Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.080.919
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
thebatman kaže...

I note 4 i s6 imaju prednosti i mane u odnosu jednog prema drugom:

N4 > S6

- veči ekran 5.7 > 5.1

-s-pen (za crtkaranje, pisanje, obrezivanje slike itd)

- bolja i izmjenjiva baterija 3220 vs 2550

- microSD

S6 > N4

- funkcionalan otisak prsta (ovaj na s5/n4 je užasan)

- veci ppi

- mnogo jednostavniji za korištenje jednom rukom 

- poprilično lakši 138g vs 176g

- bolje kamere

- novija varijanta tw

- noviji chipset

Ja recimo od svega ovoga bi gledao samo velicinu moba. Imao sam i N4 i G4, super mobiteli ali mi po veličini više paše nešto od cca 5 incha.

Ne bi se složio kod otiska prsta na S&. Ne znam kako radi na Note 4 ali na S6 je užasan. Skužio sam ako resetiram postavke prstiju, radi ok neko vrijeme, ali kasnije kao da izgubi kalibraciju. Rijetko kad ga otključam od prve a nerijetko ispucam 4,5 pokušaja pa ulazim s lozinkom. Da se razumijemo, koristim ga na način da samo naslonim prst, ne stišćem home tipku. Ako radi bolje sa pritiskom na tipku onda to i nije neka prednost. Koja je onda svrha otiska prsta. Kao da otključavaš neku xperiu pritiskom na power tipku sa strane. Loš je taj otisak na S6, i nije mjerodavno što se priča da nakon MM nadogradnje će biti još bolji, jer prvih 15 dana je dobar i na 5.1.1. ako se kalibrira ponovo, onda krene štekanje.

10 godina
Na N4 moras napraviti swipe za otključavanje otiskom, a na s6 samo prislonis prst...
12 godina

Los senzor otiska prsta na S6. Aj sta jos necu procitat. Ne uspije mi jedino kad naslonim prst totalno krivo... inace iz prve otkljucam sa oba prsta koja su mi postavljena.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Sto se tice otiska nikad ga nisam ni koristio tako da mi to nije neki ficr koji mi je bitan

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Danas je predstavljanje Galaxy S7/S7 Edge, možda nas Samsung iznenadi s proširenjem dostupnosti za novi Android ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Majesty kaže...
Danas je predstavljanje Galaxy S7/S7 Edge, možda nas Samsung iznenadi s proširenjem dostupnosti za novi Android ;)

Dream on 

ATJ Lučko
11 godina

skenirao sam prst normalno a kako drzim mob u reci nikad ga ne mogu otkljucati kako sam ga skenirao i nikad problema nisam imao za otkljucavanjem na koso, 99% da ga otkljucam iz prve. kom lose radi nek proba isti prst 2-3 puta skenirati mozda vam pomogne, ja nisam morao meni sve radi super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 15:30 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

skenirao sam prst normalno ako kako drzim mob u reci nikad ga ne mogu otkljucati kako sam ga skenirao i nikad problema nisam imao za otkljucavanjem na koso, 99% da ga otkljucam iz prve. kom lose radi nek proba isti prst 2-3 puta skenirati mozda vam pomogne, ja nisam morao meni sve radi super.

takoder i kod mene skener otiska prsta radi bez greske nikad nisam imao problema, iz prve otkljucava

16 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

prezentacija samsung s7 uzivo

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Nisam našao nigdje prikladnu temu za pitat pa ću evo ovdje,

U čet kupio u tele2 samsung s6 plavi (obični,ne edge) i primjetio jučer da na sredini ekrana više prema gore ima

nekakvu blijedu točkicu promjera otprilike 2-3 mm...nije ništa pretjerano ali veoma ružno i već me iritira.

Jel vrijedi to nosit na garanciju jer je mob star 4 dana...hoće proći to da dobijem novi ili koja je neka druga moguća opcija?

nevjerujem da će ga popravljat jer se to može jedino rješit zamjenom novog ekrana.

probao sam mjenjat teme i sve ali idalje stoji na istom mjesta kao da je tvornička greška.

točkica je blijeda kao npr kad lijepite foliju i kad vam ostane zraku između stakla i folije ali ga nemožete isterat neznam kako da bolje objasnim.

Pa ako se netko susrećao sa sličnim problemom ili ima kakav savjet da mi kaže bio bi zahvalan.

Da je nekakav sranje mob niže vrijednosti bolilo bi me briga ali ovako ipak mob je nov,star 4 dana.

deky777

0 0 hvala 0
12 godina

Nosi u tele2 u reklamiraj unutar 7 dana nosis na prodajno mjesto ili odi u europatrade..mislim da su neato bolji mozda od agrama i zahtjevaj novi uredjaj bez zamjene ekrana..ja sam tako nosio lumiu 930 u mobis nakon 3 dana jer sam imao ljubicastu flekicu pa sam dobio novi aparat iizricito trazio novi..mozda sam bio sretne ruke jer mobis je kao na losem glasus zamjenama za nove aparate

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne znam za vas,ali nakon sto sam pogledao ovu prezentaciju,samsung s7 je moj slijedeci mobitel...Malo ce ga tko nadmasiti,lg g5 me vec razocarao u nekim stvarima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Evo upravo gledam poredjenje i ovaj gimick sa modulima ne vjerujem da ce zazivjeti jer sumnjam da ce neko davati pare na to a samim tim nece biti drugih proizvodjaca koji ce proizvoditi module. S7 je trenutno vrh sto se tehnologije tice i ima sve sto se nudi na trzistu osim forccetouch za koji do sada nisam vidio nekakvu svrhu. Dobijes dodatne funkcije ali to mozes dobiti i duzim pritiskom na ekran. Radje vodootpronost i amoled ekran nego to al eto to je jedina stvar koaj postoji na trzistu a S7 nema. Nista spektakularno i wow u odnosu na S6 ali sve je tu i jos bolje....

11 godina
neaktivan
Torent kaže...

Evo upravo gledam poredjenje i ovaj gimick sa modulima ne vjerujem da ce zazivjeti jer sumnjam da ce neko davati pare na to a samim tim nece biti drugih proizvodjaca koji ce proizvoditi module. S7 je trenutno vrh sto se tehnologije tice i ima sve sto se nudi na trzistu osim forccetouch za koji do sada nisam vidio nekakvu svrhu. Dobijes dodatne funkcije ali to mozes dobiti i duzim pritiskom na ekran. Radje vodootpronost i amoled ekran nego to al eto to je jedina stvar koaj postoji na trzistu a S7 nema. Nista spektakularno i wow u odnosu na S6 ali sve je tu i jos bolje....

Pa ti ocito onda nisi gledao prezentaciju jer je S7 ip68 vodootporan...    

9 godina
odjavljen

Gdje sam ja rekao da nije vodootporan? Pricao sam da nema force tuchu ;)

8 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Nosi u tele2 u reklamiraj unutar 7 dana nosis na prodajno mjesto ili odi u europatrade..mislim da su neato bolji mozda od agrama i zahtjevaj novi uredjaj bez zamjene ekrana..ja sam tako nosio lumiu 930 u mobis nakon 3 dana jer sam imao ljubicastu flekicu pa sam dobio novi aparat iizricito trazio novi..mozda sam bio sretne ruke jer mobis je kao na losem glasus zamjenama za nove aparate

Ok...hvala

odem sutra u tele2 odmah posle posla.

Nakon koliko vremena dobio novi?

deky777
15 godina

Izgleda da je krenuo MM za S6. :)

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Izgleda da je krenuo MM za S6. :)

Jeste, u UK krenuo 

http://www.sammobile.com/2016/02/22/android-6-0-1-rolling-out-to-the-galaxy-s6-and-galaxy-s6-edge-in-the-uk/

9 godina
odjavljen

Smije li se flashnuti na otkljucani S6?

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Smije li se flashnuti na otkljucani S6?

Možeš.,samo je vodafone pa češ s njim pobrat i par njihovih aplikacija. Ja ču ga danas fleshat pa javim iskustva. Beta mi je bio koma po pitanju baterije.,nadam se da ovaj nije.

9 godina
odjavljen

Ajd prvo ti pa javi ;) Kod mene je otkljucan i nemam nikakvih aplikacija od operatera. Stock touchwizz.

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ajd prvo ti pa javi ;) Kod mene je otkljucan i nemam nikakvih aplikacija od operatera. Stock touchwizz.

Šta se bojiš hahahahhahaha

Stavit ču ga večeras. Iskreno boli me ona stvar za mob...i da se nešto sjebe...boli me...

9 godina
odjavljen

Ma ne bojim se sjebavanja (pod garancijom je) ali neda mi se za par dana sve ponovo ;) Ionako meni u mtelu sve uzimaju bez pitanja jer sam na zlu glasu po pitanju zalbi ;)

A garancija glasi na kabinet predsjednika pa cisto sumnjam da bi iko ista rekao ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 13:21 (Torent).
13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma ne bojim se sjebavanja (pod garancijom je) ali neda mi se za par dana sve ponovo ;) Ionako meni u mtelu sve uzimaju bez pitanja jer sam na zlu glasu po pitanju zalbi ;)

Kažem ti ja ču ga danas flashat pa ču to ponovit za tjedan dana hahahah. A šta ču jebi ga...

9 godina
odjavljen

Ajd ti danas pa poslije  radi sta hoces ;)

13 godina

Kolegi s drugog foruma došo MM na S6 Edge iz VIP-a....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo google drive link za XEF 5.1.1 ako želite ažurirati putem OTA . To je Francuska verzija bez gluposti

https://drive.google.com/file/d/0B0v...ew?usp=sharing

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Budem ga i ja veceras flesao, pa javim dojmove...

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vodafone ne radi.,pa nemoj te flashat...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice