AVG Antivirus pitanja i odgovori....

poruka: 194
|
čitano: 49.872
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sporo sebi traze update,uvjek neki hurac trazi username i password....eto to me izivcira......Hebo ga onaj tko ga izmisli.... {#}

15 godina
RE: AVG Antivirus pitanja i odgovori....
Softwer kaže...

Sporo sebi traze update,uvjek neki hurac trazi username i password....eto to me izivcira......Hebo ga onaj tko ga izmisli.... {#}

Traženje username-a i passworda si sam stavio ili si imao nelegalnu verziju. Vjerojatno ovo drugo s obzirom na to da ti je update bio spor.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina

Sta uptade bio spor.....Bio je prespooor.....

15 godina
neaktivan

avg-e IS usporava comp 3 dana treba da se sustav digne!

skener ne valja nista  zato jer npr igrica star defender skinuta sa torrenta ima virus on kaze da nema dok preskeniras,a dok pokrenes igricu onda pokaze indetitet protection da je virus!

avast 5 i avira 10 su od avg 100 puta bolji!

16 godina

Avast 5 i Aviru nisam probao tako da nemogu nista reci o njima.... :) :) :)...

15 godina
protjeran
Softwer kaže...

Pa koji si ti to Eset NOD 32 AV koristio. Neki paid, trial ili neki...... Kakav username i password stalno traži, prvi puta čujem. Kada si jednom unio korisničko ime ( EAV) i lozinku i program je to prihvatio te napravio prvi update više nikada nisam doživio da me je ikada za to pitao. Što se tiče brzine ažuriranja, pa to odradi brzo i u prosjeku dobiješ 4-5 ažuriranja dnevno radnim danima i nekih u prosjeku 2-3 neradnim danima. Ne vidim zašto bi to bio problem. Ovako to radi i trebalo bi raditi kod većine korisnika koji koriste paid verzije ovog solidnog AV programa. Žao mi je ako si ti imao neke probleme s tim korisničkim imenom i lozinkom.   

16 godina

Ma nema veze sad,nekoristim ga vise i gotovo.....

16 godina
odjavljen
BlackFoot kaže...
Softwer kaže...

Pa koji si ti to Eset NOD 32 AV koristio. Neki paid, trial ili neki...... Kakav username i password stalno traži, prvi puta čujem. Kada si jednom unio korisničko ime ( EAV) i lozinku i program je to prihvatio te napravio prvi update više nikada nisam doživio da me je ikada za to pitao. Što se tiče brzine ažuriranja, pa to odradi brzo i u prosjeku dobiješ 4-5 ažuriranja dnevno radnim danima i nekih u prosjeku 2-3 neradnim danima. Ne vidim zašto bi to bio problem. Ovako to radi i trebalo bi raditi kod većine korisnika koji koriste paid verzije ovog solidnog AV programa. Žao mi je ako si ti imao neke probleme s tim korisničkim imenom i lozinkom.   

Ma to su problemi s nelegalno licenciranim NOD32 antivirusima, ništa neobično. 

Nego, jel znaš je li radi update u trial verziji NOD-a?

Znam da je prije bio onemogucen.

...
16 godina
kingmedo kaže...
BlackFoot kaže...
Softwer kaže...

Nema veze,vise ga nekoristim......

15 godina
protjeran
kingmedo kaže...

Iskreno, prvi glas da je bilo problema s ažuriranjima u trial verziji. Nisam dugo bio na Esetovom forumu, mogu malo pogledati. Pa od kada postoji taj problem. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 10:22 (BlackFoot).
15 godina
neaktivan

Radi. a zasto ne skines home edition sa nodove stranice ?

16 godina
odjavljen
BlackFoot kaže...
kingmedo kaže...

Iskreno, prvi glas da je bilo problema s ažuriranjima u trial verziji. Nisam dugo bio na Esetovom forumu, mogu malo pogledati. Pa od kada postoji taj problem. 

Nije to problem, nego je to ESET namjerno bio napravio, sjećam se da sam htio probati NOD te da je update u trial verziji bio onemogućen.

Sa ESS to nije slučaj, tamo radi uredno.

...
15 godina
neaktivan

ok

16 godina

OK----.... {#}

15 godina
protjeran

kingmedo kaže...

Nije to problem, nego je to ESET namjerno bio napravio, sjećam se da sam htio probati NOD te da je update u trial verziji bio onemogućen.

Sa ESS to nije slučaj, tamo radi uredno.

@king

Provjerio. Radi kao što je kazao i user qqq. Preuzeo NOD 32 AV 4.2.64.12. Trial s ovih stranica, instalirao i radi bez ikakve greške odnosno preuzeo je najnovije definicije. Malo ću ga zadržati na kompu da vidim da li će i dalje redovno preuzimati update. Naime koliko sam mogao pročitati na netu oni iz Eseta se ponekad prema ljudima koji koriste trial verzije nekorektno ponašaju odnosno kada imaju neke probleme na serverima i malo je oteženo slanje i preuzimanje definicija oni jednostavno to blokiraju za trial korisnike, a omoguće samo paid verzijama. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 11:46 (BlackFoot).
16 godina

Ljudi oprostite ali ova tema nije otvorena za NOD32 ANTIVIRUS nego AVG...

15 godina
protjeran
Softwer kaže...

Slažem se. No sam si počeo da daješ neosnovane kritike na druge AV proizvode i da "čačkaš mečku" ( u ovom slučaju NOD 32 ) i to zasnovane na korištenju nelagalnih verzija {#} pa si dobio neke odgovore. Drži se ti AVG i piši što got hoćeš, ali bolje ne spominji druge AV. Što se mene tiče ja više nijednom rječju neću postati u ovu Tvoju temu o AVG proizvodima. Pozdrav i bez zamjerke.{#}

16 godina
odjavljen
Softwer kaže...

Sam si započeo raspravu. Ionako jedan AVG ne zaslužuje svoju temu, imaš ovdje temu gdje se raspravlja o svim AV-ima, tamo slobodno postaj.

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 13:47 (kingmedo).
16 godina
BlackFoot kaže...
Softwer kaže...

Slažem se. No sam si počeo da daješ neosnovane kritike na druge AV proizvode i da "čačkaš mečku" ( u ovom slučaju NOD 32 ) i to zasnovane na korištenju nelagalnih verzija {#} pa si dobio neke odgovore. Drži se ti AVG i piši što got hoćeš, ali bolje ne spominji druge AV. Što se mene tiče ja više nijednom rječju neću postati u ovu Tvoju temu o AVG proizvodima. Pozdrav i bez zamjerke.{#}

Sve je ok....Normalno da cu ostat pri AVG Antivirusu.... :)

15 godina
neaktivan

A sto mislite o avastu

15 godina

Odličan antivirus,ja sam ga koristio 6 mjeseci i bio sam zadovoljan,trenutno koristim KAV i također sam zadovoljan.

16 godina
qqq kaže...

A sto mislite o avastu

Tema je napravljena za AVG Antivirus.... Nije za AVAST---....

Softwer
16 godina

Zar nitko vise ne koristi AVG Antivirus..... :D :D *???****

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

ne znam,ali kad imaš na raspolaganju aviru ili avast koji su lakši za komp,i imaju bolju detekciju malwarea

onda se valjda odlučiš za nih
govorimo o besplatnim antivirusnim programima
inače nemam ništa protiv avg-a,ako si zadovoljan s njim, koristi ga..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 15:07 (seneka).
16 godina
seneka kaže...
Softwer kaže...

ne znam,ali kad imaš na raspolaganju aviru ili avast koji su lakši za komp,i imaju bolju detekciju malwarea

onda se valjda odlučiš za nih
govorimo o besplatnim antivirusnim programima
inače nemam ništa protiv avg-a,ako si zadovoljan s njim, koristi ga..

Po ovoj ovdje statistici ispada da je AVG bolji od Avasta...I nebi avast koristio nema ti para...(očima ga nemogu vidjet)........ ;) ;)

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Po ovoj ovdje statistici ispada da je AVG bolji od Avasta...I nebi avast koristio nema ti para...(očima ga nemogu vidjet)........ ;) ;)

nije,manje je bolje
ja koristim aviru,avast ima taj webguard koji avira nema,ali zato postoji wot
recimo ovako,avira je najbolji izbor za sve koji koriste klasične antiviruse,iz toga proizlazi da je trenutno,ako hoćeš i više godina bolja od avg-a,i prema mojem iskustvu lakša za resurse i perfomanse
ako imaš dobru konfu drš se avg-a,antivirus ko i svaki drugi

16 godina
seneka kaže...
Softwer kaže...

nije,manje je bolje
ja koristim aviru,avast ima taj webguard koji avira nema,ali zato postoji wot
recimo ovako,avira je najbolji izbor za sve koji koriste klasične antiviruse,iz toga proizlazi da je trenutno,ako hoćeš i više godina bolja od avg-a,i prema mojem iskustvu lakša za resurse i perfomanse
ako imaš dobru konfu drš se avg-a,antivirus ko i svaki drugi

Aviru nisam probao tako da nemogu nista rec za taj antivirus.... :D :D

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

stigneš,kad ti dosadi avg
avira ima odličnu detekciju,možda nešto malo viže lažno pozitivnih,ne utječe pretjerano na perfomanse računala
bilo je problema svojedobno s update-ima,to je riješeno
besplatna avira reklamira svoju plaćenu inačicu (to se makne)
instalacija ne traži nikakvu registraciju,skineš,instaliraš,zaboraviš
kod avg-a mi se ne sviđa onaj njihov site advisor i toolbar
to avira nema

16 godina
seneka kaže...
Softwer kaže...

stigneš,kad ti dosadi avg
avira ima odličnu detekciju,možda nešto malo viže lažno pozitivnih,ne utječe pretjerano na perfomanse računala
bilo je problema svojedobno s update-ima,to je riješeno
besplatna avira reklamira svoju plaćenu inačicu (to se makne)
instalacija ne traži nikakvu registraciju,skineš,instaliraš,zaboraviš
kod avg-a mi se ne sviđa onaj njihov site advisor i toolbar
to avira nema

Ok budem probao pa ti javim....

Softwer
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Ok budem probao pa ti javim....

kako hoćeš,ne moraš se žurit,instaliraj si wot na browser koji koristiš,na ie,firefox,chrome ide bez problema
i provjervaj jednom tjedno s malwarebytesom(brza provjera)
da ti av nije šta propustio detektirati

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 15:44 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice