Poklon - Dr.Web Mobile Security Suite zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.879
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Poklon - Dr.Web Mobile Security Suite
Poklanjam 2 jednogodisne licence za Dr.Web Mobile Security Suite za prva dva od vas koji ce zatraziti.

Dr.Web Mobile Security Suite je jedna od ponajboljih zastita za mobilni uredjaji koja podrzava Android OS, Symbian S60 v9 ili noviji i Windows Mobile (sve verzije osim 7-mice).
Win7 x64 | Emsisoft Anti-Malware | Online Armor Premium | Ad Muncher | WOT
16 godina
neaktivan
Re: Poklon - Dr.Web Mobile Security Suite
PhD in Security kaže...
Poklanjam 2 jednogodisne licence za Dr.Web Mobile Security Suite za prva dva od vas koji ce zatraziti.

Dr.Web Mobile Security Suite je jedna od ponajboljih zastita za mobilni uredjaji koja podrzava Android OS, Symbian S60 v9 ili noviji i Windows Mobile (sve verzije osim 7-mice).

Prijavljujem se,Hvala :D

Sve je dobro,dok nema virusa :D
16 godina
ja
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
14 godina

Ok, licence su poslati na privatnoj posti.

Potvrdite da je sve OK kad ih primite i instalirate.

Pozdrav.

Tema moze da se zakljuci.

16 godina
neaktivan

Evo ja sam dobio licencu,i mogu pohvaliti PHD in Security da je napravio super "posao" i da sve radi,jos jednom HVALA!

Sve je dobro,dok nema virusa :D
15 godina
protjeran

Kako prvo isprika autoru ove teme što ovo postam pod njegovu temu, ali mi se učinilo zgodno, a da ne otvaram novu. Svi koji žele ovaj program mogu dobiti licence do 30. 04. 2011. na slijedećoj promotivnoj stranici.

https://www.drweb.com/big_heart/?lng=en

P.S. Određeni broj ljudi tvrdi da se ključevi dobiveni za ovaj program mogu koristiti i za Dr. Web Anti-Virus Pro koji se koristi na računalu. Nisam provjerio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 15:28 (BlackFoot).
14 godina
BlackFoot kaže...

Kako prvo isprika autoru ove teme što ovo postam pod njegovu temu, ali mi se učinilo zgodno, a da ne otvaram novu. Svi koji žele ovaj program mogu dobiti licence do 30. 04. 2011. na slijedećoj promotivnoj stranici.

https://www.drweb.com/big_heart/?lng=en

P.S. Određeni broj ljudi tvrdi da se ključevi dobiveni za ovaj program mogu koristiti i za Dr. Web Anti-Virus Pro koji se koristi na računalu. Nisam provjerio.

Nemoj da se ispricavas bas je prikladno a ako radi i na Anti-Virus Pro ja preporucujem da svi ga instaliraju. Dr.Web uopste nije vtoroklasna firma a njeno sediste je u Rusiji i imaju blisku suradnju sa Kasperskija. Garantujem da je bolji od svih besplatnih resenja (kao anti-virus samo, kao kompletno resenje nije bolji od CIS-a).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice