Pozdrav,dakel tražim antivirus koji troši malo memorije i ostalih resursa,stavio bi ga na dosta staro računalo
intel pentium4 1.6ghz
ABIT th7ii
maxtor millenium g450 32mb
20gb hdd
256mb rambus ram
moj glas ide avg-u!
Pozdrav,dakel tražim antivirus koji troši malo memorije i ostalih resursa,stavio bi ga na dosta staro računalo
intel pentium4 1.6ghz
ABIT th7ii
maxtor millenium g450 32mb
20gb hdd
256mb rambus ram
moj glas ide avg-u!
nod 32 definitivno ne osjetis ga
Microsoft Security Essentials 2.0 trosi malo
Norton Antivirus 2011 trosi malo (ali nije free)
Panda Cloud
ipak...stavi Microsoft Security Essentials
moj glas ide avg-u!
AVG spada među one koji troši najviše memorije. Link.
Tek sada vidim da imas smijesno malo memorije. Tebe spasava samo cloud resenje, sve ostalo je over za tvoj PC....
Tek sada vidim da imas smijesno malo memorije. Tebe spasava samo cloud resenje, sve ostalo je over za tvoj PC....
Komp je star cca 10god bez mjenjanja bilo koje komponente :D
vjerujem da je u ono doba bio mrcina
a taj panda cloud to je free il?
Da; postoji besplatna i komercijalna verzija.
ako trebas pro pandu imam ja licenci.
Ak misliš Pandu AV Free stavit na komp, onda obavezno u instalaciji makni kvacice s ovog kaj nudi jer ti to ne treba uopce. Panda u normalnom radu ne trosi puno memorije, 10mb recimo ali zapravo moze potegnut i do 30mb ak nekaj radi ili kad nađe gamad u takvoj situaciji svi Antivirusi potegnu dosta memorije. Za tak slab komp je idealna preventiva WOT pa ga obavezno ubaci u bilo koji poznati browser.