Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.696
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Imam problem: ne mogu napraviti inicijalizaciju softvera na S6 Edge pomoću Smart Switch-a. Skine softver i sve, a onda kad treba krenuti instalacija, javlja grešku sa slike priložene uz ovaj post.

Probao sam sve i to 5 puta, od reinstalacije driver-a, reinstalacije Smart Switcha, ručnog prebacivanja mobitela u download mode, emergency recovery načina, sve sve, i uvijek isto. U čemu je problem ovdje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 13:54 (tahaa7).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
U smart switchu. Koristi odin kao svi ostali.
10 godina
neaktivan
Torent kaže...
U smart switchu. Koristi odin kao svi ostali.

Ipak se ne bih baš upuštao u korištenje Odin-a... Koliko sam dosad pročitao na netu, sa Odinom je puno veća vjerojatnost da, ako negdje nešto slučajno zapne, ostanem sa skupom ciglom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 14:14 (tahaa7).
9 godina
odjavljen

Pogresno si citao. Vjerovatnoca je vrlo mala pogotovo da ostanes sa ciglom. Procedura je vrlo jednostavna a odin nije osjetljiv kao smart swich

13 godina
neaktivan

Necu pretjerati ali koristio sam odin  brat bratu barem 200 puta do sad, radio razna felšanja na raznim telefonima i niti jednom jos nisam dobio ciglu

tako da kako kolega kaze "krivo si citao"

koristi odin bez ikakve bojazni 

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 18:07 (drazen991).

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Često vidim po netu da ljudima kad flešaju sa Odinom zapne postupak na NAND Write Start i tu zapne, ili izbaci poruku FAIL i nakon toga ne mogu više koristiti mobitel (ili im se više uopće ne pali, ili uđe u boot loop i sl.). Što tada?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 20:12 (tahaa7).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tahaa7 kaže...

Često vidim po netu da ljudima kad flešaju sa Odinom zapne postupak na NAND Write Start i tu zapne, ili izbaci poruku FAIL i nakon toga ne mogu više koristiti mobitel (ili im se više uopće ne pali, ili uđe u boot loop i sl.). Što tada?

Frende, može ti se dogoditi da i preko smart switcha dok radiš update, rukne grom i sprži ti mobitel. Sta onda?

10 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
tahaa7 kaže...

Frende, može ti se dogoditi da i preko smart switcha dok radiš update, rukne grom i sprži ti mobitel. Sta onda?

Govoriš to kao da je ovo što sam ja naveo nešto što se dogodilo jednoj osobi na svijetu. Googlaj pa ćeš vidjet da je to dosta čest problem.

11 godina

Je li dobio itko upadate neki ovih dana?

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
tahaa7 kaže...
....

Govoriš to kao da je ovo što sam ja naveo nešto što se dogodilo jednoj osobi na svijetu. Googlaj pa ćeš vidjet da je to dosta čest problem.

A cuj niko te ne tjera. Trazio si rjesenje mi ti ga dali tvoje da poslusas ili ne...

9 godina
neaktivan

Pročitao sam da je taj novi update koji se pojavio ovih dana smrt za bateriju... P.S: Ja ga još uvek nisam dobio!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 0:50 (miksi2).
10 godina
neaktivan

Ovisi kako za koga, nije isto kod svakoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 0:57 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kod mene je bio update od 75mb.
Čini mi se sa je lošija baterija da..strašni su stvarno
10 godina
neaktivan
Nije. Meni je došao prije par dana (VIP) i ništa blizu ne mogu tako što reći za bateriju. Dapače.
10 godina
neaktivan
Update od cca 160 MB.
11 godina

Meni je nedavno bio update i od toga mi je baterija odlicn apo 3h i vise imam SOT,a sad mi izbacuje neki cca 50-60mb...a nebih ga updatea ako je los za bateriju.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja apsolutno nikakvu razliku nisam primjetio u trajanju baterije s novim updateom, za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni jos nema update-a, Tmobile.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Meni jos nema update-a, Tmobile.

Mi uvijek zadnji dobijemo 

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Meni je dosao update 350mb,galaxy s6 operater o2.de

0 0 hvala 0
12 godina

dosao jucer update od cca 160mb ne vidim neku razliku osim kad mi se mob napunio nije svjetlilo zeleno nego i dalje crveno

jel znate mozda di bi se moglo nabaviti ovo sa slike, desni dio di pise action mount. imam sve ostalo samo mi to fali, a ne mogu naci nigdje jeftino sve preko 20$ znaci da mogu mob staviti na glavi u snimati umjesto gopro.

i kako se zove taj dio sto se kaci na ekran

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51KAIIUjYwL._SL1000_.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 15:44 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni baterija ipak OK. Stabilizirala se nakon par punjenja. Znači nakon zadnjeg update-a evo SOT na 4:30h i ostalo još 17% baterije.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li tko zna zašto s6 sam od sebe vibrira (barem jednom dnevno),a nikakva obavijest nije dosla. Kako riješit taj problem?

0 0 hvala 0
12 godina
katinjo kaže...

Da li tko zna zašto s6 sam od sebe vibrira (barem jednom dnevno),a nikakva obavijest nije dosla. Kako riješit taj problem?

komentirali smo gore bas to jer se i meni desava. ocito neka apk radi taj problem.

11 godina
neaktivan
Ne znam samo koja..deinstalirao sam face,messenger,viber,wcp i opet je zavibrirao
12 godina

nisam uopce gledao niti se trudio traziti. mogu i to pretrpiti, si pitao mozda na xda ili vidio da isto neko ima problem?

jel ti zavibrira dva puta ili jednom, jer vidim na netu pise ako dva put azavibrira da je hardwerksa greska

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 17:34 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nisam nigdje pitao niti vidio da netko drugi ima takvih problema. Samo jednom zavibrira

13 godina

Tmobile - stigao update od 50-ak mb

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
katinjo kaže...

nisam nigdje pitao niti vidio da netko drugi ima takvih problema. Samo jednom zavibrira

Meni je isto znao zavibrirati, ali sam iskljucio "weather notifications" na widgetu za vremensku prognozu i od onda ne vibrira vise. Mozda je do toga kod nekih.

12 godina

Meni je batka trajala po 3 i pol sota  sada 2 sot zadnjih 2 tjedna....i misteriozno zadnja dva dana padne s 35 posto na 15....i tek nakon restarta se vrati u normalu

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice