Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 973.981
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Purger155 kaže...

Malo da se vidi puni potencijal ekrana na S8/S8+...također vrijedi i za LG G6

Obavezno brightness na najjače i upaliti amoled cinema...

Npr. br. 3 (LG - Colors of journey) izgleda fantastično...

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72712498&postcount=1

E Samsunže, ništa bez LG-a 

8 godina
neaktivan
Stigao update za vip..ceka se tcom..kako moze bit vip ispred tcoma 🙈🙈🙈

0 0 hvala 0
17 godina

par ih nisu dostupni radi premasene kvote 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 17:51 (4mal).
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Sta kazu ove godine jel Exynos opet bolji od Snapdragona ili? na videu sam vidio da je Exynos brzi 3 sekunde i to je u biti isto... zanima me jel ima kakve vece razlike izmedu njih? OP5 me sve vise razocarava pa okrecem na Samija jedino moram otic do nekog centra da vidim koji mi bolje stoji u ruci S8 ili S8+... sad imam Note 3 i gledo sam dimenzije i S8+ je duzi ali je i uzi i tanji od Note-a sto bi mi bilo taman nekako....

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja isto gledao i mogu ti reci da s8+ uopce nije prevelik za ruku bas zbog omjera duzine i sirine i on mi je prvi izbor ako nadem na neku dobru ponudu. Jedino ne znam kakav je za dzep zbog duzine, imam naviku mobitel drzati u dzepu od hlaca, traperica s obzirom da nikakve torbice ne nosim

16 godina
DzigiBau kaže...

Ja isto gledao i mogu ti reci da s8+ uopce nije prevelik za ruku bas zbog omjera duzine i sirine i on mi je prvi izbor ako nadem na neku dobru ponudu. Jedino ne znam kakav je za dzep zbog duzine, imam naviku mobitel drzati u dzepu od hlaca, traperica s obzirom da nikakve torbice ne nosim

pa vise mi i pase to sto je vislji nego siri zbog palca kad drzim jednom rukom :D... ugl gledo sam malo na yt testove i battery drain pokazuje da je bolji od s8...na kraju se s8 ugasio dok je na 8+ ostalo 7 posto baterije....

VenAtoR#2231
13 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Sta kazu ove godine jel Exynos opet bolji od Snapdragona ili? na videu sam vidio da je Exynos brzi 3 sekunde i to je u biti isto... zanima me jel ima kakve vece razlike izmedu njih? OP5 me sve vise razocarava pa okrecem na Samija jedino moram otic do nekog centra da vidim koji mi bolje stoji u ruci S8 ili S8+... sad imam Note 3 i gledo sam dimenzije i S8+ je duzi ali je i uzi i tanji od Note-a sto bi mi bilo taman nekako....

Exynos je oduvijek bio bolji od Snapdragona., zato ga guraju svugdje u svijetu osim u SAD-u.

Također Exynos troši manje baterije...i po svi mjerenjima ti je bolji od Snapdragona. 

16 godina
Exynos je katastrofa ove godine. Pa throttlanje i lagfest zivi.

Nije ni SD835 bolji, jer ga je Samsung skroz osakatia.

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo da vam javim, danas mi je samsung potvrdio registraciju i trebao bi dobiti zvučnik..vidjet ćemo hoće li stići :)

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

ima gdje za kupiti 128gb verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Uz to jos i prosječna kamera i jedino je ekran ono zbog čega ga vrijedi kupiti jer je to naprosto savrseno.
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Exynos je katastrofa ove godine. Pa throttlanje i lagfest zivi.

Nije ni SD835 bolji, jer ga je Samsung skroz osakatia.

Kad se sjetim da je samo tebi 810 bi jeben a nikom drugom nije...onda mi ova tvoja konstatacija ne drži vodu.

Al ok...tvoj mišljenje.

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

normalno da Exynos u samsungu radi puno bolje, jer je njihov i sve bolje optimiziraju

ima milijun dokaza po internetu gdje se vidi razlika nije mala, od brzine, fluidnosti, potrosnje baterije itd.. mozda na osmici nije tako ocigledna razlika ali na sedmici je bila velika

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ovo se šališ sigurno @R36?
Pa upali bilo koji FPS logger i uzivaj.
Pokreni bilo koju igru u fHD (2k nemoj niti pokusavat) i igraj duze od 5 min na S8 sa Exynosom.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Kad mi koji smo ga u tcomu uzeli mozemo ocekivat update da se makne ta navigacijska traka dolje, i koje su jos novosti?

Kako onda uopce izaci iz necega ako nema te tri tipke haha

Inace za sada mobitel je vrh vrhova, ovo mi je prvi samsung i ekran je čudo, meni se opako sviđa ovako uzi a malo duzi ekran, i S8 mi je taman, S8+ meni prevelik...super je za koristenje jednom rukom, sve je brzo, fluidno, baterija je okej mogla  i bit malo bolja ( da je bar 3500mAh)...nadam se da sam sada miran s mobacom nekih 2-3 godine :) 

Kako je ljepo samo pogledati neku seriju ili kodi gledat :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Posto si ti j... napredan korisnik onda pricekaj 16 jezgreni procesor s 16GB rama...pa ce valjda sve radit dobro.
Imam PS4 tako da ne mislim igrat igrice na mobu.
Mob mi sluzi za sve osim za igranje igrica.,a za to je i ovaj Exynos na S7e dobar.
14 godina
neaktivan

Od dole prema gore prođeš s prstom i onda ti se pojavi navigacijska traka..  Ponekad to gnjavi da moras stalno to radit da bi došla traka al opet je lijepse vidjeti cijeli zaslon bez toga 😁😁😁

8 godina
neaktivan
Na pocetku me bunila i ta sama navigacijska traka al sam se naviko..vjerujem da je to stvar navike sam ce prst klizat od navike prema gore..sigurno je ljepse i bolje kad ce bit preko cijelog ekrana..e jos jedno pitanje dali ima navigacijske prikazane kada se otvori tipkovnica ili ?? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Bas sam sad primjetio da mi nece staviti u nacin prikaza jednom rukom ako povlacim iz doljnjeg ljevog kuta dijagonalno, a kad idem s desnog kuta radi najnormalnije...jel tako i kod vas, pošto piše da se može sa obje strane..

EDIT: hoće al je mobitel toliko je**** pmetan da nemogu sa desnim palcem iz ljevog kuta, nego samo sa ljevim palcem iz ljevog i desnim palcem iz desnog haha ili sam ja hendikepiran haha

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2017 19:10 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni normalno radi s obje strane sad probao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Meni normalno radi s obje strane sad probao

Rafi, radi..treba malo iznad samog kuta :))

16 godina
Samo kazem @R36 da su za razliku od prosle dvi iteracije Exynosa, ovu gosinu u S8/8+ napravili fail i da se ponaša kao mid/low range SoC, nesto malo bolje je kod SD verzije, ali nije.

S8+ probao nisam, ali pokrenio ja i kolega na poslu Renegade i nakon niti 5 minuta, to je apsolutno ne igrivo na 2K. Ja igram na 10tki i tek nakon pola sata pocme malo trzat, ali na S8, to je neigrivo, plus sta se telefon uzari.

Laga mu i u sucelju, vidno.

Puno bolji je bio S7/S7E od ovoga, plus sta ova shema sa 2:1 ekranom mi nikako ne sjeda i telefon je predug. Lijep, ali predug. Kamera nema nikakav napredak u odnosu na S7, cak mi je i gora jer apsolutno je smudge fest.

Da se vratim na proc, proc je jednostavno nedostojan flagshipa.
16 godina
ti si prvi koji je rekao da Exynos nevalja...i nitko ni u recenzijama nije na takav nacin ni testirao mob... a sto se mene osobno tice nikako cudo jer ako hocu igrat igrice cijeli dan ima psp, nitendo i sta ti ja znam vise... za mene je igra na mobu rijecalica il nes tak za ubit malo vremena a ne da visim na mobu cijeli dan i igram igrice koje se normalno mogu igrat samo na konzoli/pc-ju.... dobro pa nisi poceo kukat da nemas opcija za graficke postavke kao na pc-ju...i zasto nema 16 AA, motion blure i sta vec ne....
VenAtoR#2231
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Samo kazem @R36 da su za razliku od prosle dvi iteracije Exynosa, ovu gosinu u S8/8+ napravili fail i da se ponaša kao mid/low range SoC, nesto malo bolje je kod SD verzije, ali nije.

S8+ probao nisam, ali pokrenio ja i kolega na poslu Renegade i nakon niti 5 minuta, to je apsolutno ne igrivo na 2K. Ja igram na 10tki i tek nakon pola sata pocme malo trzat, ali na S8, to je neigrivo, plus sta se telefon uzari.

Puno bolji je bio S7/S7E od ovoga, plus sta ova shema sa 2:1 ekranom mi nikako ne sjeda i telefon je predug. Lijep, ali predug. Kamera nema nikakav napredak u odnosu na S7, cak mi je i gora jer apsolutno je smudge fest.

Problem je u novom Touchwizu na S8/S8+ koji je najgori do sada. Eyefinity live pozadine takodjer doprinose tome dodatno. Taman su uspjeli ispeglati touchwiz na S7 uz Nougat update, da bi na kraju sve to ostavili i krenuli s full novom verzijom koja naravno nije optimizirana. 

16 godina
Almin94 kaže...
sardax kaže...

Problem je u novom Touchwizu na S8/S8+ koji je najgori do sada. Eyefinity live pozadine takodjer doprinose tome dodatno. Taman su uspjeli ispeglati touchwiz na S7 uz Nougat update, da bi na kraju sve to ostavili i krenuli s full novom verzijom koja naravno nije optimizirana. 

Za to postoji Nova Launcher, ili neki drugi.... ima app-ova koje prate popuste i ja sam Novu uhvatio za dolar i sebi i zeni odmah i rijeseni svi problemi sta se launchera ticu....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 13:19 (jocommb).
9 godina
odjavljen

I ja isto. Najbolji louncher. Instaliras povuces backup i sve ti je tu ;) PRati sve novotarije ;)

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Nikad nisam kužio zašto je nekome Nova bolja od Apexa, koliko god puta je probao uvijek se vratim na Apex. Nova mi ne paše pa nikako.

I čini mi se da Apex u besplatnoj varijanti nudi puno više od Nove, nisam nikad imao potrebu za nadogradnju na plaćenu verziju.

Ali da, instaliranje drugo launchera koji je ne-fensi (znači ne 3D i slične gluposti) ala Nova ili Apex je apsolutno prva stvar koja se radi na svakom novom mobitelu. Sve radi neusporedivo bolje i fluidnije uz brdo mogućnosti za koje valjda nikom nije jasno zašto ih proizvođači ne ugrađuju po difoltu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 13:35 (Yo Momma).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja neznam o kakvom štekanju/laggu/trzanju ti uopće govoriš na S8?? 

Koristim mobitel sada nekih tjedan dana i nikad nije uopce niti malo zatrzao, a ti ovdje govoriš da je to užas kako je ne optimizirano...netko ko nezna još će ti i povjerovati haha

A i ovo što je kolega ispred naveo, ako si želio igrat igrice mogo si komotno za te pare uzeti PS4 PRO ili neku solidnu konfiguraciju :) toliko od mene, pozz

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

To ovi koji ga nemaju moraju pisat nebuloze

ja imam s8+ od prvog dana kad je dosao u hrvatsku

i o trzanju i lagu nema ni govora

samo vrhunski ekran , baterija i kamera

Samsung S8+
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
pasko kaže...

To ovi koji ga nemaju moraju pisat nebuloze

ja imam s8+ od prvog dana kad je dosao u hrvatsku

i o trzanju i lagu nema ni govora

samo vrhunski ekran , baterija i kamera

Imao sam ga mjesec dana i slazem se za ekran, vjerovatno ne postoji nista bolje dok mi baterija nije bila nesto posebno dobra...kamera isto tek solidna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice