Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
- poruka: 3.577
- |
- čitano: 990.979
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, nego mi treba HTC s IR-om. :D
S4 ima IR
S6 edge.
S6 edge.
Zanimljivo. Iz te generacije sam imao S6 Edge+ i on nema.
Ne znam kakav je plavi uživo pa sam i ovaj put crne uzeo.
A lijep je plavi (kad bi barem takav efekt imali za automobile), no gubi se onaj efekt kad je ugašen crni gdje je sve lijepo sliveno u jednu cjelinu, od ekrana do poleđine.
No, s druge pak strane, svi odmah kupuju "maskice", pa sav taj izbor i mozganje oko boje kao i obično nema smisla.
Evo, neznam dal je netko stavio, malo odnos dimenzija između S9 i S9+ Imam oba crna zasad.
Ne, nego mi treba HTC s IR-om. :D
S4 ima IR
S6 edge.
Hmm... S4 i S6E su Samsung. :) Alo off-topic je. :)
Sto znaci ovaj znak reciklaznog trokuta na statusnoj traki odmah pored blu tootha ?
I bdw na koji nacin je moguce vidjet fizichki da se lecha povecava i smanjuje...
Kaj je bdw?
A za otvor blende odeš u Pro mode i onda možeš odabrati veličinu otvora.
Uglavnom ne radi se o nikakvom povecanju ili smanjenju lece vec samo otvora koji se jos naziva i blenda.
Sto znaci ovaj znak reciklaznog trokuta na statusnoj traki odmah pored blu tootha ?
I bdw na koji nacin je moguce vidjet fizichki da se lecha povecava i smanjuje...
Sto se nalazi unutar trokuta? Je li ti ukljucen power saving mode? Roaming?
Kaj je bdw?
A za otvor blende odeš u Pro mode i onda možeš odabrati veličinu otvora.
Vjv je mislio by the way
iluminati.
Ja na svome s9 plus imam opciju za 2 sim kartice, obe koristim i obe rade..
Stigao je i moj S9. Zadovoljan sam svime s tim da bi fluidnost mogla biti mrvicu bolja. Uspoređujem sa LG V30 i nekako mi se više sviđaju animacije na LG-u.
Ako nekog zanima neki usporedni test vičite pa ću napravit.
Ok, reci što te točno zanima pa ću napraviti. Nemoj sad sto stvari nabrojati, neka ne bude predug popis :)
Nikako ne kužim kako staviti drugu SIM karticu da vidim dal imam dual sim ili ne? :S
kratki utisci s9+
dolazim sa s8+ i vidi se primjetna razlika u fluidnosti i multytaskingu(nije djaba 6gb) opcenito ssto se tice prvih 24h
SOT mi je 5h ali sve popaljeno i svjetlina na 70-ak %
slika i zvuk oddlicni (Netflix HDR)
dolby atmos bilo zvucnici ili sluske nema krchenja ili
izoblichavanja zvuka...
coral blue kad se presijava na suncu je skoro full plav sto je fora...
tezi je ali i djeluje zato rubosnije od s8+
fotich,kamera jos nisam full
testirao ali na prvu je bolja(manje shuma)
etc...uglavno vrlo zadovoljan za sada
bdw
radim battery 3 day full drain cycle
Ja sam danas naručio svoj S9+ u Santa Domenici, rekli su mi da očekujem isporuke poslije 28.03.2018. nadam se da će to biti prije ne mogu se dočekati
Nikako ne kužim kako staviti drugu SIM karticu da vidim dal imam dual sim ili ne? :S
Iza ti pise na Duos a i kad izvadis utor za sim vidis
Iza ti pise na Duos a i kad izvadis utor za sim vidis
Hvala, nemam DUOS :(
Koliko vidim na Samsung serverima dolazi update za S9 plus iz Tcoma, tako da ga ocekujte sutra tijekom jutra...
Ne vidim zašto svi žele dual SIM. Ja bih rado BEZ dual SIM-a. :)