Samsung Galaxy S20/S20+ izdvojena tema

poruka: 1.234
|
čitano: 422.673
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S20/S20+
Posmatrač kaže...
bloodborne kaže...
Posmatrač kaže...
....

Niko te nije vrijedjao a ti to radis. Sta ocekujes? Idi na YT pa tamo psuj te koje si slusao... Ovako samo ispadas jadan i bijedan.....

jesam ja ikoga poceo prvi vrijedati ? ili je on meni poceo srati sta se ja zalim na bateriju ?

sta ga boli kurac, ajde ovdje ste svi IQ 1800 a drzava nikako da krene naprijed pored tolikih pametnjakovica.

boli mene kurac kakav ja ispadam online random budalam ajde pusi kurac i ti skupa s njim.

Ispravka...

Stvarno si jadan i bijedan....

tesko mi je moram priznat nemam za kiflu i nitko me ne voli.

idem sec vene :'(

4 godine
Samsung Galaxy S20/S20+

Čitam zadnjih par stranica teme i zanima me je li baterija stvarno toliko kritična ili ljudi očekuju puno više od nje s obzirom na cijenu uređaja?

Pitanje još usput, postoji li nekakva zaštitna maska za kupit kod nas, a da stvarno štiti mobitel (S20), na prošlom sam uspio 2 puta razbiti LCD čak i uz korištenje maske, inače i previše pazim na svoje uređaje al' su mi ova 2 LCD-a dodijela titulu baksuza...

0 0 hvala 0
10 godina

Meni na kraju dana ostane 30ak posto. Ovisno kako ga koristis. Ja u prosjeku imam 4,5h SOT, nista ugaseno, BT i 4G stalno on. Bas me zanima sto likovi kao bloodborne rade na mobitelu ako im jedno punjenje dnevno nije dosta?? Bez zezancije, sto radite na mobitelu da vam treba vise od 6h SOT?

Ja, svaki dan: mailovi, pozivi, drustvene mreze, YT, Spotify, browser, cca 2h GPS trackinga i NIKAD nisam morao dva puta puniti mobitel.

EDIT: jedino ne slikam i ne snimam. 2-3 puta tjedno po 1-2 slike, ovisno o poslu

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 18:45 (aleng3).
15 godina
aleng3 kaže...

Koji konkretno S20 imaš i dali je exynos u pitanju ?

Zagrijavanje ?

6 godina
protjeran
aleng3 kaže...

Meni na kraju dana ostane 30ak posto. Ovisno kako ga koristis. Ja u prosjeku imam 4,5h SOT, nista ugaseno, BT i 4G stalno on. Bas me zanima sto likovi kao bloodborne rade na mobitelu ako im jedno punjenje dnevno nije dosta?? Bez zezancije, sto radite na mobitelu da vam treba vise od 6h SOT?

Ja, svaki dan: mailovi, pozivi, drustvene mreze, YT, Spotify, browser, cca 2h GPS trackinga i NIKAD nisam morao dva puta puniti mobitel.

EDIT: jedino ne slikam i ne snimam. 2-3 puta tjedno po 1-2 slike, ovisno o poslu

Svjetlina 20-30% ne volim da mi bljesti u oci, prebacio na 120hz,

4g+, spotify, fb, povremeno instagram, browser, 4 maila syncana kroz  mymail, whapp, mess, discord, jako rijetko poker i youtube. Oduzmi 

120hz na  60hz i dobis pol sata vise odnosno 4.5h je max. Meni osobno  je to malo kao sto je nekome dosta. 6h je uvrglave vise je bolje, ali rekao bi da je  6h neki normalni ocekivani standard.

Discord za BUG-ovce https://discord.com/invite/7V7wPWd
10 godina

S20+, 4G verzija iz A1. Nisam primijetio zagrijavanje. Stalno je u maskici.

Svjetlina na automatic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 19:39 (aleng3).
14 godina
Samsung Galaxy S20/S20+

s20+ exynos 120hz sad imam jos 38% baterije. skinut je oko pola 8 ujutro s punjaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy S20/S20+

Ne znam što reći za ovu bateriju, imam S20fe (4g) tri dana i večeras listam njuškalo da ga šaljem dalje.

Nikad se do sad nisam zamarao sa SOT i sl., jer su mi svi telefoni gurali cijeli dan. Danas mi ovaj izgurao od 10 ujutro do sad, jedva. Da ne kažem da ga nisam skoro ni koristio, samo nekoliko poziva, 20ak slika i malo surfanja.

Svjetlina je autimatska, synca tri maila i dva vibera. Ekran na 60Hz i cijeli vrijeme na 4G.

Prilažem ss baterije.

crorockycro 

Na telefonima zadnjh par godina koristim Ringke (Fusion), izgleda mi kao dobar balan između zaštite /izgleda.

Testirala ih i žena sa svojim i dvoje male djece, telefon je letio 100x na pod i sl. kad se skine maska izgleda kao nov.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 22:19 (Zauzet nadimak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

greška, obrisati ovaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 22:19 (Zauzet nadimak).
7 godina
bloodborne kaže...

Svjetlina 20-30% ne volim da mi bljesti u oci, prebacio na 120hz,

4g+, spotify, fb, povremeno instagram, browser, 4 maila syncana kroz  mymail, whapp, mess, discord, jako rijetko poker i youtube. Oduzmi 

120hz na  60hz i dobis pol sata vise odnosno 4.5h je max. Meni osobno  je to malo kao sto je nekome dosta. 6h je uvrglave vise je bolje, ali rekao bi da je  6h neki normalni ocekivani standard.

SoT ne znaci nista, ako ne znamo jel ti tih  4.5h SoT u 10 sati trajanja baterije ili u 40 sati  trajanja baterije

6h SoT je ocekivani standard za koga i po kojem mjerilu?

za telefone na 60Hz ili 90Hz ili 120Hz ili 144Hz, na SD, Kirinu, Exynosu, Meidatecu, Bionicu?

Sa kojima Android UI ili iOS, stock android, MIUI, EMUI, One UI, Oxygen, na koju velicinu baterije, 3000mAh, 4000mAh, 4500mAh, 5000mAh

za igranje igara, gledanje netflixa, youtube, na wifi, na 4g ili na 5g, sa satom ili bez, sync mailova ili ne, AoD ili bez njega, sa NFC ili ne, BT slusalice ili bez njih...

stari moj standard ne postoji, svatko koristi mobitele na specifican nacin, i svi mobiteli su razlicitit u svakom pogledu, od softvera, hardvera, pa sve do upravljanja memorijskog upravljana, i to sto ti ocekujes jedno a realnost je drugo, nema veze jedno s drugim 

Samsung uredaji od kad su se pojavili na trzistu imaju prosjecno trajanje baterije, doslovno svi ostali "flagship" mobiteli su imali i imaju bolju bateriju od Samsungove S i Note serije, oduvijek, zauvijek i uvijek

prihvatili ili prodaj uredaj, ako ti je 4.5h SoT premalo

Prestanite kukat vise za te baterije, citajte temu i iskustva  korisnika u njoj i samo donesite zakljucak, zato tema i postoji, dosadni ste vise s tim baterijama, svaka tema o mobitelima, ima pojedince koji kukaju kako je baterija smece, a onaj drugi koji je imaje je bog i batina

12 godina
Samsung Galaxy S20/S20+

Slažem se da SOT nije univerzalno mjerilo, ali ne znam što ne bi napisao svoje iskustvo s baterijom.

Evo sinoć u 23h bio pun, nisam ga ni dirao, sad ima 85%. To nije normalno ni uz sav 4g, bt....

Zadnja dva telefona su mi Samsung, koristim ih na jednak način i ovaj ima daleko lošiju bateriju. Podsjeća me na LG G4 koji je bio vrhunski mob, ali i poznati žderač baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sta nije FE sa Snapdragonom? koji bi trebao imati bolju potrosnju baterije

17 godina
zeryx kaže...

s20+ exynos 120hz sad imam jos 38% baterije. skinut je oko pola 8 ujutro s punjaca.

priznaj koliko baterije je otišlo na gledanje tviča, točnije warzona kad ti žena već neda da igraš da barem gledaš :D

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
14 godina

ti nemas s20 pa ovo nije tema za tebe. :D

to gledam preko laptopa...

spremaj opremu i nosiljke, veceras carryamo ove nase u warzonu :D

13 godina
neaktivan
Zauzet nadimak kaže...

Slažem se da SOT nije univerzalno mjerilo, ali ne znam što ne bi napisao svoje iskustvo s baterijom.

Evo sinoć u 23h bio pun, nisam ga ni dirao, sad ima 85%. To nije normalno ni uz sav 4g, bt....

Zadnja dva telefona su mi Samsung, koristim ih na jednak način i ovaj ima daleko lošiju bateriju. Podsjeća me na LG G4 koji je bio vrhunski mob, ali i poznati žderač baterije.

15% baterije izgubi tokom noći što nije normalno. Da li ti je AOD bio upaljen?

Meni Note 9 izgubi 7-8% posto s AOD-om a tako i Huawei

13 godina
neaktivan
zeryx kaže...

sta nije FE sa Snapdragonom? koji bi trebao imati bolju potrosnju baterije

5G je Snapdragon., a u HR su samo 4G modeli i to je Exynos.

6 godina
Zauzet nadimak kaže...

Pa covjek ti je lijepo rekoa da napises svoja iskustva i da drugi citaju tudja iskustva ali da ne namecu svoje zakljucke kao univerzalne i vrijedja svakoga ko se ne slaze sa tim zakljucima...

Naravno da ces napisati pa tome i sluzi forum....

Ali isto tako treba svako prihvatiti da svi razlicito koriste mobitel i da su dva identicna mobitela u rukama dva korisnika potpuno dva odvojena slucaja....

12 godina
R36 kaže...

Nije, to gasim uvjek, baš zbog baterije.

To kako si rekao za Note je normalno, toliko je i meni jeo prije sa AOD.

Ne znam isplati li se uopće zajebavati sa servisom, mislim da ne, nije da je defektan, samo jako loš.

6 godina
Zauzet nadimak kaže...
R36 kaže...

Nije, to gasim uvjek, baš zbog baterije.

To kako si rekao za Note je normalno, toliko je i meni jeo prije sa AOD.

Ne znam isplati li se uopće zajebavati sa servisom, mislim da ne, nije da je defektan, samo jako loš.

Zasto ti nije na punjacu nocu? Cisto me interesuje....

6 godina
neaktivan
Zauzet nadimak kaže...

15% baterije preko noci nije normalno ponasanje, nesto ti cucla bateriju

S20+ sa AoD spojen na watch s kojim sam spavao (prodao sam telefon) 8% je trosio preko noci.

U 8. mjesecu kada sam ga kupio, imao je ocajan stand by, ali su nadogradnjama to popravili poprilicno. sa 3,6% po satu na 1,5% po satu, battery monitor mjerenje od 8. mjeseca do 12. mjeseca

ja bih probao naci zasto toliko cucla, i rjesiti to sam. ako nista ne upali onda svakako na servis jer ocito nesto ne valja

imas sve nadogradnje koje su izasle?

www.youtube.com/TerabitTV
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 9:30 (Mitohondri).
12 godina
Samsung Galaxy S20/S20+

Sve nadogradnje instalirane, kako samsungova tako i za sve app iz play storea.

Nema nekih čudnih app da mi cuclaju bateriju, na listi su sve uobičajene Chrome, Viber, Whatsup, yt....

Probam ga danas držati na wifi cijeli dan da vidim kolika će biti razlika.

Sad je na 69% baterije, a osim što sam pisao na forumu baš ništa drugo nisam radio.

@Posmatrač

Napisao sam da sam ga napunio u 23h, zašto bi ga držao na punjaču do jutra. 

Očekujem da ćeš reći da nisam ispravno formatirao bateriju ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Zauzet nadimak kaže...

Nema nekih čudnih app da mi cuclaju bateriju, na listi su sve uobičajene Chrome, Viber, Whatsup, yt....

Sad je na 69% baterije, a osim što sam pisao na forumu baš ništa drugo nisam radio.

@Posmatrač

Napisao sam da sam ga napunio u 23h, zašto bi ga držao na punjaču do jutra. 

Očekujem da ćeš reći da nisam ispravno formatirao bateriju ;)

A sorry promaklo mi ;) Vjeruja ja sam zadnji koji ce to reci ;) To je jedna od vecih gluposti o mobitelima izrecena u zadnjih 20tak godina ;)

Ja sam ti od onih koje zaboli neka stvar za bateriju SOT i sl.... Gazim ga koliko i kako mi se prohtije i tretiram mobitel kao potrosnu robu. Dok radi radi kad mi dosadi ili se pokvari kupim drugi i zivot tece dalje. Ne sjecam se da sma ikad pogledao koliki mi je Sot niti ovako iz glave znam gdje se to uopste gleda ;)

Btw imam Galaxy Note 10 ;)

12 godina
Ispravak kod nas S20FE nije samo sa exynosom, ali je kod naših operatera naj rasprostranjeniji tj.uopce nemaju drugi model
Ali se može u HR kupiti i S20FE5G sa SDom
https://neutrinomobile.hr/samsung-galaxy-s20-fe-g781b-5g-128gb-6gb-cloud-navy.html

1 0 hvala 0
15 godina
Posmatrač kaže...

Ja sam ti od onih koje zaboli neka stvar za bateriju SOT i sl.... Gazim ga koliko i kako mi se prohtije i tretiram mobitel kao potrosnu robu. Dok radi radi kad mi dosadi ili se pokvari kupim drugi i zivot tece dalje. Ne sjecam se da sma ikad pogledao koliki mi je Sot niti ovako iz glave znam gdje se to uopste gleda ;)

Nije pitanje SOT-a, jer način na koji ti koristiš telefon, vjerovatno nije isti načinu na kojeg ja ili netko treći koristi telefon.

Pravo stanje bi bila tvoja usporedba s autonomijom nekog drugog telefona, na sličan/isti način korištenja.

Mislim da ekipu ovdje više zanima dali telefon izdržava nekakvo žešće korištenje na dnevnoj bazi ili mora na struju.

6 godina
zabranjeniples kaže...
Posmatrač kaže...

Nije pitanje SOT-a, jer način na koji ti koristiš telefon, vjerovatno nije isti načinu na kojeg ja ili netko treći koristi telefon.

Pravo stanje bi bila tvoja usporedba s autonomijom nekog drugog telefona, na sličan/isti način korištenja.

Mislim da ekipu ovdje više zanima dali telefon izdržava nekakvo žešće korištenje na dnevnoj bazi ili mora na struju.

Pa to sam i ja gore rekao i upravo zato je isti uredjaj u rukama dva korisnika potpuno razlicita zvjerka a i dva covjeka imaju razlicite potrebe.... 

Iskreno ako ne gledas yt i igras igre tesko mi je zamisliti scenario u kojem ti je ekran upaljen 6+sati dnevno al ok....

Moj Note ima malu bateriju ali meni dovoljna jer gdje god ga spustim imam bezicni punjac. Kuca knc i auto tako da meni licno to nije nikakav problem. Plis sve mi je upaljeno osim NFC jer to ne koristim nikad...Ali to sam ja.....

6 godina
neaktivan
Zauzet nadimak kaže...

probaj sve sto mozes i znas, pa ako ce ti i dalje cuclati 15% preko noci, nosi na servis, to nije u redu u svakom slucaju.

www.youtube.com/TerabitTV
13 godina
neaktivan
Mitohondri kaže...
Zauzet nadimak kaže...

probaj sve sto mozes i znas, pa ako ce ti i dalje cuclati 15% preko noci, nosi na servis, to nije u redu u svakom slucaju.

Iz servisa će ti ga vratit i reći da je s mobom sve ok.

Nije problem baterija nego software jer očito tu nešto ne štima.

10 godina
Posmatrač kaže...

možda zato što to zadnjih godina nije baš pametno i potrebno.

mob se nadopuni za manje od sat vremena i ostatak noći drži bateriju pod visokim stresom, potpuno nepotrebno

https://www.sciencealert.com/how-to-charge-phone-battery-to-last-longer-advice-science

prije dok je vrijeme punjenja bilo 2-3 sata onda je donekle imalo smisla...

6 godina
digitall kaže...
Posmatrač kaže...

mob se nadopuni za manje od sat vremena i ostatak noći drži bateriju pod visokim stresom, potpuno nepotrebno

https://www.sciencealert.com/how-to-charge-phone-battery-to-last-longer-advice-science

Telefon koji je dovoljno smart da prati 3 satelitska sistema za navodnje, prati tvoju dnevnu aktivnost, zna kad si u pokretu a kada lezis itd ne zna iskljuciti punjenje kad se napuni baterija? Ti jos vjerujes u te bajke? To je mozda vrijedilo prije nekih 15 godina ali danas svaki drlog od moba ili nekog drugog uredjaja iskljuci punjenje kad je baterija napunjena pa je jedino sto ostane preko noci privjesak u vidu kabela.....

A i bas me briga jer ce baterija potrajati par godina ma sta joj radio a tada je mob svakako zastario....I jos povrh toga cu ti reci da je mob potrosacka elektronika i ne pada mi na pamet razmisljati i paziti kad je napunjen na 80% ili 100% ili koliko vec "struka" preporucuje.... Zivo mi se j++be.....

10 godina
Posmatrač kaže...
digitall kaže...
Posmatrač kaže...

Telefon koji je dovoljno smart da prati 3 satelitska sistema za navodnje, prati tvoju dnevnu aktivnost, zna kad si u pokretu a kada lezis itd ne zna iskljuciti punjenje kad se napuni baterija? Ti jos vjerujes u te bajke? To je mozda vrijedilo prije nekih 15 godina ali danas svaki drlog od moba ili nekog drugog uredjaja iskljuci punjenje kad je baterija napunjena pa je jedino sto ostane preko noci privjesak u vidu kabela.....

A i bas me briga jer ce baterija potrajati par godina ma sta joj radio a tada je mob svakako zastario....I jos povrh toga cu ti reci da je mob potrosacka elektronika i ne pada mi na pamet razmisljati i paziti kad je napunjen na 80% ili 100% ili koliko vec "struka" preporucuje.... Zivo mi se j++be.....

pročitaj što točno znači isključiti punjenje kad se napuni. 

preporučio bi ti da malo pročitaš i proučiš o navedenoj temi. možda počneš razlikovati znanstvene činjenice od bajki. kao što je u zadnje vrijeme bolje nadopunjavati mob po malo umijesto od 0 do 100.

tako da držanje na punjaču po noći je najveća glupost koju netko može napraviti, doslovno svjesno mu smanjuješ kapacitet, nema veze hoće to biti 5% godišnje, a glupost je iz razloga što se nadopuni dok večeraš, ili dok popiješ kavu prije posla.

i normalno da će potrajati par godina što god joj radio, samo je pitanje hoće za par godina imati 50 ili 90% kapaciteta

neki misle i da je ok ostaviti mob u autu u pol ljeta na suncu, pa se čude što baterija traje upola manje..

ja koji mobitele mijenjam kao čarape pazim da ga baš namjerno i svjesno ne ubijam, iako za godinu dana neće biti kod mene.

i normalno da se nekad dogodi da i meni završi na punjaču preko noći, kao i svima, ali prakticirati to namjerno svakodnevno u današnje vrijeme brzog punjenja je doslovno jedna od glupljih stvari koju možeš napraviti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice