Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.081.059
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Moze preporuka neke cool teme?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

vjerovatno budem idući tjedan kupio ovaj mobitel preko njuškala(zelja98), zanima me samo da li uz mobitel svakako trebam imati račun ili je samo ovjerena garancija dovoljna za servis u slučaju da bude ikad trebalo?

0 0 hvala 0
12 godina
ATJLučko kaže...
mariolla79 kaže...

Ostao na s6...my presusssssss...i nagovorio buraza da proda iphone 6 i danas je kupio s6...prodao iphone u roku 3 sata

Čisto me informativno zanima, koju verziju, boju i sa koliko interne memorije je prodao za koliko Hrvatskih krznaša, ako nije top secret?!

Normalna 6..silver...16 gb...stara 3 mj...3500kn

razorblade
10 godina
Treba racun i jamstvo, jamstvo i ne mora bit ovjereno.
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...
Treba racun i jamstvo, jamstvo i ne mora bit ovjereno.

Ili jamstvo ovjereno bez računa. 

12 godina

Sto ti nije jednostvnije kupit od nekog ako ima novi s6 kipljen na pretplatu s racunom i garom i odes provjerit s covjekom u neku poslovnicu gdje je kupljen..nego se zezati s pisanim jamstvom? Imas u tele2 na bonove za 3950 meni se cini

razorblade
9 godina
neaktivan

Pošto se ne razumijem,bolje da pitam.

Mobitel je na kraju odnesen u servis i zamijenjena mu je matična ploča i zaslon, da, nakon samo 10 dana korištenja.

Da li ukoliko je zamijenjena matična ploča dolazi do mijenjanja IMEI uređaja?

Čitam i mnogi su napisali da dolazi, no žena iz MOBISA kaže da kod samsunga ne dolazi do mijenjanja imei-a.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zasto ti je uopste bitno promjena IMEI-a? Mozda mogu proijenuti pa na novu plocu staviti stari IMEI.

9 godina
Torent kaže...

Zasto ti je uopste bitno promjena IMEI-a? Mozda mogu proijenuti pa na novu plocu staviti stari IMEI.

Bitno je jer je IMEI vezan za garanciju

9 godina
odjavljen

Ako je radjeno u ovlastenom servisu garancija ostaje a ako nije radjeno u ovalstenom servisu gubi garanciju svakako bez obzira na imei...

9 godina
neaktivan
doris123 kaže...

Pošto se ne razumijem,bolje da pitam.

Mobitel je na kraju odnesen u servis i zamijenjena mu je matična ploča i zaslon, da, nakon samo 10 dana korištenja.

Da li ukoliko je zamijenjena matična ploča dolazi do mijenjanja IMEI uređaja?

Čitam i mnogi su napisali da dolazi, no žena iz MOBISA kaže da kod samsunga ne dolazi do mijenjanja imei-a.

Tebi nakon 10, meni nakon 19. Očito serija s greškom.

Dobro ti je žena rekla, IMEI ostaje isti. Napisan je i na poleđini uređaja, pa slobodno usporedi taj broj s onim koji se navodi u postavkama telefona.

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, bilo bi super ako bi netko mogao objasniti mi koja je razlika sad ako kupim uređaj od nekog tko ga je uzeo na pretplatu pa dobijem račun + jamstvo od operatera toga ili ako uzmem ovako preko zelja98 s njuškala gdje piše da dobijem ovjerenu garanciju kod ovlaštenog samsung servisa?

0 0 hvala 0
15 godina

ljudi može li se ovo ikako izgasiti?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Odgovoru na ovo se i ja nadam jer ovo beskrajno nervira. Hvala unaprijed onome tko nam odgovori.
9 godina
Mr.Lauren kaže...
Odgovoru na ovo se i ja nadam jer ovo beskrajno nervira. Hvala unaprijed onome tko nam odgovori.

Uključi internet i neće se pojavljivati. (ne zahvaljuj) Molim.

14 godina
neaktivan

Pitanje u vezi IR blastera kod S6, da li ima mogućnost "Learn remote"(da napraviš duplikat nekog daljinskog tako da preko IR blastera se uče IR kodovi) kao npr G2, G3 i G4?

0 0 hvala 0
13 godina

Meni je moj S6 danas sam od sebe krepal. Moral sam napraviti soft reset da ga upalim. Star je mjesec dana.... kupljen nov.

Ne kužim kaj je to moglo uzrokovati. Bil mi je na stolu....nit sam išta prčkal po njemu.... nadam se da bu MM donesel poboljšanja... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je li nekom stigao Marshmallow update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ovaj samsung je užas stvarno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

A sto? PA neces ni dobiti bog zna sta bez cega nisi mogao do sad...

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Da koristis moj uredjaj, onda bi shvatio zasto zeljno iscekujem update. Uredjaj toliko trza i steka prilikom skrolanja da je to neshvatljivo, a sada sam poceo misliti da je cak defektan na neki nacin. Stvarno vise ne shvatam sta ovo treba da znaci. Android 5.1.1 je ok na svim uredjajima koje sam do sada koristio. Jedino ostaje da je samsung napravio neke memory leakove svojom implementacijom Touchwiza. Izmijenio sam nekoliko sistema preko Odina, ali opet ista stvar. Fabricki je otkljucan, nije od operatera.

9 godina
Almin94 kaže...
Torent kaže...

Da koristis moj uredjaj, onda bi shvatio zasto zeljno iscekujem update. Uredjaj toliko trza i steka prilikom skrolanja da je to neshvatljivo, a sada sam poceo misliti da je cak defektan na neki nacin. Stvarno vise ne shvatam sta ovo treba da znaci. Android 5.1.1 je ok na svim uredjajima koje sam do sada koristio. Jedino ostaje da je samsung napravio neke memory leakove svojom implementacijom Touchwiza. Izmijenio sam nekoliko sistema preko Odina, ali opet ista stvar. Fabricki je otkljucan, nije od operatera.

Vrati ga na Froyo ili Ginger

9 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
Torent kaže...

To ti update nece rijesiti jer bi morao glatko raditi i sada. Moj radi glatko i jedino sto bi mozda poboljsao je ocitavanje otiska prsta ali kako nikad do sada nisam zakljucavao mob ni na koji nacin ni to mi ne znaci bog zna sta...

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

To ti update nece rijesiti jer bi morao glatko raditi i sada. Moj radi glatko i jedino sto bi mozda poboljsao je ocitavanje otiska prsta ali kako nikad do sada nisam zakljucavao mob ni na koji nacin ni to mi ne znaci bog zna sta...

Nada umire zadnja. :-)

9 godina
odjavljen

Ja bi se vise uzdao u garanciju nego u update ;)

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ja bi se vise uzdao u garanciju nego u update ;)

Nece zbog ovoga uvaziti garanciju. Apliakcije otvara ultra brzo, sve ostalo je ok osim skrolanja. Lakse mi ga zamijeniti. :)

9 godina
odjavljen

Kojeg skrolanja? Gdje konkretno? Ja nisam nista primijetio. Sve de ultra glatko...

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Kojeg skrolanja? Gdje konkretno? Ja nisam nista primijetio. Sve de ultra glatko...

Bilo gdje, osim u launcheru. Cak i u settings app. 

9 godina
odjavljen

Leti... Probao si reset to factory default?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice