Za sada to nisam primjetio, no koristim je nepuna 2 dana pa će mo vidjeti narednih dana.
Samsung Galaxy S8/S8+
- poruka: 3.743
- |
- čitano: 961.222
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je cijena rhinoshield bumper ?
uskoro cu dobiti novi samsung galaxy s7 pa me zanima što mislite isplati li se prodati i dodati za s8 ili eventualno s7 edge, ili nema nekih prevelikih razlika da bi se isplatilo uzimati s8 makar mi je s8 fkt prekrasan i taman ta ruku mi se cini s velikim ekranom..za s8 bi morao dodati cca 1500kn, a za s7 edge 500kn

Ako nekome treba Rhinoshield bumper za S8+ i kaljeno staklo neka se javi, meni vise ne treba.
Vec si prodao S8+? Koji je sljedeci fon :) ?
I ja sam bio u sličnoj nedoumici, imao sam priliku uzeti s7e ili s8 ali zbog dizajna sam ipak pao na s8...a i noviji je, barem ja kad nešto kupujem, kupim ono najnovije pa sam bez brige bar godinu duže što se tiče hardveraja
A sad na tebi je odluka, nekog bas velikog pomaka nema da bi se moglo reći da se s8 isplati više nego s7 osim meni osobno prekrasnog dizajna tako da sretno s odlukom
Ako nekome treba Rhinoshield bumper za S8+ i kaljeno staklo neka se javi, meni vise ne treba.
Vec si prodao S8+? Koji je sljedeci fon :) ?
HTC 10 Carbon Grey (potpuno novi), napravio zamjenu uz nadoplatu novog sretnog korisnika S8+.
HTC 10 Carbon Grey (potpuno novi), napravio zamjenu uz nadoplatu novog sretnog korisnika S8+.
Bome, čestitam!
Kak to da je pao HTC 10?
Bome, čestitam!
Kak to da je pao HTC 10?
Imao sam ponudu za zamjenu i poprilicnu nadoplatu pa rekao zasto ne.
Mob je ionako jos vrlo aktualan i ima bolju kameru od svih ovogodisnjih novoizaslih modela.
Mob je ionako jos vrlo aktualan i ima bolju kameru od svih ovogodisnjih novoizaslih modela.
Slobodno napravi usporedbu po pitanju fotića sa S8+, baš me zanima, kolko je destka lošija/bolja od S8+ po pitanju fotomogućnosti..
Možda nije bolja, al Desetka definitivno stoji uz bok i prošlogodišnjim i ovogodišnjim flagšipima. Ne vidim u čem je problem to što on mijenja mobitele, njegova stvar..
Tako je
Slobodno napravi usporedbu po pitanju fotića sa S8+, baš me zanima, kolko je destka lošija/bolja od S8+ po pitanju fotomogućnosti..
Možda nije bolja, al Desetka definitivno stoji uz bok i prošlogodišnjim i ovogodišnjim flagšipima. Ne vidim u čem je problem to što on mijenja mobitele, njegova stvar..
Nemas tu sta puno usporedjivati, razlike su male pogotovo po danu jedino je HTC 10 bolji na visim ISO vrijednostima i Samsung brze fokusira...video isto tako podjednak na oba.
Sto se ostalog tice Samsung ima znatno bolji ekran, u radu su podjednako brzi dok je HTC 10 znatno robustniji i ostavlja dojam da je neunistiv i lakse se koristi jer je manji i ima na boljem mjestu citac otiska prsta.
Cak ni baterija nije nista posebno dobra, bolja je na S7E.
To je moj subjektivan dojam i Galaxy S8 vrijedi najvise kupiti zbog ekrana koji nema konkurencije, a sve ostalo se da naci bolje na drugima.
Nisu to neke velike razlike, ali svatko zna sto mu je bitno pa prema tome kupuje.
Baterija na s7 edge bolja nego na s8+? Nisam imao ni jedan od ovih uredaja, ali namjeravam. Citao sam da je na s7edge mozda malo bolja nego na s8, ali mislim da bi s8+ morao imati primjetno bolju bateriju od oba. Jos se dvoumim izmedu s8 i s8+. S8 mi je malo ugodniji, laksi za baratat s njim, bolji za dzep, a s8+ ima bolju bateriju..
Istina jos cekam op5 da izade da budem siguran kako je s8 stvarno ono sto zelim, ali to mi je najizglednija opcija
Dosta nas ceka OP5 :) no ako cijena bude isla gore nista od toga...
OP5 cijena 550€ puno previse
ONE Plus 5 evo vec se moze narucit
kako se diže brand tako se diže i cijena(pohlepa)...kad se samo sjetim prvog OPO i one cijene od tristotinjak dolara, to su bila vremena
kako se diže brand tako se diže i cijena(pohlepa)...kad se samo sjetim prvog OPO i one cijene od tristotinjak dolara, to su bila vremena
Ne nego kako se dize brend tako raste dilerska mreza, potreba za rad sa operaterima a sto iziskuje tehnicku podrsku i servise plus garanciju a to sve kosta.... Nije pohlepa nego nuznost rasta da bi opstao....
Ne nego kako se dize brend tako raste dilerska mreza, potreba za rad sa operaterima a sto iziskuje tehnicku podrsku i servise plus garanciju a to sve kosta.... Nije pohlepa nego nuznost rasta da bi opstao....
da u pravu si, ali nažalost prije ili kasnije ce biti samo jos jedan flagship po redovnoj cijeni od 5-6 tisuca kuna tako da neznam kolko im se isplati takav rast i kolko ce onda konkurirati ostalim vecim "igracima"...
Ima tema o OP5.
Pa kako se en isplati? RAst prodaje... Smanjenje marze po komadu i neproporcionalan rast prodaje ulaganju ali u globalu rast prodaje i profita... Samo apple moze nabijati sulude cijene i imati sulude marze jer kupci ne gledaju nista drugo samo da ima jabuku an sebi... Android flagshipi imaju opaku konkurenciju.... Jos se jedino Huawei drzi koliko toliko normalnih cijena....
Jedino sto je dobro za korisnika jeste sto je konkurencija velika pa sada i mid range telefoni rade dolicno i manja je potreba za flagshipima... Prije par godina ako si zelio telefon koji radi dobro morao si kupit flagship a danas mozes kupiti i P10 lite ili P10 ako zelis top telefon i opet ustediti 250 EUR u odnosu na S8, G6 i slicnu ekipu....
Ekipa jel 400 eura pun za neraspakirani s8? ujutro ga mogu dobit al nemam puno vremena za razmisljat i kopat da vidim cijene kake su?
Naravno da nije. Ako neces ti, ja cu uzeti, samo javi. Na njuskalu su cca 4200kn
Moj je SEE....