Evo taman danas o tome pišem, i zove me ovaj moj da će mi nabavit bilo koji od S22 serije, tako da je narudžba poslana .
Znam da nije ovdje tema, ali naručio sam i jedan Samsung Flip 3 i A53 a vidim da se uz njih dobiju sat i slušalice. Prijava putem Samsung Members. Budući da svi mobiteli dolaze prvo meni u ruke a i ja sam vlasnik firme, htio bih te poklone naručiti ja osobno pa da ih poslije mogu dati kome želim. To znači da moram oba ta mobitela otvorit, upalit, ulogirat se na members i onda naručit? Nakon narudžbe mogu li napraviti reset mobitela? i dat kolegama koji su ih i naručili? Ima li kakav način napraviti tu registraciju za poklone bez da se pali mobitel?
EDIT: Evo sad čitam na Samsung uvjetima promocije:
U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju prijavu putem Samsung Members aplikacije na kupljenom Uređaju, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku Kupcu te u njegovo ime izvršiti prijavu, pri čemu će Kupac biti dužan dostaviti Samsungu odnosno njegovom podizvođaču screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebni za prijavu putem Samsung Members aplikacije.
Je li to tako šljaka? Koga se tu kontaktira za tu prijavu?
Pošto si vlasnik firme - nemoj biti papak nego pusti djelatnike koji su si naručili mob, da si sami aktiviraju poklone.
Ako hoćeš nekom nešto poklonit...kupi slušalice u slobodnoj prodaji pa poklon. Neće ti firma propast.