Eto zanima me koji je najbolji od anti spyware programa? Ja sam imao Ad-aware,ali eto nisam bas zadovoljan njime jer mi dosta toga ne nade,skenira i izbrise. Ako znate mozda neki bolji od Ad-aware da mi kazete bio bih zahvalan.
Najbolji anti spyware program?!
- poruka: 15
- |
- čitano: 21.597
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SpyBot Search&Destroy je freeware klasika, jako dobar je još uvijek i uvijek bio te ga zato stavim uvijek prvog. Probaj i sa Google Pack skinuti Spyware Doctor starter edition. pozz
Lako ja skinem preko torr***a.=) da se nebi sluzio piratskim podacima hhe. jos da dobijem ban=)
Imam i Spyware Doctor.ali opet komp mi u zadnje vrijeme nesto zastekava pa mislio da je nesto do spyware-a a ne vrusa. koristim i nod 32 tako da virusa nemam.
Superantispyware i Malwarebytes definitivno najbolji po mom misljenju
Webroot Spy Sweeper, Spyware Terminator (puno dobrog čuo ovdje na forumu o njemu), a ja se ne bih baš zarekao u NOD-a? Ima antivirus i antispyware engine u jednome pa dobro, ali da je baš siguran? O tom bi se dalo diskutirati. Nego probaj i poslušaj malo i druge savjete, možda i koji drugi forum, internet site itd. Good luck.
Sitna ispravka to su Spaware Terminator i Malwarebites definitivno najdinamicniji antispayware duo danas i to je cinjenoca a ne navijanje svaki od njih ima drukciji pristup uklanjanju gamadi a to je puno bolje nego sve u jedan rijesenje kao puno komercijalnih proizvoda koja zapravo nisu uopce bog zna kaj osim iznimke u vidu Spyware Doctora pune verzije i to je to!!!
Spybot S&D i mozak.
Slažem se sa nekolicinom iznad... Spybot S&D je brutalan. Već ga dugo koristim i nema problema. Tu je naravno i AdAware, ali ako se može AdAware svrstati u anti-spyware, onda se može i NOD32...
prije sam koristio Spybot S&D i ad-aware, mada mi ad-aware nije bio nešto.
Sada koristim samo spyware terminator i ne čini mi se nekako loš
Ad-Aware da nije antispyware a neko kaj je sprej za komarce, stvar je u tome da danasnja verzija tog programa nije ni sjena onog sjajnog starog Ad-Aware 1.50 koji je nekad bio odlican alat i gotovo svi su ga imali na kompu dok je ova danasnja verzija Ad-Aware nista posebno jako se srozala u kvaliteti u odnosu na blistavu verziju iz proslosti i tak stvari stoje!!!
Spyware Terminator je odlican programcek kojeg treba svako imat na kompu ja ga koristim od kad je izasao i problema nema samo kad radi punom snagom i ukljucenim svim opcijama nije za neiskusne pa ga dosta ljudi makne jer ne znaju kako ga koristit!!!
Ja koristim Eset Smart Security 4.2,sa malwarebytes-om i superantispyware-om!MBAM i SAS sam iskljucio iz startup-a i servisa,tako da mi se ne boot-aju i ne usporavaju komp! ESS ima anti-virus,anti-spyware,antispam i personal firewall tako da meni netriba ni MBAM i SAS al sam ih stavio,znate ono REDA RADI !! Tako da preporucam dobar antivirus i MBAM ili SAS ,il MBAM i SAS skupa
!Ja glas dajem MBAM-u i SAS-u!!!!!!!!!
Čujem nešto da Microsoft ima svoj besplatni antivirus...

Zar nije svakih 12 mjeseci?
Tako je; Microsoft je napravio svoj antivirus pod nazivom Microsoft Security Essentials.
Da. Microsoft Security Essentials (MSE) koji je sasvim solidan.
uslov je da imas legalne windowse moze i na piratske
EDIT: Deadman i ja u isto vrijeme 19:37