Najbolji anti spyware program?!

poruka: 15
|
čitano: 21.600
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Eto zanima me koji je najbolji od anti spyware programa? Ja sam imao Ad-aware,ali eto nisam bas zadovoljan njime jer mi dosta toga ne nade,skenira i izbrise. Ako znate mozda neki bolji od Ad-aware da mi kazete bio bih zahvalan.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
protjeran
RE: Najbolji anti spyware program?!

SpyBot Search&Destroy je freeware klasika, jako dobar je još uvijek i uvijek bio te ga zato stavim uvijek prvog. Probaj i sa Google Pack skinuti Spyware Doctor starter edition. pozz

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Lako ja skinem preko torr***a.=) da se nebi sluzio piratskim podacima hhe. jos da dobijem ban=)

Imam i Spyware Doctor.ali opet komp mi u zadnje vrijeme nesto zastekava pa mislio da je nesto do spyware-a a ne vrusa. koristim i nod 32 tako da virusa nemam.

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Superantispyware i Malwarebytes definitivno najbolji po mom misljenju

17 godina
protjeran

Webroot Spy Sweeper, Spyware Terminator (puno dobrog čuo ovdje na forumu o njemu), a ja se ne bih baš zarekao u NOD-a? Ima antivirus i antispyware engine u jednome pa dobro, ali da je baš siguran? O tom bi se dalo diskutirati. Nego probaj i poslušaj malo i druge savjete, možda i koji drugi forum, internet site itd. Good luck.

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
17 godina

Sitna ispravka  to su Spaware Terminator i Malwarebites definitivno najdinamicniji antispayware duo danas i to je cinjenoca a ne navijanje svaki od njih ima drukciji pristup uklanjanju gamadi a to je puno bolje nego sve u jedan rijesenje kao puno komercijalnih proizvoda koja zapravo nisu uopce bog zna kaj osim iznimke u vidu Spyware Doctora pune verzije i to je to!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

Spybot S&D i mozak.

16 godina
neaktivan

Slažem se sa nekolicinom iznad... Spybot S&D je brutalan. Već ga dugo koristim i nema problema. Tu je naravno i AdAware, ali ako se može AdAware svrstati u anti-spyware, onda se može i NOD32...

PS3 ID : TIR669 ps.lumak.net
17 godina

prije sam koristio Spybot S&D i ad-aware, mada mi ad-aware nije bio nešto.

Sada koristim samo spyware terminator i ne čini mi se nekako loš

cool
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 19:29 (denix).
17 godina

Ad-Aware da nije antispyware a neko kaj je sprej za komarce, stvar je u tome da danasnja verzija tog programa nije ni sjena onog sjajnog starog Ad-Aware 1.50 koji je nekad bio odlican alat i gotovo svi su ga imali na kompu dok je ova danasnja verzija Ad-Aware nista posebno jako se srozala u kvaliteti u odnosu na blistavu verziju iz proslosti i tak stvari stoje!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina

Spyware Terminator  je odlican programcek kojeg treba svako imat na kompu ja ga koristim od kad je izasao i problema nema samo kad radi punom snagom i ukljucenim svim opcijama nije za neiskusne pa ga dosta ljudi makne jer ne znaju kako ga koristit!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 19:39 (rambox).
14 godina
neaktivan

Ja koristim Eset Smart Security 4.2,sa malwarebytes-om i superantispyware-om!MBAM i SAS sam iskljucio iz startup-a i servisa,tako da mi se ne boot-aju i ne usporavaju komp! ESS ima anti-virus,anti-spyware,antispam i personal firewall tako da meni netriba ni MBAM i SAS al sam ih stavio,znate ono REDA RADI {#}!!  Tako da preporucam dobar antivirus i MBAM ili SAS ,il MBAM i SAS skupa {#} {#} {#}!Ja glas dajem MBAM-u i SAS-u!!!!!!!!!

Only sky is the limit
14 godina
neaktivan
Ja koristim Avast, odličan je i skoro ništa ne gnjavi - treba se registrirati svakih 6 mjeseci, za razliku od nekih gdje to treba svaki mjesec ili tjedan.
Čujem nešto da Microsoft ima svoj besplatni antivirus...
Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
15 godina
Sharada kaže...
Ja koristim Avast, treba se registrirati svakih 6 mjeseci, za razliku od nekih gdje to treba svaki mjesec ili tjedan.

Zar nije svakih 12 mjeseci?

Tako je; Microsoft je napravio svoj antivirus pod nazivom Microsoft Security Essentials.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Sharada kaže...
Ja koristim Avast, odličan je i skoro ništa ne gnjavi - treba se registrirati svakih 6 mjeseci, za razliku od nekih gdje to treba svaki mjesec ili tjedan.

Da. Microsoft Security Essentials (MSE) koji je sasvim solidan.

uslov je da imas legalne windowse moze i na piratske {#}

EDIT: Deadman i ja u isto vrijeme 19:37 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 19:38 (mario1990).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice