Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 960.664
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Za sada to nisam primjetio, no koristim je nepuna 2 dana pa će mo vidjeti narednih dana.

Plehani vikleri
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+

Koja je cijena rhinoshield bumper ?  

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 18:29 (felix22).
9 godina
neaktivan
Poz ako netko treba masku neo hybrid za s8, boja gunmetal koristena mj dana. 130kn cijwna.placena 220.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jao pa kako stavljate te "ROBOTSKE" maske na tako ljep mobitel..pa ovakav dizajn je zalosno prekrit..zivjele ultratanke maskice sa alija i ebaya za par dolara 😁😁😁

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pozz,
uskoro cu dobiti novi samsung galaxy s7 pa me zanima što mislite isplati li se prodati i dodati za s8 ili eventualno s7 edge, ili nema nekih prevelikih razlika da bi se isplatilo uzimati s8 makar mi je s8 fkt prekrasan i taman ta ruku mi se cini s velikim ekranom..za s8 bi morao dodati cca 1500kn, a za s7 edge 500kn
Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
10 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Ako nekome treba Rhinoshield bumper za S8+ i kaljeno staklo neka se javi, meni vise ne treba.

Vec si prodao S8+? Koji je sljedeci fon :) ?

14 godina
neaktivan

I ja sam bio u sličnoj nedoumici, imao sam priliku uzeti s7e ili s8 ali zbog dizajna sam ipak pao na s8...a i noviji je, barem ja kad nešto kupujem, kupim ono najnovije pa sam bez brige bar godinu duže što se tiče hardveraja 

A sad na tebi je odluka, nekog bas velikog pomaka nema da bi se moglo reći da se s8 isplati više nego s7 osim meni osobno prekrasnog dizajna  tako da sretno s odlukom 

11 godina
robee1 kaže...
ocean77 kaže...

Ako nekome treba Rhinoshield bumper za S8+ i kaljeno staklo neka se javi, meni vise ne treba.

Vec si prodao S8+? Koji je sljedeci fon :) ?

HTC 10 Carbon Grey (potpuno novi), napravio zamjenu uz nadoplatu novog sretnog korisnika S8+.

17 godina
ocean77 kaže...

HTC 10 Carbon Grey (potpuno novi), napravio zamjenu uz nadoplatu novog sretnog korisnika S8+.

Bome, čestitam!

Kak to da je pao HTC 10?

11 godina
zvonac kaže...
ocean77 kaže...

Bome, čestitam!

Kak to da je pao HTC 10?

Imao sam ponudu za zamjenu i poprilicnu nadoplatu pa rekao zasto ne.

Mob je ionako jos vrlo aktualan i ima bolju kameru od svih ovogodisnjih novoizaslih modela.

9 godina
neaktivan
Nema, a ti u ekipi kreni prepričavati po čijoj stranici ima iso za 1 veći od nekog drugog i ljudi će ti se početi smijati. Mijenjaš mobitele brže nego čarape, to ne može biti normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...

Mob je ionako jos vrlo aktualan i ima bolju kameru od svih ovogodisnjih novoizaslih modela.

Slobodno napravi usporedbu po pitanju fotića sa S8+, baš me zanima, kolko je destka lošija/bolja od S8+ po pitanju fotomogućnosti..

AnđeoGabrijel21 kaže...
Nema, a ti u ekipi kreni prepričavati po čijoj stranici ima iso za 1 veći od nekog drugog i ljudi će ti se početi smijati. Mijenjaš mobitele brže nego čarape, to ne može biti normalno.

Možda nije bolja, al Desetka definitivno stoji uz bok i prošlogodišnjim i ovogodišnjim flagšipima. Ne vidim u čem je problem to što on mijenja mobitele, njegova stvar..

11 godina
Mijenjam ih u prosjeku svakih 6 mjeseci, a sada sam iznimno promjenio brze nego inace...uglavnom nebitan dogadjaj da se time zamaras andjelu Gabrijele.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Tako je

0 0 hvala 0
11 godina
zvonac kaže...
ocean77 kaže...

Slobodno napravi usporedbu po pitanju fotića sa S8+, baš me zanima, kolko je destka lošija/bolja od S8+ po pitanju fotomogućnosti..

AnđeoGabrijel21 kaže...

Možda nije bolja, al Desetka definitivno stoji uz bok i prošlogodišnjim i ovogodišnjim flagšipima. Ne vidim u čem je problem to što on mijenja mobitele, njegova stvar..

Nemas tu sta puno usporedjivati, razlike su male pogotovo po danu jedino je HTC 10 bolji na visim ISO vrijednostima i Samsung brze fokusira...video isto tako podjednak na oba.

Sto se ostalog tice Samsung ima znatno bolji ekran, u radu su podjednako brzi dok je HTC 10 znatno robustniji i ostavlja dojam da je neunistiv i lakse se koristi jer je manji i ima na boljem mjestu citac otiska prsta.

Cak ni baterija nije nista posebno dobra, bolja je na S7E.

To je moj subjektivan dojam i Galaxy S8 vrijedi najvise kupiti zbog ekrana koji nema konkurencije, a sve ostalo se da naci bolje na drugima.

Nisu to neke velike razlike, ali svatko zna sto mu je bitno pa prema tome kupuje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 15:53 (ocean77).
14 godina
neaktivan

Baterija na s7 edge bolja nego na s8+? Nisam imao ni jedan od ovih uredaja, ali namjeravam. Citao sam da je na s7edge mozda malo bolja nego na s8, ali mislim da bi s8+ morao imati primjetno bolju bateriju od oba. Jos se dvoumim izmedu s8 i s8+. S8 mi je malo ugodniji, laksi za baratat s njim, bolji za dzep, a s8+ ima bolju bateriju.. 

Istina jos cekam op5 da izade da budem siguran kako je s8 stvarno ono sto zelim, ali to mi je najizglednija opcija

10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Dosta nas ceka OP5 :) no ako cijena bude isla gore nista od toga...

0 0 hvala 0
15 godina

OP5 cijena 550€  puno previse

Samsung S8+
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

ONE Plus 5 evo vec se moze narucit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

kako se diže brand tako se diže i cijena(pohlepa)...kad se samo sjetim prvog OPO i one cijene od tristotinjak dolara, to su bila vremena 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
bL4st3r kaže...

kako se diže brand tako se diže i cijena(pohlepa)...kad se samo sjetim prvog OPO i one cijene od tristotinjak dolara, to su bila vremena 

Ne nego kako se dize brend tako raste dilerska mreza, potreba za rad sa operaterima a sto iziskuje tehnicku podrsku i servise plus garanciju a to sve kosta.... Nije pohlepa nego nuznost rasta da bi opstao....

14 godina
neaktivan
Torent kaže...
bL4st3r kaže...

Ne nego kako se dize brend tako raste dilerska mreza, potreba za rad sa operaterima a sto iziskuje tehnicku podrsku i servise plus garanciju a to sve kosta.... Nije pohlepa nego nuznost rasta da bi opstao....

da u pravu si, ali nažalost prije ili kasnije ce biti samo jos jedan flagship po redovnoj cijeni od 5-6 tisuca kuna tako da neznam kolko im se isplati takav rast i kolko ce onda konkurirati ostalim vecim "igracima"...

11 godina
I kakve sve to ima veze sa naslovom topica?
Ima tema o OP5.

4 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa kako se en isplati? RAst prodaje... Smanjenje marze po komadu i neproporcionalan rast prodaje ulaganju ali u globalu rast prodaje i profita... Samo apple moze nabijati sulude cijene i imati sulude marze jer kupci ne gledaju nista drugo samo da ima jabuku an sebi... Android flagshipi imaju opaku konkurenciju.... Jos se jedino Huawei drzi koliko toliko normalnih cijena....

Jedino sto je dobro za korisnika jeste sto je konkurencija velika pa sada i mid range telefoni rade dolicno i manja je potreba za flagshipima... Prije par godina ako si zelio telefon koji radi dobro morao si kupit flagship a danas mozes kupiti i P10 lite ili P10 ako zelis top telefon i opet ustediti 250 EUR u odnosu na S8, G6 i slicnu ekipu....

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 23:38 (Torent).
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ekipa jel 400 eura pun za neraspakirani s8? ujutro ga mogu dobit al nemam puno vremena za razmisljat i kopat da vidim cijene kake su?

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno da nije. Ako neces ti, ja cu uzeti, samo javi. Na njuskalu su cca 4200kn

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Stigao update  

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Cuj 400 eura..aj naruci pa se javi kako te lik prevario 😂😂😂😂😂😂

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Purger koji imas csc? Ja kad flasham btu onda hrvatski odma izbacuju a kada imam hrvatski onda ga izbacuju medju zadnjima..croatia tcom ni na vidiku za update

0 0 hvala 0
13 godina
Robi1992 kaže...
Purger koji imas csc? Ja kad flasham btu onda hrvatski odma izbacuju a kada imam hrvatski onda ga izbacuju medju zadnjima..croatia tcom ni na vidiku za update

Moj je SEE....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice