Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 231.835
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Najbolji je Avast Professional

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji antivirus
dj_renny kaže...

majkumu i fake AV...one što rade takvu gamad treba zabarnit pristup računalu na 100 metara 

Ali im se mora priznati da često naprave odličan interface....čak bi neke i profesionalci mogli zaposliti.....Namigiva

Joe Cooker kaže...
Na prvom imam orginalni  KAV 2011  (Win 7)

Je li to dovoljno sa win firevall-om ?

thx

pozz

U principu je dovoljno.

Jedini nedostatak Win FW, po meni, je taj što automatski dozvoljava sav promet van na net (outbound).

Ako želiš sigurnost, moraš promijeniti postavku da blokira sav izlazni promet. Dodatno ćeš za sve aplikacije koje žele na net glede nadogradnje ili surfanja, morati ručno kroz čarobnjak napraviti pravilo.

Kod ostalih FW ti iskoči pop-up prozor i nekako mi je to intuitivniji način za dozvoliti/zabraniti aplikaciji pristup.

Što se tiče ostalih detalja (sakrivanje/zatvaranje portova, zaštita ARP cachea, kontrola protokola i paketa, itd.) tu nisam doma s Win FW pa će ti netko drugi to bolje pojasniti.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 13:04 (siketa).
17 godina
kad se sve zbroji,od nas 10-15 svi imamo sve cisto,eventualno gdje koji false link.ostalo je stvar ukusa i poimanja koliko je kila u kovanici kune.
ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

što još ima taj patrol osim što monitorira startup foldere, registry (koje ključeve osim startup?) i hosts?

postoji li white/blacklista?

TIA

evo jedan opis kako funkcionira winpatrol, i koje još opcije ima - copy /paste
ovdje je opisana besplatna inačica programa

"WinPatrol je besplatan programski paket namijenjen detekciji neovlaštenog pristupa sustavu. Podržan je na operacijskim sustavima Windows 95, 98, ME, NT/2000, XP, Vista i Windows 7. WinPatrol prati sigurnost sustava te prijavljuje bilo kakva sumnjiva ponašanja – napade zlonamjernih programa ili kritične izmjene do kojih je došlo bez odobrenja korisnika. Razlika između alata WinPatrol i sličnih alata jest što drugi sigurnosni programi pretražuju tvrdi disk s ciljem pronalaska prethodno identificiranih prijetnji dok WinPatrol snima kritične sistemske resurse te prijavljuje sve izmjene do kojih je moglo doći bez korisnikovog znanja. Tako korisnicima omogućava brisanje opasnih programa čim su uočeni, bez potrebe za prethodnom nadogradnjom baze poznatih prijetnji (što je slučaj kod drugih srodnih programa). Nakon jednostavne instalacije, alat počinje pratiti stanje sustava. Korisnik pomoću njega može pregledati trenutno aktivne programe u sustavu, programe koji se pokreću prilikom pokretanja (eng. startup) samog računala, programe kompatibilne s određenim formatima datoteka, skrivene datoteke, tzv. "helper", programe i dr. Moguće je pratiti i programe koji su nedavno otkriveni na računalu, što je korisno u slučaju pronalaska određenog zlonamjernog programa, jer se ovim putem on može lako ukloniti s računala. Nadalje, WinPatrol omogućava i praćenje ActiveX kontrola koje trenutno koristi Internet Explorer, što se može iskoristiti za onemogućavanje neke od kontrola u slučaju otkrivanja njene ranjivosti, a kod nedostatka odgovarajuće zakrpe. Isto tako, korisnik može pomoću ovog alata odrediti koji će se programi pokretati sa zakašnjenjem, kako bi se smanjila opterećenost prilikom pokretanja računala. Moguće je i pregledati tzv. "kolačiće" (eng. cookie) te ih filtrirati (ukloniti one koji sadrže određeni niz znakova). Alat pruža mnogo mogućnosti i nije ga teško koristiti, jer uz svaku od ponuđenih opcija dolazi i kratko objašnjenje. Tako se ovim jednostavnim alatom mogu služiti i manje iskusni korisnici, naravno, uz nešto više opreza kod npr. brisanja određenih programa."
copy/paste

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 13:41 (seneka).
17 godina
bilo me zanimalo sto vam provjerava recimo 200 rar paketica koji idu torrent protokolom na hard.to smo zaboravili.dakle webguard skenira u letu svaki fragment pojedinog paketica.sto se dogadja preventivno na free rjesenju glede navedenog.obicno sa divljaka trackera zarazu dobiju na unraru,a ne dok se rar skida.
ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
17 godina
siketa kaže...

Jedini nedostatak Win FW, po meni, je taj što automatski dozvoljava sav promet van na net (outbound).

Ako želiš sigurnost, moraš promijeniti postavku da blokira sav izlazni promet. Dodatno ćeš za sve aplikacije koje žele na net glede nadogradnje ili surfanja, morati ručno kroz čarobnjak napraviti pravilo.

Ili kroz Windows 7 Firewall Control  :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan

WinPatrol Free spada u skupinu tzv. light HIPS aplikacija.

Može poslužiti za osnovnu zaštitu, ali se ipak ne može mjeriti s jačim HIPS aplikacijama koje koriste Comodo, Online Armor (sada Emsisoft), Malware Defender, OSSS, Real Time Defender, itd....

Mislim da može pomoći u zaštiti korisnika koji su vrlo oprezni i nemaju navike upuštati se u neka rizična surfanja/testiranje malwarea.

Svi ostali korisnici bi trebali imati ili Plus verziju ili neku od navedenih jačih HIPS aplikacija.

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Ili kroz Windows 7 Firewall Control  :)

Točno! Zaboravio sam na njega.....ipak, za malo naprednije radnje opet treba uzeti Plus verziju koja se plaća.

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

a šta kažeš na ovošto je napisao rambox? slika u postu,nekako mi se to čini logično..
meni je dok sam imao free verziju blokirao pokušaj instalacije clama

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 14:45 (seneka).
17 godina
i kad se plati onda je lifetime licenca,steta propustit ako ga netko voli.
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
...

Dalje....zar se neko znanje mjeri "zvjezdicama" i koliko dugo si na forumu!? Na nekim forumima sam od kako imam net (znaci jos debelo od 56 k modema) pa dali to znaci da sam nepogrijesiv!? Daleko od toga.

...

Posto se osjecam direktno prozvan jer sam ja spominjao zvjezdice osjecam potrebu da pojasnim neke stvari da i ovdje razgovor ne bi otisao u pogresnom pravcu i u offtopic. Ja sam na zakljucanoj temi iznio svoje iskustvo sa CIS i u svakom postu i nekoliko puta naveo da je to moje iskustvo da bi me doticni forumas nazvao lazovom sto je apsolutno neprimjeren nacin razgovora i definitivno ispod nivoa razgovora u kojema ja zelim da ucestvujem. Zvjedice i staz sam spomenu iskljucivo izrazloga postovanja kolega forumasa a ne kao pokazatelj nivoa znanja. Jednostavno ne dozvoljavam da me se naziva lazovom bez dokaza. Kolega forumas je osjecao potrebu da ZAHTIJEVA da JA NJEMU nesto dokazujem sto mi ne pada na pamet. Upravo se on postavlja kao apsolutni autoritet u ovoj temi sto mozda i jeste ali stav koji ej zauzeo je jednostavno neprihvatljiv za mene. Ja nikad nikoga ovdje niti bilo gdje drugo nisam nazvao lazovom niti cu ali isto tako necu dozvoliti da mene neko naziva lazovom. Neka se doticni kolega ugleda na tebe kako se pisu korektni postovi u kojem iznos svoj stav a ne vrijedjas nikoga sto njemu ocigledno ne ide od ruke. Niakd niti u jednom svom postu nisam zvjezdice i staz spoemnuo kao pokazatelj znanja ako su pokazatelj i toga ali ne us vim temama naravno. Doticna osoba jednostavno ne moze da prihvati da nekad mozda nije u pravu i da se neko ne slaze u necemu sa njime i misli da njemu neko nesto treba da dokaze. Ja sam iznio svoje iskustvo radi ljudi koji citaju i pokusavaju da nesto nauce ili odluce sta od softwarea iz ove teme instaliraju na svoj komp.

Ja imam NOD32 valjda nekih 8 godina i nikad nista mi nije propustio iako je on samo AV i nista pored njega nemam osim firewala na routeru. Pored CIS-a mi je proslo dva fake AV i nebitno je da li sam ja pogresno podesio, Nod instaliram i zaboravim dok me CIS stalno gnjavi nekim pitanjima i osjecam se glupo jer se vise borim sa njime nego da radim nesto drugo na kompu. Ako mu ja moram govoriti sta da uradi u svakoj situaciji sta ce mi on? Sad kolega forumas neka me naziva lazovom ili kako vec on smatra da treba ja se vise u ovoj temi necu javljati.

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Posto se osjecam direktno prozvan jer sam ja spominjao zvjezdice osjecam potrebu da pojasnim neke stvari da i ovdje razgovor ne bi otisao u pogresnom pravcu i u offtopic. Ja sam na zakljucanoj temi iznio svoje iskustvo sa CIS i u svakom postu i nekoliko puta naveo da je to moje iskustvo da bi me doticni forumas nazvao lazovom sto je apsolutno neprimjeren nacin razgovora i definitivno ispod nivoa razgovora u kojema ja zelim da ucestvujem. Zvjedice i staz sam spomenu iskljucivo izrazloga postovanja kolega forumasa a ne kao pokazatelj nivoa znanja. Jednostavno ne dozvoljavam da me se naziva lazovom bez dokaza. Kolega forumas je osjecao potrebu da ZAHTIJEVA da JA NJEMU nesto dokazujem sto mi ne pada na pamet. Upravo se on postavlja kao apsolutni autoritet u ovoj temi sto mozda i jeste ali stav koji ej zauzeo je jednostavno neprihvatljiv za mene. Ja nikad nikoga ovdje niti bilo gdje drugo nisam nazvao lazovom niti cu ali isto tako necu dozvoliti da mene neko naziva lazovom. Neka se doticni kolega ugleda na tebe kako se pisu korektni postovi u kojem iznos svoj stav a ne vrijedjas nikoga sto njemu ocigledno ne ide od ruke. Niakd niti u jednom svom postu nisam zvjezdice i staz spoemnuo kao pokazatelj znanja ako su pokazatelj i toga ali ne us vim temama naravno. Doticna osoba jednostavno ne moze da prihvati da nekad mozda nije u pravu i da se neko ne slaze u necemu sa njime i misli da njemu neko nesto treba da dokaze. Ja sam iznio svoje iskustvo radi ljudi koji citaju i pokusavaju da nesto nauce ili odluce sta od softwarea iz ove teme instaliraju na svoj komp.

Ja imam NOD32 valjda nekih 8 godina i nikad nista mi nije propustio iako je on samo AV i nista pored njega nemam osim firewala na routeru. Pored CIS-a mi je proslo dva fake AV i nebitno je da li sam ja pogresno podesio, Nod instaliram i zaboravim dok me CIS stalno gnjavi nekim pitanjima i osjecam se glupo jer se vise borim sa njime nego da radim nesto drugo na kompu. Ako mu ja moram govoriti sta da uradi u svakoj situaciji sta ce mi on? Sad kolega forumas neka me naziva lazovom ili kako vec on smatra da treba ja se vise u ovoj temi necu javljati.

Nisam nazvao tebe lažovom (čitaj malo bolje moj post u 22:27 sati) nego mikicu jer je dva puta tvrdoglavo tvrdio da se na comodo forumu zahtjeva već 4 godine AVC testiranje CAV-a, što nije moguće jer je CAV na tržištu tek 2 godine (postovi u 21:27 i 22:14 sati). Možda sam mogao reći "Širitelju neistine", ali sam ciljao na živac......

Tebi sam rekao da nemaš argumenata jer nisi poslao niti ime roguea, niti konfiguraciju CIS-a koju ti je prošao (pretpostavljam defaultnu), itd.

A nakon tvog opetovanog odbijanja sam tek rekao da nemaš muda za napravit test. To je, inače, vrlo kompliciran postupak......

Uostalom, danas sam sve objasnio i ispričao se (vidi prethodnu stranicu)...mikica je prihvatio ruku pomirenja.

Da li ćete ti i Lazarus napraviti isto?

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 16:25 (siketa).
17 godina
opet sam ja na ignor sa pitanjem juzerima free avira, patrolcici i jos koji plagin,sve u svemu rjesenja koja ne prelaze 2mb resursa jer smo svi na comodoru64.sto im filtrira zipani download u realnom vremenu?drugo pitanje,nitko se ne dotice njubina koji mozda citaju i traze rjesenje.jeli noob kucanici bolja 'kilava'proactiv zastita u paketu 'automatike'ili skup hisp patrolera i inih manual-advance aplikacija?sve se busamo u prsa kako dat nesto korisno i spartanski jednostavno promatracu.
17 godina
neaktivan

@siketa

"Dok god ne dokažeš što si rekao, smatram te laprdalom, blebetalom, trolom, neznalicom...." by siketa to logic

"isto ko logic, čim vas se izazove, odmah bežanija....pussies!" by siketa to logic

U pravu si nisi me nazvao lazovom a ovo je puno bolje i kulturnije.

I ne, neprihvatam izvinjenje od takvih spodoba.

:)
15 godina
neaktivan

pozdrav,

volio bih kada bismo bez povišenih tonova ovo napokon razriješili.

Volio bih kada bih rekao da stvari nisu otišel predaleko ali nažalost jesu, no jednako tako vjerujem da će se stvari s vremenom poboljšati. jer svima nam je valjda cilj ovdje da pomognemo drugima, i da nama drugi pomognu. Toliko je novih informacija iz svijeta sigurnosti računala, da bih uistinhu volio vidjeti sve nas u dijeljenju takvih ionformacija. uistino to najiskrenije mislim.

Svatko od nas ne da na sebe, ima svoje dostojantvo, kao i poštovanje.

Jest, ja sam pogriješio kada sam naveo da ljudi sa CIS-ovog foruma traže da ode na testing još 2006. Falio sam, ali ne namjerno da bih ja podebljao da je to 4 godine, nego se dogodio lapsus. Upozoren sam od strane Sikete da se radi o 2008, i ja sam pošao na timeline od comoda http://www.comodo.com/about/timeline.php i ustanovio da je on u pravu. ja sam se odmah ispričao i uredio postove i stavio pravu godinu.

Moja poanta je bila da ljudi s foruma to žele, ništa drugo, nikakvo laganje ni slično.

Siketa me je uvrijedio, nazvao me lažovom, ja sam ga prijavio, kao što ću prijaviti i svakog drugog tko bude vrijeđao mene kao osobu, i upozorit ću svakoga drugog da to ne čini.

Čovjek se iskreno ispričao, i meni je to dovoljno. je rmislim, čemu onda ovo služi.

Ja sam neki dan prenio privatnu poruku s foruma, i zaradio sam žuti karton. i to je OK, jer sam falio, iz neznanja sam to napravio, živaca, nisam ni znao da ne smijem. Ali što je tu je., život ide dalje.

Ono što sam upozotrio i stojim pri tome jest zabrinjavajuća činjenica da ovdje ljudi ne vjeruju jedni drugima, i da se izgubilo povjerenje. Mislim, konkretno, rekao sma to i Siketi danas, nikada nisam rekao da je CIS smeće, nikada to nisam čuo ni od drugih da tako govore.

Konkretno, mislim da treba vjeorvati logicu na riječ kada vam kaže nešto, kao što treba vjerovati i drugim akada nešto kažu.

Navlačenje koje je rješenje bolje je dekor, to mi znamo ovdje, ali št je dekor bez pravog sadržaja, odnosno što je forma bez sadržaja.

Siketi i ostalima još nešto u vezi testiranja.....nitko se ne boji testiranja....daleko od toga, pa ne moramo se na taj način dokazivati, to mi je slično onome kao da se sastajemo kod OK korala, pa da se onda naslađujemo tko pobijedi.

Ima respektabilni Av-comparatives, a volio bih kada bih još našao neke jednako takve pa da podijelimo kako je tko prošao.

Ja sma jutros malo istraživao, i prošlu noć, svatko od nas bi sada mogao istresti barem 5-6 stranica u kojem se tvrdi da je baš na tom testiranju njegov av bio bolji. >nadam se da se svi ovdje stom činjenicom slažete.

jer, kad tome ne bi bilo tako, kako bi onda mogli objasniti da se u isto vrijeme, isti period, ista verzija av-a pokazuju različiti rezultati.

Nažalost, dolazimo do zaključka da postoje raznovrsne "tvrtke", "agencije" koje su sve samo ne nezavisne, nego kao što to obično biva u svijetu novaca, namješteni.

Ostaje mi za nadati se da je av-comparatives svijetla točka i da će takav i ostati !!!

A nama preostaje puno više tolerancije. Može netko volit ili ne volit više neko AV rješenje ali volio bi kada nešto pišemo, da pišemo korektno is dubokim poštovanjem prema svim sudionicima ove teme i ovog foruma....

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
opet sam ja na ignor sa pitanjem juzerima free avira, patrolcici i jos koji plagin,sve u svemu rjesenja koja ne prelaze 2mb resursa jer smo svi na comodoru64.sto im filtrira zipani download u realnom vremenu?drugo pitanje,nitko se ne dotice njubina koji mozda citaju i traze rjesenje.jeli noob kucanici bolja 'kilava'proactiv zastita u paketu 'automatike'ili skup hisp patrolera i inih manual-advance aplikacija?sve se busamo u prsa kako dat nesto korisno i spartanski jednostavno promatracu.

Smijehma tebi treba zaplijeniti mobitelPoljubac
vjerovao ili ne još uvijek ima ogroman broj ljudi koji imaju slabe konfiguracije
vjerovao ili ne ima isto tako masa ljudi koja se ne snalazi najbolje s engleskim jezikom
vjerovao ili ne 80 posto usera koristi internet da pročita novine,mail im je viša matematika
vjerovao ili ne većina ljudi kad im postavljaš zaštitu pa im nešto pokušavaš objasniti,blijedo te gledaju..
i onda im napraviš tako da imaju optimalnu zaštitu prema gore navedenom
ovo je informatički forum,stanje na "terenu"je malo drugačije,a neki su pogubili spone sa realnošću
zato me smeta kad se netko novi javi s problemom,pa iskoče freakovi  i počnu ga ismijavati..ili mu pomozi ili se suzdrži komentara

da,većini je dovoljan av koji radi prikriven u pozadini, i ništa ne pita,još neki "patrolčić" extra ,i wot

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 17:18 (seneka).
17 godina
dakle sto scenira rar dok se isti skida? dobro je gore vise,covjek se ispricao i normalno sudjeluje,sto sad trebamo svi oproste trazit i iste odbijat...kod mene vazi ona borbena,milosti ne trazim niti bi vam je dao.pisimo o temi.
17 godina
znam sto ce comodo juzeri rec..sve je u famoznom sandboxu i nesto ce bit,neka oni potvrde,ja neznam..ali koje ce free rjesenje skidat rar od 3mb i stat na 1mb te javit dalje ne ide,ima virus?
15 godina
neaktivan

torrente, može jedno pitanje, ili je to još nešto tricky od tebe.

svaki iole bolji av kada se rar spusti, bilo na mail ili s nečeg drugog, prije samog otvaranja, svatko iole tko pazi na sigurnost će provjeriti tu rar datoteku i skenirati je sa svojim antivirusnim alatima.

ako sam ja tebe dobro razumio, ti bi želio neki alat koji skenira rar datoteku dok se datoteka spušta te da taj antvirusni ili neki drugi alat to odmah prepozna i javi.

mislim, barem koliko se ja razumijem, rar ne može naštetiti računalu dok se ne izvrši pokretanje takve datoeteke. Zato ga i skeniramo prije nego krenumo u extract neke datoteke ili pokretanje

16 godina
neaktivan
logic kaže...

I ne, neprihvatam izvinjenje od takvih spodoba.

"Koliko nisko mozes pasti? Zaboli mene za tobom i tvojim izvinjenjem. Samo pokazujes koliki si ____________ (ubaci nesto vrlo ruzno)."

Toliko od logica...sve si rekao....od kršćanina ni k u tebi....

Pročitaj malo...http://www.bcrijeka.com/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=38 s naglaskom na:

"Treće jest da moramo oprostiti čovjeku. Oprost i pomirenje je nešto vrlo važno na putu duhovnog napretka. Nepraštanje je zapreka duhovnom rastu. Praštanje je put napretka, ne-praštanje je zapreka. Čovjek koji nije naučio praštati ostati će zauvijek duhovno nezrelo biće."

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 17:58 (siketa).
17 godina
nisi me shvatio.kad je rar na hardu to moze provjerit i kras-expres-av.ja govorim o raru koji jos nije skinut do kraja,nego recimo stane download na 20posto i ne ide dalje,webguard blockira download.
17 godina
siketa zaboravi.pusti logica i sve juzere koji ti ne pasu ili ti njima.nema ti tu srece.samo se trebamo mimoilazit,kao sto sam ja onome neki dan javio. I svi mirni.
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
siketa zaboravi.pusti logica i sve juzere koji ti ne pasu ili ti njima.nema ti tu srece.samo se trebamo mimoilazit,kao sto sam ja onome neki dan javio. I svi mirni.

Mislio sam spasiti još jednu izgubljenu ovcu....Nevinašce

torrente, zašto ti treba sken komprimiranog fajla dok se skida? Zar svaki AV ne skenira on-access kad ga ideš raspakirati/otvoriti?

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:15 (siketa).
17 godina
dakle taj smijesni kvaziproxy guard ima bafer u kojem analizira segmente rara koje skida.to je onih 0.01promila razlike sa free avirom.mana mu je da ne moze downloadat brze od 6mbita zbog toga,znam dok sam godinu dana imao 10mbita,no zlobnici tvrde da je za qua i da gusi vezu..alo 6mbita?
17 godina
ali on je vec na hardu kada se skenira manualno,ovako je u baferu rama.
17 godina
eto toliko od te teme u kojoj se napamet ismijavalo guard,kao udava koji nije potreban..osim rara,svaki exe ce zaustavit u dovnloadu i slicne kriticne extenzije,nece doc na hard,da ne spominjem djelimicno otvaranje sajtova uz blokadu banera,a wot cijeli sajt bloka.eto,sva litanija zbog onih komentara free i premium isto.
15 godina
neaktivan

kao i siketa, ne kužim što će ti to, napisao sam post sličan njemul nije baš da i kraš express( ali si me nasmijao s ovimCool) može prepoznati raznu gamad. nego, jesi to istestirao, jel valja....

i kad smo kod toga, ima li kakav free alat za ovo.

mislim, ajde, bilo bi dobro imati to da, kad nešto skidaš s neta, da tiodmah reče, da ne trošiš bezveze promet, ako radi ničeg drugog.

15 godina
neaktivan

torrente, jeli ovo o čemu govoriš ima avira premium, odnosno avira internet security. mislim, imaju web guard, ali jeli to o čemu to govoriš sadržanno u aviri ili nekom drugom

koliko znam, ovo paid nod nema, a bilo bi lijepo da se još neko javi pa reče svoja iskustva s ovim

17 godina
to ce ti svaki torentas sa webguardom kojem nije iskljucio scan zipanih fajli(a mozes iskljucit)potvrdit.odi na warez pa skidaj zipane programcice..skida skida i stane na odredjenom postotku gdje je generator ili crack,naravno ne na svakom.to je scan u letu,a ne kad je na hardu i ja dosta puta dozivio,zar trebam sad dokazivat.
15 godina
neaktivan

ma ne trebaš dokazivati, nisam ja takavCool. genijalno je jer štedi promet.

mislim, svjedok sam tome da mi se stoput dogodilo da skinem neki rar, i to ne jedan nego njih 12-15, i ondau jednom ili dva kad proskeniram nađem gamad. zato, ovo štedi i vrijeme, a i pare.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice