ovako, posto sam dobio crveni, a hitno mi je potrebna pomoc, jedini forum koji mi moze pomoci jos je ovo, pobao sam sve alatke, sve antiviruse, i nikako da se otarasim glupog Confickera poznatog pod vise naziva:
- TA08-297A
- CVE-2008-4250
- VU827267
- Win32/Conficker.A
- Mal/Conficker-A
- Trojan.Win32.Agent.bccs
- W32.Downadup.B (ovaj je u mom slucaju)
- Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqfw
- W32/Conficker.worm
- Trojan:Win32/Conficker!corrupt
- W32.Downadup
- WORM_DOWNAD
- Confickr
sad cu vam poslati slike Bit Defenderove QUARANTINE pa mi molim vas pomozite, odsad i ja ucestvujem u lovu na kreatora ove prvoaprilske sale (na taj je princip virus i napravljen, radi zaebancije sa jaranima za 1. april i tada je to preslo u globalu)
jer, ovo smece od crva mi se zakacilo za system32, ali mi bitdefender ne da citavu lokaciju pa ne znam smijem li ga obrisati ili ne... jer ako se zakacio za npr. automatic updates, onda ga mogu brisat jer mi to i ne treba jer i ne koristim updejtanje windowsa (znate svi i razlog :D)
molio bih da mi ne dajete savjete npr. Reinstall Windows jer mi trebaju svi fajlovi, a nemam dovoljno DVD-a, CD-a i USB-ova kojima bih mogao spasiti 346 GB fajlova sa racunara
takodjer bih molio da mi odgovore postaju samo oni koji su ga imali i znaju neki način kako ga "odljepiti" sa sistemskog fajla