Isass.exe

poruka: 11
|
čitano: 7.606
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Isass.exe

Jučer mi se javila poruka win32 error Isass.exe ....kod paljenja kompa došlo je do win logon screena i onda ta napomena o isass.exe i ponovni restart sistema....u ponovnom restartu ušla sam u safe modu u windowse i sad mi je ta datoteka jedino u task menageru i troši 1.084K...čitala jesam da je razlika u slovu kod virusa Issas.exe i ovog microsoftovog Isass.exe....skenirala sam i sa avastom i sa spybotom i superspywareom i čak onim fxsasserom i nema ništa....dakle što je onda u pitanju?

Jel i vi imate to?Iznenađen

nikad nije kasno za napravit sranje
16 godina
neaktivan
Isass.exe

Pazi lsass.exe i Isass.exe nije isto, ovaj drugi je virus točnije optrixpro backdoor virus.  Pogledaj ponovno dal imaš proces lsass.exe ili Isass.exe.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Isass.exe

ja imam Isass.exe

16 godina
neaktivan
Isass.exe

Dakle virus 99%. Moraš ga maknuti, pokušaj ga zatvoriti s taskmanagerom te pobrisati, ukoliko se bude ponovno pokretao koristi processblocker da ga "ubiješ" nakon toga ga obriši...

Nezgodno je to što ga većina programa ne detektira kao virusa. Pa je jedino rješenje ručno brisanje, nakon toga čišćenje registrya...

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Isass.exe

kako da ga obrišem kad ga jedino u taskmenageru vidim??? Nigdje drugdje ga nemogu naći Plač

16 godina
neaktivan
Isass.exe

u windows search naštelaj da traži cijelo računalo, upiši isass.exe i lupi enter, tako ga možeš pronaći najlakše! Samo nemoj obrisati Lsass.exe jer to je windows legitimni proces!

17 godina
neaktivan
RE: Isass.exe
blue_jay kaže...

kako da ga obrišem kad ga jedino u taskmenageru vidim??? Nigdje drugdje ga nemogu naći Plač

Imaš u Tune Up-u Process Manager. Tamo prvo pogledaj gdje se taj file nalazi koji uključuje Isass.exe ,zatim završi proces i odi na lokaciju koju si pogledala i ručno obriši!
Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Isass.exe

ovaj će me izludit danas ...evo i slika

taskmenager taskmenager
17 godina
Isass.exe

1. Isključi system restore

2. Isključi Virtualnu memoriju i digni Winse u Safe modu
3. Instaliraj Aviru i Malwarebytes ( to zapravo napravi prvo )
4. skeniraj komp

5. Sa Process blockerom blokiraj proces

6. Ak je sve dobro bilo nema ga više

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan
RE: Isass.exe
blue_jay kaže...

ovaj će me izludit danas ...evo i slika

Desni klik na Lsass.exe i odabereš Open File Location.Ako je lokacija dotičnog procesa C:\windows\system32, onda je to legitimni proces windowsa koji se tiče logiranja na računalo.Ako je neka druga lokacija onda je maliciozni program...

16 godina
neaktivan
Isass.exe

riješeno...oćistio većinu malwarebytes ,a ostatak stinger...sad je opet sve 100% clean Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice