AVG Antivirus pitanja i odgovori....

poruka: 194
|
čitano: 49.872
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: AVG Antivirus pitanja i odgovori....
seneka kaže...
Softwer kaže...

Ok budem probao pa ti javim....

kako hoćeš,ne moraš se žurit,instaliraj si wot na browser koji koristiš,na ie,firefox,chrome ide bez problema
i provjervaj jednom tjedno s malwarebytesom(brza provjera)
da ti av nije šta propustio detektirati

Ok idem probat...Hvala na savjetu... :) :)

Softwer
16 godina
seneka kaže...
Softwer kaže...

Ok budem probao pa ti javim....

kako hoćeš,ne moraš se žurit,instaliraj si wot na browser koji koristiš,na ie,firefox,chrome ide bez problema
i provjervaj jednom tjedno s malwarebytesom(brza provjera)
da ti av nije šta propustio detektirati

Evo skenirao sam i nista nije pronasao....AVG nista nije propustio.... {#}

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Evo skenirao sam i nista nije pronasao....AVG nista nije propustio.... {#}

super,stavi si onaj web advisor wot na browser,i gledaj njegov rejting stranica,po defaultnim postavkama ništa ne usporava,a koristi
pozdrav

16 godina
odjavljen
Softwer kaže...

Po ovoj ovdje statistici ispada da je AVG bolji od Avasta...I nebi avast koristio nema ti para...(očima ga nemogu vidjet)........ ;) ;)

Zašto? Postoji neki konkretan razlog?

...
15 godina
neaktivan

ja koristim avg, ali ne sjećam se kad mi je zadnji put našao neku gamad

perodigitron
16 godina
kingmedo kaže...
Softwer kaže...

Po ovoj ovdje statistici ispada da je AVG bolji od Avasta...I nebi avast koristio nema ti para...(očima ga nemogu vidjet)........ ;) ;)

Postoji--...Svaki put kad bi naletio na neki virus na netu on ga automatski meni pusti u sistem i onda se mogu hebat....(Eto to je razlog)....

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 6:19 (Softwer).
15 godina
Softwer kaže...
kingmedo kaže...
Softwer kaže...

Postoji--...Svaki put kad bi naletio na neki virus na netu on ga automatski meni pusti u sistem i onda se mogu hebat....(Eto to je razlog)....

Oprosti, ali to nije razlog, već laž. To što ti ne znaš kvalitetno i s razumijevanjem koristiti neki antivirusni alat, odnosno koristiš nelegalnu verziju pa je samim time nefunkcionalna; nije razlog da pljuješ po njemu, govoriš neistine i ljudima koji ovo čitaju daješ krivo mišljenje o tom proizvodu.

NHF

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
deadman kaže...
Softwer kaže...
kingmedo kaže...
Softwer kaže...

Oprosti, ali to nije razlog, već laž. To što ti ne znaš kvalitetno i s razumijevanjem koristiti neki antivirusni alat, odnosno koristiš nelegalnu verziju pa je samim time nefunkcionalna; nije razlog da pljuješ po njemu, govoriš neistine i ljudima koji ovo čitaju daješ krivo mišljenje o tom proizvodu.

NHF

Eto nek ti znas sta tko zna koristiti a sta ne....Ma daj molim te....

Softwer
16 godina
neaktivan

@softwer - u avg su ameri prošle godine uložili 150 miliona dolara
                  avast je danas respektabilni antivirus
                  avira u detekciji podjeđuje sve,osim ona dva hibrida,g-datu i trustport koji imaju više av engina, pa su po logici stvari na prvom mjestu

14 godina
neaktivan
Imam AVG Antivirus, besplatnu verziju. U zadnje vrijeme me sve nešto strah virusa pa me zanima koji mi program predlažete za zamjenu? Koliko vidim, AVG nije baš omiljen.
Ili..........?
15 godina
neaktivan
Audrey kaže...
Imam AVG Antivirus, besplatnu verziju. U zadnje vrijeme me sve nešto strah virusa pa me zanima koji mi program predlažete za zamjenu? Koliko vidim, AVG nije baš omiljen.
Ili..........?

Stavi Avast free ili aviru, ja koristim avast i nema problema.

14 godina
neaktivan
Stavit ću, hvala!
P.S. Mislim da sam imala taj prije AVG-a, ali se ne sjećam obnovi li se i on sam?
15 godina
neaktivan
Audrey kaže...
Stavit ću, hvala!
P.S. Mislim da sam imala taj prije AVG-a, ali se ne sjećam obnovi li se i on sam?

avast 2 puta na dan skida update.

a najnovija verzija ti je avast 5

http://www.avast.com/free-antivirus-download

15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Već dugo koristim ovaj antivirus, i nisam imala nikakvih primijedbi.

Toliko je dobar da su mi obrisani svi zaraženi fileovi na usb, ali je problem u tome što je bilo nekih vrlo važnih dokumenata, a zarazilo se to sve na tuđem PC-u. Instalirala sam par ovih porgrama za recovery fileova, i sad kad pokušavam da povratim sve, neke mi ne prikazuje. Pa, ako neko zna nešto o tome, detaljno objasniti taj cijeli proces, bila bih zahvalna.

P.S. Kad pođem da biram scan usb-a, ponuđeni su mi folderi koji su nekad bili na usb-u, a kad uđem da vidim šta sve imam na usb-u, tu nema tih dokumenata. Prazan je, a piše da je popunjen preko 50%. Vidim da imam više problema, pa ako ko zna... {#}

Hvala. :)

Sve pet!
16 godina
odjavljen
mario1990 kaže...
Audrey kaže...
Stavit ću, hvala!

avast 2 puta na dan skida update.

a najnovija verzija ti je avast 5

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Nije baš tako, po defoultu je svakih 240 minuta.

Lako za je za promijeniti (slika dolje).

Update Avast! antivirusa Update Avast! antivirusa
...
14 godina
neaktivan
Filangi kaže...

P.S. Kad pođem da biram scan usb-a, ponuđeni su mi folderi koji su nekad bili na usb-u, a kad uđem da vidim šta sve imam na usb-u, tu nema tih dokumenata. Prazan je, a piše da je popunjen preko 50%. Vidim da imam više problema, pa ako ko zna... {#}

Ne otvaraš USB samo ideš iz My Computera desnim klikom na njega i izabereš opciju format i biće čist bez ičeg.Ali prvo prebaci podatke koji ti trebaju pošto će sve obrisati.

15 godina
neaktivan
silovski kaže...
Filangi kaže...

Ne otvaraš USB samo ideš iz My Computera desnim klikom na njega i izabereš opciju format i biće čist bez ičeg.Ali prvo prebaci podatke koji ti trebaju pošto će sve obrisati.

Hvala na tome, ali to bi bilo dovoljno da mi je to problem, ma da bih tako to i radila. Ali, problem je što sad usb ustvari i jest prazan, sve sam obrisala i što je bilo ostalo, a ranije se AVG pobrinuo pa je obrisao potrebne dokumente. :( Ali, ono i dalje pokazuje da je popunjeno preko 60%, .. namjerno sam išla raditi defragmataciju, scan da vidim koje će mi fileove ustvari pokazati, i pokazuje sve one fileove koje sam imala, ali ih jednostavno nema...

Sad mi je problem vratiti to. Evo radila sam sa Recuva i još jednim programom, i donekle pomaže; pronalazi mnoge fileove, ali ne sve. Sad, da li je to pravilo sa tim programima, da ipak ne vraćaju sve izbrisane podatke, ili su oni toliko bili zaraženi, da su jednostavno izgubljeni za sva vremena. To me sad muči, jer sam izgubila stvarno važnih stvari.

Izgleda da je jedino riješenje zaboraviti na njih...

Sve pet!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 20:13 (Filangi).
16 godina
Filangi kaže...
silovski kaže...
Filangi kaže...

Hvala na tome, ali to bi bilo dovoljno da mi je to problem, ma da bih tako to i radila. Ali, problem je što sad usb ustvari i jest prazan, sve sam obrisala i što je bilo ostalo, a ranije se AVG pobrinuo pa je obrisao potrebne dokumente. :( Ali, ono i dalje pokazuje da je popunjeno preko 60%, .. namjerno sam išla raditi defragmataciju, scan da vidim koje će mi fileove ustvari pokazati, i pokazuje sve one fileove koje sam imala, ali ih jednostavno nema...

Sad mi je problem vratiti to. Evo radila sam sa Recuva i još jednim programom, i donekle pomaže; pronalazi mnoge fileove, ali ne sve. Sad, da li je to pravilo sa tim programima, da ipak ne vraćaju sve izbrisane podatke, ili su oni toliko bili zaraženi, da su jednostavno izgubljeni za sva vremena. To me sad muči, jer sam izgubila stvarno važnih stvari.

Tema je samo za AVG Antivirus..... 

Softwer
16 godina
neaktivan
Filangi kaže...
silovski kaže...
Filangi kaže...

Kažeš da je avg obrisao, provjeri da nisu u karanteni pa napravi restore(budi pažljiva jer pri tom potencijalno vraćaš i zarazu).

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 14:30 (brixy).
17 godina
neaktivan

Upravo mi se AVG Free ponudio apdejtat sa neznam koje verzije na najnoviju, 2011. I ja apdejtao, minus sav onaj "famozni" suvišni softver (toolbar itd.). I išao restart sistema, i sve pet, startam Outlook, kad tamo, u pregledu pristiglih mejlova ("okno za čitanje"), svi mejlovi promjenili font iz onog finog na grezi Times New Roman ili već nešto što jako liči na to. Kako to sad riješit???? Odvratno izgleda. Dođe mi da deinstaliram pola kompa jbte. MS Office 2007 HR, Win 7 x64. Hvala unaprid.

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan
Juzer kaže...

Upravo mi se AVG Free ponudio apdejtat sa neznam koje verzije na najnoviju, 2011. I ja apdejtao, minus sav onaj "famozni" suvišni softver (toolbar itd.). I išao restart sistema, i sve pet, startam Outlook, kad tamo, u pregledu pristiglih mejlova ("okno za čitanje"), svi mejlovi promjenili font iz onog finog na grezi Times New Roman ili već nešto što jako liči na to. Kako to sad riješit???? Odvratno izgleda. Dođe mi da deinstaliram pola kompa jbte. MS Office 2007 HR, Win 7 x64. Hvala unaprid.

Mislim da sam riješio, u AVG konzoli pod mejl namistio da ne certificira dolazne mejlove, ali ih i dalje čekira. C-c-c. Koji bezobrazluk!

RAMONES forever!
16 godina
neaktivan
You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 11:02 (siketa).
16 godina
siketa kaže...

To je Ultimativna antivirus tema....Ova je samo za AVG Antivirus...

Softwer
16 godina

Evo link za skinut Indetity Protection is now part of AVG Anti-Virus 2011. http://www.avg.com/ww-en/special-get-identity-protection-appf8

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...
siketa kaže...

{#}ha ha,samo tako softwwer,čuvaj svoju temu..

16 godina
seneka kaže...
Softwer kaže...
siketa kaže...

{#}ha ha,samo tako softwwer,čuvaj svoju temu..

haha normalno... :D

Softwer
14 godina
neaktivan

mozda sam malo glupa, ali nema veze...

imala sam avg antivirus 9.0 i neki dan updateala na 2011.

problem je sto je to probna verzija koja ce prestat za 30dana.

hoce li mi se onda automatski vratiti stari antivirus?

monikicaa
16 godina
CutiePie kaže...

mozda sam malo glupa, ali nema veze...

imala sam avg antivirus 9.0 i neki dan updateala na 2011.

problem je sto je to probna verzija koja ce prestat za 30dana.

hoce li mi se onda automatski vratiti stari antivirus?

Trebao bi se vratit na staru,ali ako to ne ucini, ucini ti to rucno..

Softwer
17 godina
Softwer kaže...

perverznjace.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
16 godina
torrente kaže...
Softwer kaže...

perverznjace.

Sta sam torrente sad rekao molim te?*

Softwer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice