Samsung Galaxy S10/S10+

poruka: 2.250
|
čitano: 666.951
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Došle i meni sluške. Prodajem ih za 800 kuna ako je netko zainteresiran. Primopredaja samo u Zagrebu.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Upravo su mi stigle slusalice, takoder nakon duzeg cekanja, no prilikom otvaranja sam primjetio kako je "DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN" naljepnica prerezana, a kutija je bila zaljepljena komadicom selotepa na drugoj strani. Je li netko imao isto ili slicno iskustvo? 

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Ja moram u postu (fala Bogu blizu mene je) jer kao nisu uspjeli dostavit u xy vrijeme, a svi su bili doma LOL 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S10/S10+
4mal kaže...

Ja moram u postu (fala Bogu blizu mene je) jer kao nisu uspjeli dostavit u xy vrijeme, a svi su bili doma LOL 

Ista stvar je bila kod mene..podigao ih jutros u pošti na Jarunu i već imaju novog vlasnika :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2019 19:20 (Purger155).
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Iako sam telefon odmah prodao, dogovorio s kupcem da slušalice ostanu meni. Danas ih pokupio, malo testirao... nisu loše uglavnom. Bez problema ih spojio na svoj Mi Max 3, probao glazbu, youtube, pozive (kažu da me super čuju).

Sve u svemu OK. Dovoljno glasne, kvaliteta zvuka zadovoljavajuća. Doduše, objektivnost mi je i malo upitna jer ih nisam platio tih 1000 i nešto kuna...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Koliko je dobro za bateriju slušalica držati ih non stop u charge case-u da se pune nakon što ih više ne ćemo koristiti? Npr dođemo do 90% i oćemo ih pospremiti u case a one se automatski počnu punit... ista stvar kao 

da mobitel punimo u struji dok je na 90%...nema smisla

Instagram @marko_fit_24_7_365
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2019 23:23 (CreaToR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Takoder dosle danas, ne trebaju mi pa ih dajem na PP u zamjenu za 600kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2019 23:48 (Mitohondri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

1 1 hvala 0
7 godina

sto je tocno povoljno tu?

Ako ne kupujes top uredaje od Samsunga (u biti od bilo kojeg proizvodaca), nemna povoljne kupnje dok god postoji Xiaomi 

Za tu cijenu A50 kupis Pocophone recimo, bar 3 puta bolji uredaj

10 godina

Da i mene zanima to za konstantno punjenje iako su tipa na 80%. Realno, moraš ih u kutiju vraćati. Možda jer je tako mali kapacitet baterije pa konstantno punjenje do 100% ne šteti toliko.

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

trebali su oni to sredit da ga možeš koristiti na dva načina, case i charging case....ubacit opciju u app da si isključiš punjenje slušalica dok je u case-u...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Preuzeo ih...odlicne su, kompakte i punim ih na samungovom wireles fast chargeru 

zvuk je puniji i dinamicniji od standarnih njihovih AKG (koje su isto odlicne) jos od 8-ce

Uz Bose QC35 II, ove su mi odlican backup, kad mi se neda slusat sa naglavnima a opet  da su bezicne 

i pristojnog zvuka 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2019 12:57 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Imam pitanje za vas koji ste dobili Galaxy Buds u prednarudžbi, jeste dobili ikakav račun zajedno sa njima kao oblik garancije?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Ja nisam dobio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Trebao ih prodat danas i čovjek me zove i kaže da je pitao nekog frenda u samsungu da su navodno slali neki papir na kojem piše da su slušalice poklon uz s10 i da je to kao garantni list i da ih onda ipak nece 🤔 zanimljivo...
7 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

nikakav papir, racun niti garanciju nisam dobio

pa to je poklon za kupnju uz S10 i to od trece strane, a ne od operatera gdje sam kupio, pa niti ne ocekujem da mi daju garanciju

isto tako na racunu od S10 ne pise nista vezao za slusalice, pa se ni to ne moze koristiti kao neka garancija

zato ih je najbolje prodat, jer ionako su mediokritet za muziku

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2019 13:58 (3dfx).
Moj PC  
1 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
Da al ta "treća strana" je Samsung i po meni bi trebala bit garancija najobičnija kao i da ih kupim u njihovom dućanu ili Sancti Domenici kao njihovom zastupniku gdje sam i kupio S10.
7 godina
peeent kaže...
Da al ta "treća strana" je Samsung i po meni bi trebala bit garancija najobičnija kao i da ih kupim u njihovom dućanu ili Sancti Domenici kao njihovom zastupniku gdje sam i kupio S10.

ako nije u "bundlu" odmah kada kupujes,  kao sto je recimo bio P30P sa Huawei satom, koji si dobio odmah, i na cijem racunu pise P30P + sat, ne vidim zasto bi trebao dobiti garanciju za nesto sto dobije "gratis" i na sto cekas 2 mjeseca da dode

P30P + sat je jedinstven proizvod "bundle", S10 + slusalice nije jedinstven proizvod i tako je naznaceno na racunu, prema tome nema garancije, sto ne znaci da ti mozda ne dode za koji dan papiric na kojem ti ta agencija koja to hendla daje garanciju

dobio sam hrpu proizvoda na nagradnim igrama, i kao poklone uz kupnju nekog proizvoda, i ako nije bio bundle nikada u nijednom slucaju nisam dobio garanciju

uostalom ako ti netko ne zeli kupiti to bez garancije, ko ga jebe, ima onih koji budu, ja sam svoje prodao u roku 2 sata i covjek nije niti pitao za garanciju

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Imaju garanciju, rekao mi je frend iz Samsunga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Naravno da slusalice imaju garanciju, ipak zakon tako nalaze. Ja uz galaxy buds nisam dobio nikakav papir, ali me to uopce ne brine. Primjera radi, uz bezicne punjace (promocija za s9+) nisam dobio racun, dok je frend koji je dobio galaxy tab e (takoder promocija za s9+) dobio papir na kojem pise da je to zapravo racun (jasno je vidljiv IMEI tableta, pecat, potpis, itd...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2019 14:58 (CrossDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Na vrhu kutije s unutrašnje strane ima warrant list

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

ne kuzite, jamstveni list ti nije garancija o kojoj vi pricate i koju zelite da slusalice imaju, jer nemas racuna da si ih kupio, to jest ti ne mozes ostvariti pravo na reklamaciju za slusalice sa papirom koji se zove jamstveni list ili warranty list i nesto deseto, ako nemas racun

u biti ne mozes reklamirati niti jedan proizvod bez racuna, samo sa jamstvenim listom, ako trgovac kod kojega se reklamira ne moze povezati taj list sa racunom kupnje

a racun nemas jer je racun od mobitela a ne slusalica, i mozda bi mogao reklamirati slusalice, sa racunom od mobitela, ali to treba vidjeti

nema sanse da ti bilo koji trgovac uvazi ikakvu reklamaciju na osnovu jamstvenog lista, pa ljudi to se doma isprinta u 5 minuta, racun je jedniga garancija, i bez racuna ne mozes nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
3dfx kaže...

ne kuzite, jamstveni list ti nije garancija o kojoj vi pricate i koju zelite da slusalice imaju, jer nemas racuna da si ih kupio, to jest ti ne mozes ostvariti pravo na reklamaciju za slusalice sa papirom koji se zove jamstveni list ili warranty list i nesto deseto, ako nemas racun

u biti ne mozes reklamirati niti jedan proizvod bez racuna, samo sa jamstvenim listom, ako trgovac kod kojega se reklamira ne moze povezati taj list sa racunom kupnje

a racun nemas jer je racun od mobitela a ne slusalica, i mozda bi mogao reklamirati slusalice, sa racunom od mobitela, ali to treba vidjeti

nema sanse da ti bilo koji trgovac uvazi ikakvu reklamaciju na osnovu jamstvenog lista, pa ljudi to se doma isprinta u 5 minuta, racun je jedniga garancija, i bez racuna ne mozes nista

Pa da, za ostvarivanje jamstva treba ili ispunjen jamstveni list ili racun. Treceg nema.

7 godina
CrossDeath kaže...

Pa da, za ostvarivanje jamstva treba ili ispunjen jamstveni list ili racun. Treceg nema.

ne, jamstveni list je bezvrijedan papir, ako nemas i racun uz njega

samo sa jamstvenim listom ne mozes reklamirati niti jedan uredaj

dok samo sa racunom bez jamstvenog lista mozes

jedino je racun bitan

evo, probaj sa ovim slusalicama, odite ih reklamirati samo sa tim jamstvenim listom, pa vidite sta ce vam rec

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2019 18:23 (3dfx).
14 godina
3dfx kaže...

ne, jamstveni list je bezvrijedan papir, ako nemas i racun uz njega

Mijenjao sam ekran na s9+ i donio sam bio samo ispunjen jamstveni list, tako da se ne slazem s ovim.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Radio sam u Samsungovom servisu i ono sto je bitno da moze i racun i garancija bit svaka za sebe kao sredstvo da se mob ostavi na servis.

Ono sto je bitni na obje stavke je datum prodaje tj kupovine pecat firme ako je jamstveni list i to je to... Ako na jamstvenom listu ima pecat i potpis sve bi trebalo bit ok ako de nesto nije mjenjalo u ovih par godina jer oni trazu svuku mogucu rupu da se jamstvo ponisti..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Radio sam u Samsungovom servisu i ono sto je bitno da moze i racun i garancija bit svaka za sebe kao sredstvo da se mob ostavi na servis.

Ono sto je bitni na obje stavke je datum prodaje tj kupovine pecat firme ako je jamstveni list i to je to... Ako na jamstvenom listu ima pecat i potpis sve bi trebalo bit ok ako de nesto nije mjenjalo u ovih par godina jer oni trazu svuku mogucu rupu da se jamstvo ponisti..  

Upravo to. Ako je jamstveni list uredno ispunjen, neces imati nikakvih problema. Zasto onda dobivamo jamstveni list uz svaki uredaj ako je to "bezvrijedan papir"?

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Uglavnom....potvrđeno je i od strane Sancte Domenice da Galaxy Buds imaju garanciju 1 godinu i vrijedi na temelju računa od mobitela

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CreaToR kaže...

Uglavnom....potvrđeno je i od strane Sancte Domenice da Galaxy Buds imaju garanciju 1 godinu i vrijedi na temelju računa od mobitela

eto sad ste svi mirni

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Imam jedno pitanje ljudi.

Dali se može slikati u RAW formatu koristeći ultra wide leću?  Se što mijenjalo po tom pitanju ili još uvijek može samo sa main lećom?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice