Ovako stoji stvar. Svi na ovom forumu ztnaju da koristim Kaspersky PURE kao zaštitu. Pitate se zašto o Aviri? Moj frend nije regan na BUG forum,pa je rekoi da napraivm ovu temu. Zanima me vaše mišljenje o ovom Antivirusu. On nema crackiranu Aviru!
Mišljenje o Aviri Premium Security Suite
- poruka: 6
- |
- čitano: 5.245
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Avira je zakon.........
Najbolji besplatni antivirus..............
Avira je zakon.........
Najbolji besplatni antivirus..............
Koji ku*ac???????!!!!!! Ako je Avira Premium Security Suite besplatna onda sam ja Chuk Norris -.-
Ja kontam da je isti AV engine u oba Personal i Premium pa eto ako trebaš još i više ne vidim razloga da ga ne uzme taj Security Suite koji danas rade sve veće AV kompanije. Inače Avira je i moj izbor. A to što kažeš da svi na forumu znaju kako ti koristiš Kaspersky PURE i ja sam ga na tvoj indirektan nagovor instalirao samo mi je dosta usporava komp, boot time recimo i nekvalificiranim korištenjem sam izazvao poremećaj WindowsaxD pa sam išao raditi System restore da ga povratim na prije instalacije. Jbg ne kažem ti si kriv i ne kažem Kaspersky PURE sucks nego da prije gledam na kvalitetu AV-a nego na pregršt opcija u tim Security Suites. Meni dobar i Avira Personal.
Nedovoljno rješenje, potreban je još HIPS ili sandbox ili oboje...
Zato mislim da je Avira free ili premium puno bolje rješenje od suitea koji ima leaky FW koji bi samo smetao nekom 3rd party rješenju, AV je jedino što valja kod Avire ostalo je marketing i popunjavanje rupa u ponudi (ista stvar kod ESETa i avasta samo uz nešto "slabiju" AV komponentu), IMO
Nedovoljno rješenje, potreban je još HIPS ili sandbox ili oboje...
Zato mislim da je Avira free ili premium puno bolje rješenje od suitea koji ima leaky FW koji bi samo smetao nekom 3rd party rješenju, AV je jedino što valja kod Avire ostalo je marketing i popunjavanje rupa u ponudi (ista stvar kod ESETa i avasta samo uz nešto "slabiju" AV komponentu), IMO
+1
Isti je engine u svim verzijama, čak će uskoro i free verzija dobiti ProActiv.