Isključen real time shields

poruka: 8
|
čitano: 1.613
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

danas mi se dogodilo kad sam palio komp da mi se na AV avastu pojavilo da su mi isključeni real time shields.

preskenirao sam komp mbm,sas i Av.čist je.

jučer sam na jednom forumu nabasao na trojana.sufao sam iz sandboxa.AV mi je javio za to.skenirao sam komp sa mbm,sas i AV.

nisam ništa našao.izbrisao sam sadržaj iz sandija.

zna li neko ima li to veze sa tim trojanom?

teško ovo život
15 godina
Re: Isključen real time shields
I ja sam par puta primjetio da se Avastova zaštita nakon paljenja računala nije uključila. To je vjerojatno neki bug, nema veze s virusima.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
stupido kaže...

danas mi se dogodilo kad sam palio komp da mi se na AV avastu pojavilo da su mi isključeni real time shields.

preskenirao sam komp mbm,sas i Av.čist je.

jučer sam na jednom forumu nabasao na trojana.sufao sam iz sandboxa.AV mi je javio za to.skenirao sam komp sa mbm,sas i AV.

nisam ništa našao.izbrisao sam sadržaj iz sandija.

zna li neko ima li to veze sa tim trojanom?

Nema ti od toga trojana ništa.Kad si zatvori sandbox obrisao si i njega a to je samo Avast oglasio da je bio i to je ništa.

Kod Avasta zna se nekada dogoditi da se ne upali sve ali riješiče se to samo polako.{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
15 godina
neaktivan
TonyM kaže...
Kod Avasta zna se nekada dogoditi da se ne upali sve ali riješiče se to samo polako.{#}

{#}

I onda seneka kaže da je CIS bugoviti poluproizvod....

A to što se AV ne starta uvijek, kaj...pa nije bed, ne? {#}

Moja anti-malware zaštita:CIS+Panda URL Filter
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 13:33 (siketa).
14 godina
neaktivan

Meni se normalno upalio...

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
13 godina
neaktivan

ipak je bio trojan kojeg sam pokupio u četvrtak predveče na jednom našem forumu.tražio sam ga taj dan ništa.

ujutro danas isključeni real time shields na AV.pretraživao kao budala,ali ništa...do večeras.

SAS je našao prijetnju disabled security center option.tako je je nazvao.

MBM trojana,dok mi AV avast nije ništa našao.čudim se.u toku dana nekoliko sam puta restartirao komp i sa real time shieldom je bilo sve u redu.nije nikakav bug na avastu.neće mene jedan virus hebat.a vi svi koji ste jučer išli na jedan naš forum(znate koji) dobro provjerite računala.

hvala svima na pomoći i savjetima.

teško ovo život
16 godina
neaktivan
stupido kaže...

ipak je bio trojan kojeg sam pokupio u četvrtak predveče na jednom našem forumu.tražio sam ga taj dan ništa.

ujutro danas isključeni real time shields na AV.pretraživao kao budala,ali ništa...do večeras.

SAS je našao prijetnju disabled security center option.tako je je nazvao.

MBM trojana,dok mi AV avast nije ništa našao.čudim se.u toku dana nekoliko sam puta restartirao komp i sa real time shieldom je bilo sve u redu.nije nikakav bug na avastu.neće mene jedan virus hebat.a vi svi koji ste jučer išli na jedan naš forum(znate koji) dobro provjerite računala.

hvala svima na pomoći i savjetima.

disabled security center option nije prijetnja nego potencijalno nepoželjna modifikacija od strane samog korisnika
ne vjerujem da ju je virus napravio,pa reci o kojem se trojanu radi,i kojem forumu,čemu ta tajnovitost?

13 godina
neaktivan

pisalo je da se radi o trijanu fake alert.

teško ovo život
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice