Btw, maloprije gledao za vip na kiesu, nema nikakvog updatea.
Samsung Galaxy S5 - rasprava
- poruka: 2.636
- |
- čitano: 664.327
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
T-mobile isto nista kolko vidim.
Meni se cini losija baterija na LP? Sto kazete
Nakon 3 dana korištenja mogu reci da baterija isto traje,sve radi uredno bez bugova,preporucujem ga.
kakva su vam iskustva sa poljskim Lollipopom?
kakva su vam iskustva sa poljskim Lollipopom?
za sad sve super, baterija mi se cini malo losija nego na kitkatu, al budemo vidli mozda se popravi nakon par praznjenja/punjenja, budem i probal factory reset ak nebude pomoglo, ostalo sve radi ko podmazano, sve je puno animacija, sve aplikacije normalno rade nema fc-a i čini mi se da battery stats malo drukcije rade sad, na pocetku za sve prikazuje potrosnju 1% ili opce ne pa kako se baterija prazni tako se povecava postotak do recimo 21% ko na slikama ispod
Mozel li neko preporuciti neki CASE onako da je dobar, originalan naravno?? pozz
Mozel li neko preporuciti neki CASE onako da je dobar, originalan naravno?? pozz
Ovakav imam ja, odličan case.
RINGKE SLIM Galaxy S5 Case [DOT BLACK] FREE FILM Premium S5 Slim Case Cover S5
+
ZAGG Glass InvisibleShield Screen Protector Film Guard for Samsung Galaxy S5
sa ebay-a
savršena kombinacija
Pozdrav,nisam htio otvarati novu temu u vezi Galaxy S5-ice posto vidim da ih ima na izobilje pa evo da vas pitam.Dali netko od vas zna kako da ROOT-am Galaxy S5 SM-G900F Version 4.4.2. KitKat (BIT JE U TOME DA NEMAM PRISTUP RACUNALU A KADA PROBAM PREKO TOWELROOT-a PISE DA MOJ UREĐAJ NIJE PODRZAN)...Molio bih nekoga za pomoc,hvala unaprijed :)
Towelroot.
pardon, ne citam do kraja..
Lizalica bome fino radi
Pozdrav,nisam htio otvarati novu temu u vezi Galaxy S5-ice posto vidim da ih ima na izobilje pa evo da vas pitam.Dali netko od vas zna kako da ROOT-am Galaxy S5 SM-G900F Version 4.4.2. KitKat (BIT JE U TOME DA NEMAM PRISTUP RACUNALU A KADA PROBAM PREKO TOWELROOT-a PISE DA MOJ UREĐAJ NIJE PODRZAN)...Molio bih nekoga za pomoc,hvala unaprijed :)
I mene zanima kako se može root-ati S5 bez da se triggera taj VOID. Isto tako, probao sam sa Towerrootom prije mjesec dana, kad sam ga dobio, isto je javio da uređaj nije podržan.
Mislio sam, pričekat ću, možda će postati podržan. No probao sam opet i ništa, opet javlja da uređaj nije podržan.
Ima li netko rješenje, i zašto javlja taj error ako piše da je moj model podržan?
I mene zanima kako se može root-ati S5 bez da se triggera taj VOID. Isto tako, probao sam sa Towerrootom prije mjesec dana, kad sam ga dobio, isto je javio da uređaj nije podržan.
Mislio sam, pričekat ću, možda će postati podržan. No probao sam opet i ništa, opet javlja da uređaj nije podržan.
Ima li netko rješenje, i zašto javlja taj error ako piše da je moj model podržan?
Mislim da trebas downgradeati na neki stariji kitkat, ima na xda temi lista podrzanih za towelroot (towelroot uses a specific vulnerability in kernels dated before June 3)
Tocno!
Downgradeate android pa pokusajte,trebalo bi ici!
Tocno!
Downgradeate android pa pokusajte,trebalo bi ici!
samim downgrade-om će aktivirati knox, a i možda će imat problema sa basebandom.
ja sam na note2 bio napravio pa mi nije radio wlan.
ako ti knox bitan da ne bude 0x1 onda ostavi kak je jer ćeš svakim postupkom ga zeznuti
Ne nužno. Postoji način da se ne aktivira knox. Treba staviti stariji kernel, zatim rootat preko towelroota, pa opet staviti kernel od trenurnog ROM-a... postoje upute na XDA:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/how-to-root-triggering-knox-2nd-method-t2843044
Kako korištenje S-Healtha utječe na bateriju i može li se nekako isključit rad navedenog, a da se ne resetiraju podaci o korisniku ?
Od neki dan sam na CM12 Lollipopu. Naprosto sam oduševljen novim androidom. Samo da vrate još nekolicinu funckija i to će biti odlično.
Kako stojis s potrosnjom baterije na CM12?
Kako stojis s potrosnjom baterije na CM12?
Evo danas 4 sata screen on timea i još ostalo 24 posto baterije. Za moju uporabu dovoljno ;)

jel pušten lolipop za vip?
Nije.
Niti ce tako skoro biti pusten...
Lollipop iznenadio, baterija traje jednako, dosta apova brze otvara, ali touchwiz laga standardno, i sta drugo ocekivat od samsunga..., nisu bas pod haubom se potrudili...
Niti ce tako skoro biti pusten...
Lollipop iznenadio, baterija traje jednako, dosta apova brze otvara, ali touchwiz laga standardno, i sta drugo ocekivat od samsunga..., nisu bas pod haubom se potrudili...
Slažem se dosta stvari je bolje,ali i dalje iritantno se osjeti lag tu i tamo,a multitasking je koma,pri zatvaranju svih aplikacija baš čekaš :/
Sto se tice poruka,dialera,galerija uspio sam rijesiti sporo otvaranje,koristim dialer ex,go sms pro i quick pic,pa je puno brze.
Sto se tice multitaskinga, kod mene nema problema.
Ali imenik i poruke tolko sporo otvara.... da je nevjerojatno kako to nisu sredili...
Ali imenik i poruke tolko sporo otvara.... da je nevjerojatno kako to nisu sredili...
To je standard kod samsunga,instaliraj dialer x i rijesio si problem :)
To je standard kod samsunga,instaliraj dialer x i rijesio si problem :)
Standard koji traje vec 4 godine, proizvodjac koji ne moze sredit takve banalne stvari na najjacem modelu onda je jasno zasto touchwiz steka.
Interesantno da Note 3 nema tih problema. Imao i S5 pa znam o čemu se priča.
Da li iko ima problema s mm-qcamera daemon? Pojede oko 40% baterije za 15min. Sada je na mobitelu 5.0 Lollipop, a ista stvar se javljala i sa 4.4.2 KitKat.
Da li iko ima problema s mm-qcamera daemon? Pojede oko 40% baterije za 15min. Sada je na mobitelu 5.0 Lollipop, a ista stvar se javljala i sa 4.4.2 KitKat.
To je poznat model i Google radi na tome, nekoga zahvati nekoga ne, probaj si preflashat ROM pa vidi hoće se opet desiti