da petljaš{#}

Sreća što nemogu da se obrišu postovi,još bi ispao budala kako pričam sam sa sobom

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 19:49 (silovski).
17 godina
neaktivan

Ja sam budala sto uopste dodjem ovdje a kazem sebi da necu. Prestar sam da petljam i da dokazujem nekome nesto.

15 godina

komercijalni antivirus je odmah poželjan kad se mukte  djele licence

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
deadman kaže...

ja koristim pro verziju i nisam do sada imao problema sa tim programom

17 godina
deadman kaže...

Taj Iobit je vec odavno na crnoj listi tj Ignore, ko firma koja radi gluposti em su pokrali Malwarebytes i još par slicnih sitnica.{#} Uglavnom zaobic sve njihove programe ko krepanu kravu na cesti i gotovo. {#}WOT pricno tocno sve opisuje, oni koji nisu upoznati sa Iobit svinjarijama još misle da su im programi ok gamad nisu to je istina neki su programi cak ali vecina nije uopce ok ali kad se firma tak ponaša i radi gluposti Ignore i gotovo {#}{#}

http://www.mywot.com/en/scorecard/iobit.com

15 godina

ako ga je WOT  stavio na crnu listu to je vama dovoljno da ga ne upotrebljavate,i što me briga što su krali tuđe ideje pa to radu svi

17 godina

to ti je osobina wot-a.

odi samo dolje citaj sa onog linka komentare.

covjek ce pomisliti da je zarazen sajt,a radi se o lincu rulje da je ukraden umni rad mbam-a.

wot je super rjesenje,ali mu je baza puna slicnih primjera i to jaaaaaaako puno.

ja vam dam link mog sajta sa apartmanima.

skupi se vas kriticna masa sa foruma koji me mrzite i veselo odete na wot ..."sad cemo shupku zacrvenit onaj zeleni kruzic".

toliko o tome.

zato sam na prosloj stranici lijepo napisao da webguard ima smisla,jer  samo skolski provjerava kod stranice i ponasanja u kodu,a ne ocjenu nekog indijanca iz gvatemale.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 20:49 (torrente).
17 godina
blackalbum kaže...

ako ga je WOT  stavio na crnu listu to je vama dovoljno da ga ne upotrebljavate,i što me briga što su krali tuđe ideje pa to radu svi

WOT korisnici su ga stavili na crnu listu pa nije WOT robot virtualni, ali ne samo oni valjda znaš kaj to znaci svi kradu ali dok se ne otkrije ok je.{#} No Iobit je ulovljen u krađi tj s prstima u pekmezu i još s drugim glupostima u tom je problem. Pogodi zakaj ove dvije vrlo poznate firme dole nemaju niti jedan prigovor, baš cudno kaj ne jel da ti izgleda od jednog drveta ne vidiš šumu cista klasika.{#}{#}

http://www.mywot.com/en/scorecard/piriform.com

http://www.mywot.com/en/scorecard/revouninstaller.com

http://www.piriform.com/products

http://www.revouninstaller.com/

15 godina

eto hvaljeni wot nije toliko dobar koliko ga neki forumaši žele predstaviti kad ukucam u google advanced sistem care na wot-u mi bude žuti krug prema tome neki koji mrze intel mogu za njega staviti žuti ili crveni krug,eto čak je opasnost za viruse za strancicu advanced sistem care vrlo visoka ha ha 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 21:05 (blackalbum).
15 godina
blackalbum kaže...

eto hvaljeni wot nije toliko dobar koliko ga neki forumaši žele predstaviti kad ukucam u google advanced sistem care na wot-u mi bude žuti krug prema tome neki koji mrze intel mogu za njega staviti žuti ili crveni krug

Nemoj bas tako zabrijavit....dobar je WOT. Nista nije savrseno pa tako ni WOT, ali daleko od toga da je los...dapace bolji je od ostalog softwarea koji radi tj. pokusava raditi isti posao.

Odmah neke zavjere i sl...koma! Zavjere izgleda svuda oko nas ...neki previse slusaju Ickea. {#}

No ozbiljno, WOT radi ok svoj posao. Naravno ako nekome ne valja, neka si jednostavno stavi neki drugi software i to je to pa neka napise neke svoje dojmove o njemu. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 21:07 (win32).
15 godina
win32 kaže...
blackalbum kaže...

eto hvaljeni wot nije toliko dobar koliko ga neki forumaši žele predstaviti kad ukucam u google advanced sistem care na wot-u mi bude žuti krug prema tome neki koji mrze intel mogu za njega staviti žuti ili crveni krug

Nemoj bas tako zabrijavit....dobar je WOT. Nista nije savrseno pa tako ni WOT, ali daleko od toga da je los...dapace bolji je od ostalog softwarea koji radi tj. pokusava raditi isti posao.

Odmah neke zavjere i sl...koma! Zavjere izgleda svuda oko nas ...neki previse slusaju Ickea. {#}

No ozbiljno, WOT radi ok svoj posao. Naravno ako nekome ne valja, neka si jednostavno stavi neki drugi software i to je to pa neka napise neke svoje dojmove o njemu. {#}

pa napisao sam svoje dojmove o wot-u ne pruža baš sasvim pouzdane informacije,tj kad se rulja nakupi mogu i bilo koju stranicu zacrveniti

17 godina

oni sajtovi sa upitnikom bez ocjene, zazelenite ih sa 6-7 pozitivnih ocjenjivanja, dok se zascrola ,bude zeleno za 15-ak dana.

na isti nacin ih mozete ocrnit,jer eto...to se moze :)

nisam ljubitelj takvog pristupa.

neka vuku iz svojih 11 izvora rezultate,ala oni tankovi,a ovo sa ruljom je nevjerodostojno.

ili izvadi 500kn godisnje pa ti rulja nemoze nista i jos dobijes wot certifikat...ono...ultra blaster od zelenog kruzica.

pih!

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina
blackalbum kaže...

WOT u pogledu Iobit ništa ne grješi, samo ti ne kuziš informacije koje su ti dostupne i kaj one znace zapravo tu je problem.{#} Kad si vec spomenul Intel, da vidimo kolko jedni mrze druge kaj ne bilo kod procesora ili graficke mozda je WOT obican cirkus jel za one koji to misle.{#}{#}

http://www.mywot.com/en/scorecard/intel.com

http://www.mywot.com/en/scorecard/amd.com

http://www.mywot.com/en/scorecard/nvidia.com

http://www.amd.com/uk/products/desktop/graphics/Pages/desktop-graphics.aspx

17 godina

pusti to sa intelom.

sto kad nas 10 usere sajt od blackalbuma gdje on dila gomblene i kozji sir?

15 godina
blackalbum kaže...

Nisu ukrali tuđe ideje, već Malwarebytesovu bazu definicija. Velika razlika.

torrente kaže...

zato sam na prosloj stranici lijepo napisao da webguard ima smisla,jer  samo skolski provjerava kod stranice i ponasanja u kodu,a ne ocjenu nekog indijanca iz gvatemale.

Advanced SystemCare nije označen kao rogue, a to definitivno jest (pročitaj tekst iza linka koji sam stavio na prethodnoj stranici, ako nisi). Na samoj stranici gdje se može skinuti Advanced SystemCare također nema virusa.

Instalacijska datoteka Advanced SystemCarea.

Stranica na kojoj se može skinuti Advanced System Care.

Dakle, u ovom slučaju te na ovaj rogue neće upozoriti niti AV, niti webguard, već samo WOT.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 21:18 (deadman).
15 godina

dali vi znate što je to rogue? http://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_software                          evo što je rogue

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 21:20 (blackalbum).
15 godina
blackalbum kaže...

dali vi znate što je to rogue? http://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_software              evo što je rogue

Jesi pročitao ovaj tekst? Za tebe to nisu karakteristike roguea?

17 godina
deadman kaže...

jeli ovo,nista ti sada ne kontam.

sve je svugdje normalno.

gdje se to sazna da je rogue?

dakle sadrzaj linka :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 21:25 (torrente).
15 godina
deadman kaže...
blackalbum kaže...

dali vi znate što je to rogue? http://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_software              evo što je rogue

Jesi pročitao ovaj tekst? Za tebe to nisu karakteristike roguea?

a dobro gdje je u advanced sistem care trojanski konj koji glumi neki antivirus ili utility ?????

14 godina
protjeran

WOT i Web Shield su ajmo rec,"price za sebe".Kako je jedan kolega iznad rekao da tko hoce moze stavljat ocjene pa stranicu pocrvenit bez razloga,e pa meni se cini da je WOT za kriticnu masu,za onaj dio ljudi koji jos nezna bas internet (tj surfanje) u potpunosti pa se kolko tolko oslanjaju na WOT da nebi nagrabusili i isli na popravak PC-a odnosno ciscenje od virusa.A ona druga masa ljudi koji se znaju koristiti racunalom i znaju surfati(gdje treba ici a gdje ne),oni netrebaju nesto kao WOT,ali je zgodna stvar da se vidi da ne upadnete u neku gabulu pa se kasnije muciti od virusa,ali ta strana se ostavlja AV-ima.Hocu reci,ako netko se zna koristiti internetom i zna gdje treba ici i sta se smije skinuti a sta ne (nekada se to kuzi po komentarima ako se skida s torrenta naprimjer) onda njima netreba 2-3 AV-a i sta ti ja znam neki Web Shield,nego neka osnova Firewall + neki skeneri tipa Malwarebytes i Super Anti Spyware,ali naravno,samo ljudi koji se kuze u to.{#}

Npr: Meni za IP torrents neda da udem radi toga sto su se neki zamjerili pa su samo crveno stiskali,ali ipak udem jer znam da je side bez opasan.

Mozda se neki nece slozit samnom,ali moje razmisljanje bi bilo takvo otprilike,mada bi mogao dosta toga napisat o ovome,ali jednostavno mislim da ovo nije dio teme.{#}

LP{#}

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
17 godina

http://www.mywot.com/en/scorecard/iobit.com

dakle imaju etickih problema :))

ono sto sam ja pitao,nije zanimljivo...sto kad nas 5 ocrni info sajt prodavaca kozjeg sira iz cavoglava?

17 godina
blackalbum kaže...

A ko uopce spominje Rogue ja ga nisam spomenul, a da ti još jednom procitaš sve detaljno i njegova iskustva kaj ovaj dole stricek kaze pa isprobal je program kaj ne.{#} A nije bedak sigurno taj tip, ak je to normalan program ja sam Grbadeva ja cu samo Copy-Paste zakljucak.{#}

http://billmullins.wordpress.com/2011/01/14/iobits-advanced-systemcare-free-3-installs-spyware-and-more/

"While it’s true that IObit does provide an uninstaller (which actually works – more on that follows), that’s hardly the point. There is no escaping the fact that two spyware programs are being installed on users’ computers without their knowledge, or against their express wishes. In any man’s language – that’s invasive malware.

As I said, IObits does provide an uninstaller, but it raises a serious question –would you rely on an uninstaller, provided by a company that just installed Spyware on your computer, to totally remove the illegal programs?

I can tell you, that so far, despite running the uninstaller, I have found several hundred traces of these programs on my test system’s Hard Drive. I can assure you, my comfort level with respect to a true uninstall – is nil. I’m paying particular attention to port activity on this machine, when it’s connected to the Internet.

I’m just thinking out loud here, but given the reputation that China, and Chinese companies have in employing espionage, it’s worth considering the motivation behind IObit surreptitiously installing Spyware as part of a freeware installation. Could this be, or should this be, considered espionage?

Espionage, contrary to popular belief, is not restricted to governments, or industrial concerns. The accumulating of critical civilian data is a well tested tool used to gain advantage."

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice