Kako se otarasiti ovog dosadnog Confickera?

poruka: 7
|
čitano: 6.199
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovako, posto sam dobio crveni, a hitno mi je potrebna pomoc, jedini forum koji mi moze pomoci jos je ovo, pobao sam sve alatke, sve antiviruse, i nikako da se otarasim glupog Confickera poznatog pod vise naziva:

• TA08-297A
  • CVE-2008-4250
  • VU827267
  • Win32/Conficker.A
  • Mal/Conficker-A
  • Trojan.Win32.Agent.bccs
  • W32.Downadup.B (ovaj je u mom slucaju)
  • Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqfw
  • W32/Conficker.worm
  • Trojan:Win32/Conficker!corrupt
  • W32.Downadup
  • WORM_DOWNAD
  • Confickr

sad cu vam poslati slike Bit Defenderove QUARANTINE pa mi molim vas pomozite, odsad i ja ucestvujem u lovu na kreatora ove prvoaprilske sale (na taj je princip virus i napravljen, radi zaebancije sa jaranima za 1. april i tada je to preslo u globalu)

jer, ovo smece od crva mi se zakacilo za system32, ali mi bitdefender ne da citavu lokaciju pa ne znam smijem li ga obrisati ili ne... jer ako se zakacio za npr. automatic updates, onda ga mogu brisat jer mi to i ne treba jer i ne koristim updejtanje windowsa (znate svi i razlog :D)

molio bih da mi ne dajete savjete npr. Reinstall Windows jer mi trebaju svi fajlovi, a nemam dovoljno DVD-a, CD-a i USB-ova kojima bih mogao spasiti 346 GB fajlova sa racunara

takodjer bih molio da mi odgovore postaju samo oni koji su ga imali i znaju neki način kako ga "odljepiti" sa sistemskog fajla

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 10:50 (Bes72).
17 godina
RE: Kako se otarasiti ovog dosadnog Confickera?
16 godina
protjeran

hvala ti najljepsa, ali si vidio da mi se zakacio na win32 fajl, pitanje je smijem li ovo uraditi

EDIT: mogu ici na stranice antivirusnog programa koji posjedujem (sto conficker inace ne dozvoljava) samo zato sto se nalazi u quarantini (karantini) antivirusa, i nemoze djelovati na los nacin, ali ipak sistemski fajl

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 11:23 (Bes72).
16 godina
neaktivan

Da sam na tvom mjestu!! Napravio bih sljedeće

• windows xp live CD
  • bootao bih u njega te bih pobrisao ovaj instalirani windows na disku i sve program fileove također i uključio prikaz skrivenih mapa da provjerim jesam li sve obrisao
  • izvadio bih taj cd i ubacio onaj od setupa
  • instalirao bih novi windows bez formatiranja hard diska!!

Svi fileovi su sačuvani, a programe vjerujem da ti nije problem izbrisati! A windows bi bio "zdrav"!!

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
RE: Kako se otarasiti ovog dosadnog Confickera?

Ne bih znao, crvi/trojanci/virusi izbjegavaju moja racunala (da kucnem u drvo Osmijeh)pa nemam nikakvih iskustava sa uklanjanjem istih.

17 godina
neaktivan

Probaj NOD32 Online Scanner.

16 godina
neaktivan
Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice