Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.069.695
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Treba uzeti u obzir da S6 ima problema sa softverom koji se nece vjv nikad rijesit, posebice s power managmentom, gotovo 50% baterije prema statistici ode na rade OS-a sto je daleko previse i nije bas normalno. Ne postoji rjesenje.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 18:24 (Edge).

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Hrco kaže...
Hvala za odgovor. I mene malo brinu tipke na S6, više volim da su na ekranu ali prednost Samsunga je što je manji pa mi više odgovara. I nešto je jeftiniji.

Uključi "Assistant menu" i nećeš više morati koristiti niti jednu tipku! 

8 godina
odjavljen
Hrco kaže...
Hvala za odgovor. I mene malo brinu tipke na S6, više volim da su na ekranu ali prednost Samsunga je što je manji pa mi više odgovara. I nešto je jeftiniji.

Pogresno si razumio. Ja vise volim fizicke tipke ili je to stvar navike jer se ne sjecam da mi je ijedan telefon imao samo tipke na ekranu a bilo ih je... Ovo je prvi ne samsung telefon poslije mnogo vremena i wow telefon je extra. Zadnji koji me ovako odusevio je bio Note 4 koji sam znao da cu imati cim sam odgledao predstavljanje. S7 me ostavio manje vise ravnodusnim....

13 godina

Gdje si nabavio Nexus 6P ako nije tajna? :-)

Ja sam odlučio da će moj sljedeći telefon biti Nexus, stvarno mi je više dosta Samsunga i njihovih mušica, zadovoljan sam s S6, ali iz update u update stalno nešto muljaju. Kao npr na zadnjem treba mu 2 sec da se ekran upali nakon pritiska power tipke, za poludit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
U sarajevu u radnji. 420 eur sa dostavom do banja luke.
10 godina
neaktivan

Kakva je usporedba kamere i baterije s nexusom? 

8 godina
neaktivan
Da li je radio neko test na novom Antutu 6.2.0?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz ekipa, trebam pomoć/savjet. Stavio sam tempered glass na ekran, pretrazio sam cijeli grad, pogledao od bar 5 proizvodjaca stakla i svako je mrvicu uze od samog ekrana..Kazu mi u trgovini to je kao tako radi maske. Postat cu sliku ispod, slika je sa neta, meni jos malo vise ekran viri po duzini ispod stakla, tj ima lufta.. Zanima me, da li se taj sitni dio koji nije pokriven moze izgrebati , da ne bi bilo kad skinem staklo da ostane izgrebana crta na rubu ekrana.

Znaci kod mene je malo vise nego tu, recimo za jos upola toliko. Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
To je potpuno normalno jer i "obični" S6 ima blago zakrivljen ekran i zato tempered glass rađen za njega ovako "sjeda" na ekran (nije razlog tome maska) .Moj izgleda identično ovome sa slike i nemam niti najmanju ogrebotinu. Doduše, imam ga u prozirnoj tankoj Spigen maski.
11 godina
neaktivan
Mr.Lauren kaže...
To je potpuno normalno jer i "obični" S6 ima blago zakrivljen ekran i zato tempered glass rađen za njega ovako "sjeda" na ekran (nije razlog tome maska) .Moj izgleda identično ovome sa slike i nemam niti najmanju ogrebotinu. Doduše, imam ga u prozirnoj tankoj Spigen maski.

Mislis li da ima potrebe stavljati na pozadinu foliju ako je mob u tankoj silikonskoj maski? Xperia Z mi se nekim cudom izrebala po pozadini iako je imala masku non stop, ali ovaj gorrila glass 4 je izdrzljiviji nadam se...

9 godina
neaktivan
Mogu reći samo iz osobnog iskustva, u silikonskoj maski nema mogućnosti grebanja zadnjeg stakla. No, vidim da si kao i ja i čuvaš svoj mob, stavi foliju ako ćeš tako biti mirniji. I onda nema straha! 😆
8 godina
neaktivan
Otisao mi je software na samsungu s6 edge, nasla sam neki software na hrvatskom i krenila ga instalirati, stane i prekine nakon 97 posto. Ne znam koji bi mogao da ponovno radi mob????

Znali li netko nesta?? Hitnooo je!!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TinaVale kaže...
Otisao mi je software na samsungu s6 edge, nasla sam neki software na hrvatskom i krenila ga instalirati, stane i prekine nakon 97 posto. Ne znam koji bi mogao da ponovno radi mob????

Znali li netko nesta?? Hitnooo je!!!

Cek sta si flashala custom rom ili sta? Ne kuzim sta je fora sa Hrvatskim, zar nisi mogla u settingsu postaviti system language = Croatian?

11 godina

negdje u petom mj sam uspio staviti u kontakt onog vraga kraj imena, nakon 2 tjedna promjenio u normalno ime i opet vratio na isto. znaci dennocro   i sad zelim ponovo promjeniti i staviti drugi emoji, al mi ne da. 

e sad kako da to enableam i stavim nesto drugo, nista mi na pamet ne pada osim da stavim od znakova znak. nadam se da ste razumjeli sta zelim

EDIT: rjeseno sa contacts optimizer

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 8:32 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pitanje, da li je korištenje fast chargea stalno, štetno za bateriju, tj da li je pametno iskljuciti fast charge i pustiti telefon da se normalno napuni ako nismo u zurbi? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Naravno da nije štetno za bateriju! Zašto bi upakirali brzi punjač ako bi bio štetan za bateriju!? Kada je s6 izašao radio je na android lollipop koji nije imao opciju da isključiš brzo punjenje.

Službeni odgovor Samsunga na pitanje korisnika:

Q2: Is Galaxy S6 fast charging harmful for the battery?

A2: No, Galaxy S6 fast charging is not harmful to the battery in Galaxy S6. Otherwise, Samsung would not bundle the phone with an adaptive charger.

15 godina
neaktivan
Kalmageddon kaže...

Pitanje, da li je korištenje fast chargea stalno, štetno za bateriju, tj da li je pametno iskljuciti fast charge i pustiti telefon da se normalno napuni ako nismo u zurbi? hvala

Naravno da nije ali ja osobno ne koristim taj fast radi zagrijavanja baterije a i ovako mi se brzo napuni.

8 godina
odjavljen

A i ovako se baterija zagrijava a ne vidim sto je to problem jer ti sigurno nije u dzepu kad je na fast chargeru.... Zamarate se glupostima...

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

A i ovako se baterija zagrijava a ne vidim sto je to problem jer ti sigurno nije u dzepu kad je na fast chargeru.... Zamarate se glupostima...

U maskici može bit opasno kako ne, bez maskice nema brige.

8 godina
odjavljen
Ništa im neće biti. Brineš bez razloga. Ako se pregrije mob će isključiti punjenje
15 godina
neaktivan

Je instalirao netko ovaj novi update na T-Mobileu? Kakvi su dojmovi?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Meni je upravo doša update od 495,34MB. Sad ga instaliram.

Battlelog: MUDO_HR
9 godina
neaktivan
Ja sam na VIP-u i prije 3 dana mi je došao update od cca 450 MB. Za mene je ovo najbolji update ikada što je došao na ovaj mobitel. Kao da je to drugi, bolji i brži telefon. A baterija? To je sasvim druga priča od one do sada, ova traje i traje i traje. Evo sada je 12.30, skinut je jutros sa punjača i sada sam na 96% baterije uz normalno trošenje, a tako je već 3 dana. Bravo za ovaj update!
14 godina

Nama na Tele 2 nije dosao nikakav update već 3 mjeseca. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Na T-mobileu sam i danas mi se pojavio update od 28,10 MB

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Meni je došao neki update ali 30tak MB.

15 godina
PlayMaker10 kaže...
amater_2 kaže...
PlayMaker10 kaže...

pa meni na tele2 prekjucer ili jucer nisam siguran dosao od 350mb updejt

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
11 godina

da li mobitel kupljen na pretplatu u tcom je otkljucan, imam ga preko god dana, al cu ici na tjedan dana u austriju pa da tamo uzmem karticu, ili ga moram dekodirati?

EDIT: kazu iz tcoma da su svi otkljucani

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 14:00 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dart_tom kaže...
PlayMaker10 kaže...
amater_2 kaže...
PlayMaker10 kaže...

pa meni na tele2 prekjucer ili jucer nisam siguran dosao od 350mb updejt

da, i meni je na tele2 stiga taj update od 350mb i bogami čini mi se da je baterija bolja!

lol
12 godina

Kako se zove taj update, dal mi mozete rec, posto imam rootan mob pa da ga skinem rucno

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice