Dr.Web Mobile Security Suite je jedna od ponajboljih zastita za mobilni uredjaji koja podrzava Android OS, Symbian S60 v9 ili noviji i Windows Mobile (sve verzije osim 7-mice).
Poklon - Dr.Web Mobile Security Suite
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.882
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dr.Web Mobile Security Suite je jedna od ponajboljih zastita za mobilni uredjaji koja podrzava Android OS, Symbian S60 v9 ili noviji i Windows Mobile (sve verzije osim 7-mice).
Prijavljujem se,Hvala :D

Ok, licence su poslati na privatnoj posti.
Potvrdite da je sve OK kad ih primite i instalirate.
Pozdrav.
Tema moze da se zakljuci.
Evo ja sam dobio licencu,i mogu pohvaliti PHD in Security da je napravio super "posao" i da sve radi,jos jednom HVALA!
Kako prvo isprika autoru ove teme što ovo postam pod njegovu temu, ali mi se učinilo zgodno, a da ne otvaram novu. Svi koji žele ovaj program mogu dobiti licence do 30. 04. 2011. na slijedećoj promotivnoj stranici.
https://www.drweb.com/big_heart/?lng=en
P.S. Određeni broj ljudi tvrdi da se ključevi dobiveni za ovaj program mogu koristiti i za Dr. Web Anti-Virus Pro koji se koristi na računalu. Nisam provjerio.
Kako prvo isprika autoru ove teme što ovo postam pod njegovu temu, ali mi se učinilo zgodno, a da ne otvaram novu. Svi koji žele ovaj program mogu dobiti licence do 30. 04. 2011. na slijedećoj promotivnoj stranici.
https://www.drweb.com/big_heart/?lng=en
P.S. Određeni broj ljudi tvrdi da se ključevi dobiveni za ovaj program mogu koristiti i za Dr. Web Anti-Virus Pro koji se koristi na računalu. Nisam provjerio.
Nemoj da se ispricavas bas je prikladno a ako radi i na Anti-Virus Pro ja preporucujem da svi ga instaliraju. Dr.Web uopste nije vtoroklasna firma a njeno sediste je u Rusiji i imaju blisku suradnju sa Kasperskija. Garantujem da je bolji od svih besplatnih resenja (kao anti-virus samo, kao kompletno resenje nije bolji od CIS-a).