Pozdrav planiram uzeti s6 ili s6 edge da li je dodatnih 400 500kn isplativo dati za edge vartijantu koja mi je osobno puno ljepsa ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odradi factory reset iz recovery-a
Pozdrav planiram uzeti s6 ili s6 edge da li je dodatnih 400 500kn isplativo dati za edge vartijantu koja mi je osobno puno ljepsa ili ne?
Istu dvojbu imao i ja. Koristio S6 Edge sat-dva od frenda i nije mi se dopao toliko i na kraju uzeo obican S6. Ljepsi je i meni edge al mi nije lezao.
Ps jos kratko se druzimo na S6 temi. S7 je kroz 15 dana u mojim rukama :)
Ipak skidam Tele2 CRO fw jer mi ovaj francuski ne radi kako treba, šteka .. :(
Pa jesi li ga vratio na tvornicke ????

Pa jesi li ga vratio na tvornicke ????
Da i to nekoliklo puta, ne šteka on sistemski, nego općento na neek aplikacije i nekako mi je ful čudan, skidam si ja tele2 pa ćemo vidjet šta i kako dalje
OPET ISTA priča sa fejsom i internetom.
Sve mi se normaliziralo i pokrenem ja fejs i opet piše Povezivanje nije moguće, nekad radi nekad ne...
pa u čemu je jbni problem više jbt i MM i sve, vratit cu ga na lolipop ako je do toga
Koliko vidim ti jedini ovdje imas problema sa MM na s6 ...
PA neznam u čemu je problem, ja sam lud više sa ovim...
Dok sam imao lolipop nije bilo nikakvih problema
Stavio si mm pa si onda uradio reset na fabricka? To ti se desava svagdje ili samo kuci na tvojoj mrezi?
Hmm čuj, ja gledam youtube i sve ostalo normalno bez poteškoća, nekad zna prekinuti (odnosti se na obje mreže) ali ajde nije strašno, ali fejs uvijek ne radi -.-" niti na jednom mreži. Nekad proradi ali i tad kad "proradi" mislim da ne radi kako treba...
-5 sam sa engleskim, razumijem nešto ali iskreno, loš sam u njemu :(
Kaze da trebas otici u aplication manager tapnuti na facebook pa na storage i onda clear cache i isto to uraditi sa messanger pa se deinstalirati obje aplikacije. Meni pokazuje da se facebook ne moze deinstalirati vec samo iskljuciti...
Kaze da trebas otici u aplication manager tapnuti na facebook pa na storage i onda clear cache i isto to uraditi sa messanger pa se deinstalirati obje aplikacije. Meni pokazuje da se facebook ne moze deinstalirati vec samo iskljuciti...
Ma i to sam probao, ja mogu deinstalirati... Ali ne vrijedi, neznam u čemu je problem, jeli u mobitelu ili facebooku
Ma i to sam probao, ja mogu deinstalirati... Ali ne vrijedi, neznam u čemu je problem, jeli u mobitelu ili facebooku
Ne mze biti do moba ako sve ostalo radi normalno. Isti je net za fb i ostale aplikacije....
Onda je vjerovatno do fejsa... nekom tako nekom normalno,
a jbt koliko sam vremena izgubio na ovo haha
Inače mob je vrh :)
Skini neku stariju verziju pa probaj...
Skini neku stariju verziju pa probaj...
Ma predajem se, čekat ću novo ažuriranje fejsa pa ćemo vidjet... nemam volje više, glavno da on funkcionira, jbs fejs
Ovo jbs face podrzavam 100% ;)
Ovo jbs face podrzavam 100% ;)
hahaha, ma glupost :P
Britanski Vodafone je imao već 2 updatea.
Istu dvojbu imao i ja. Koristio S6 Edge sat-dva od frenda i nije mi se dopao toliko i na kraju uzeo obican S6. Ljepsi je i meni edge al mi nije lezao.
Ne ideš ti nikud! Prvo reci dojmove, usporedbe (+/-) u odnosu na S6 pa onda vozi iz teme :)
Ne ideš ti nikud! Prvo reci dojmove, usporedbe (+/-) u odnosu na S6 pa onda vozi iz teme :)
Naravno, bez tog ne ide ;)
Ne vidim problem zaljenja, po meni radi vise manje dobro. Kod mene isto ne uhvati iz prve svaki put. Daj malo zarotiraj taj palac po home buttonu jer ovako s boka malo glupavo i hvata.
Ipak skidam Tele2 CRO fw jer mi ovaj francuski ne radi kako treba, šteka .. :(
Odakle skidas?...zena mi ima TELE 2 Galaxy S6 Edge i jos nema updatea.