- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Inače radi odlično, ali u trenutku dok nešto svira na TV-u onda automatski mijenja pozadinu lockscreena prema tome. Tu se krene blesirat.
stigo je napokon i omega rom v25... otkad imam note 3 samo njega stavljam najbolji custom za note 3 nikad problema nije bilo
Moj je unlockan na sve mreže i još nisam dobio 5.0 ... nije rootan ni ništa.
Preko odina stavi poljski lollipop, sve uredno radi. I knox ti neće okinut, tako da nemaš brige.
Dali netko zna koliko kosta zamjena onog metalnog okvira na note 3 mislim da se to zove bezel ?
Hvala
Dali netko zna koliko kosta zamjena onog metalnog okvira na note 3 mislim da se to zove bezel ?
Hvala
Taj "metalni"(plastični) okvir ti se mijenja skupa sa ekranom tako da totalno neisplativa investicija...
Nakon službenog upgrade na 5.0 putem Kies-a više ne mogu uključiti wi-fi a niti Bluetooth, pokušao riješiti stvar s hard resetom ali ništa ...Ideja, savjet - pomoć... Hvala
Nakon službenog upgrade na 5.0 putem Kies-a više ne mogu uključiti wi-fi a niti Bluetooth, pokušao riješiti stvar s hard resetom ali ništa ...Ideja, savjet - pomoć... Hvala
Jel ti javlja kakvu grešku ili samo odbija upaliti? Ja sam taj problem imao na kitkatu i rješio se sam od sebe preko noći.
Nakon hard reseta (recover mod pokrenut kad je isključen istovremenim pritiskom Volume up+Power+Home i urađenim brisanjem i vraćanjem na tvorničke postavke) ide u boot i setup-u tipa jezik itd wi-fi ne prepozna ako nastavim odradi sve normalno ali na pokušaj uključenja Wi-fi-a na ikoni samo ikonu zazeleni i ništa a ako odem u setup i wi-fi pokušam tu uključiti onda pomjeri klizač udesno ( boja iz bijelo u nešto nedefinirano) ali ga nakon cca 2 minute vrati ulijevo (što je off) i sve u svemu ništa. Bluetooth klizač vrati znatno brže ( nakon 30-sak sekundi). Nema poruka o greškama a niti bilo čega drugoga ( popisa mreža, itd.). Uključivan -isključivan, ostavljen dugo bez baterije, punjena baterija na 100% ...još samo nisam otplesao jedan ritualni tam-tam...
Nakon hard reseta (recover mod pokrenut kad je isključen istovremenim pritiskom Volume up+Power+Home i urađenim brisanjem i vraćanjem na tvorničke postavke) ide u boot i setup-u tipa jezik itd wi-fi ne prepozna ako nastavim odradi sve normalno ali na pokušaj uključenja Wi-fi-a na ikoni samo ikonu zazeleni i ništa a ako odem u setup i wi-fi pokušam tu uključiti onda pomjeri klizač udesno ( boja iz bijelo u nešto nedefinirano) ali ga nakon cca 2 minute vrati ulijevo (što je off) i sve u svemu ništa. Bluetooth klizač vrati znatno brže ( nakon 30-sak sekundi). Nema poruka o greškama a niti bilo čega drugoga ( popisa mreža, itd.). Uključivan -isključivan, ostavljen dugo bez baterije, punjena baterija na 100% ...još samo nisam otplesao jedan ritualni tam-tam...
Čudno da ako je službeni upgrade preko kiesa da tako što ne radi. Meni se znalo događat to kada sam flashao custom romove pa sam krivi modem stavljao i te gluposti. Ako hard reset ne pomaže, probaj ga ponovo flashat, ali ovaj puta odinom.
Ako imaš garanciju onda nemoj ništa i pošalji na servis
Pod garancijom ali je kupljen u inozemstvu putem web-shopa-a i strah me je kako će započeti ona "igra": imate garanciju, dostavite ga nama, ma telefon je ispravan ...
Dobio sam na poklon Note 3 i čim sam stavio svoju SIM karticu počele mi dolaziti čudne poruke "Upozorenje poslali ste SMS na broj 15811235647 ( 34 različita broja) koji ne podržava primanje SMS poruka. Molimo vas provjerite je li broj na koji želite poslati sms ispravan.# Otprilike oko 1,5 kn mi je skidalo po poruci. Pronašao sam na internetu da je to neki ubačeni trojanac na mobitel ali ne mogu nigdje pronaći kako ga ukloniti. Pomagajte!

da li ne netko probao staviti novi softver za note 3 (lollipop) gdje je prikazan changelog pod brojem 4540543?
na području hrvatske je samo t-mobile zahvaćen novijom verzijom softvera
Ja sam ga stavio prije tri mjeseca preko odina. Knox ti ne okine i nemaš problema za garanciju.
Nego, imam dva problema.
Prvi je gašenje aplikacija koje traje 2-3 sekunde, ne kužim u čemu je kvaka. Dakle pritisnem x na kraju dana da ih sve pogasim, i onda tako moram čekat.
Drugi problem je paljenje ekrana nakon poziva, trebam čekati po 4-5 sekundi dok mi se upali, što mi je u vožnji vrlo nezgodno.

@ explorer 4
Iste probleme kao ti imam i ja.
^^
također i na mojem...
i s5 je imal isto takve probleme, al je to rjeseno s updateovima
Ja sam ga stavio prije tri mjeseca preko odina. Knox ti ne okine i nemaš problema za garanciju.
Nego, imam dva problema.
Prvi je gašenje aplikacija koje traje 2-3 sekunde, ne kužim u čemu je kvaka. Dakle pritisnem x na kraju dana da ih sve pogasim, i onda tako moram čekat.
Drugi problem je paljenje ekrana nakon poziva, trebam čekati po 4-5 sekundi dok mi se upali, što mi je u vožnji vrlo nezgodno.
o ovom drugom problemu sam pisao još pri prvom lollipopu, čak ovo paljenje ekrana kad netko zove je bilo još na kitkatu, a ako ne bude onda bude brightness mal pa ne vidiš ništa a zvoni barem 5 sekundi (problem na suncu).
prvi problem mi i nije toliko strašan kada često korištene aplikacije ostavim u pozadini jer se brže pale nego kad ju učitava ponovo u RAM (imenik, poruke, camera, mail, i neki od instant messaging servisa)
Super... Napokon ispoliran i moderan sustav od Samsunga, i onda ne rade neke banalne stvari. Shit.
Pozdrav ekipa.
Molim pomoć. Naime, razbio sam (negdje pritisnuo) ekran prije dva dana na Note 3. Mobitel radi, čujem da stižu poruke i ostale stvari. Kada ga spojim preko data kabela sve radi ok, mogu prebacivati podatke. Ekran ne radi, nema nikakvih vidljivih znakova života.
Još ima garanciju preko T-coma nekih 8 mjeseci, ali kako je vidljivo fizičko oštećenje ( jedva se vidi da je puklo staklo ) mislim da mi garancija ne vrijedi.
E sad mene zanima dali netko zna gdje da nosim mob na popravak u Osijeku, ovlašteni servis ili negdje dalje?
Svakako prvo u ovlašteni pa onda dalje gledat, čisto da imaš neki orijentir.
orijentir mu je da kupi nov ekran i doma ga zamijeni. ako nosi u službeni, bolje da odmah kaže da je ekran razbio i plati soma i kusur da mu se mob što prije sastavi. mislim, ako imaš takav mob, uvijek računaj jedan lcd tjekom životnog vijeka.
Čovjek je rekao da ima garanciju, stoga sam mu rekao najlogičnije rješenje, čisto da vidi na čemu je.

Hvala Vam na pomoći. Znam da će biti skupo, ali što mogu, razbijen je.
Kontaktirao sam dva servisa u Osijeku i ovlašteni servis Mobis u Zagrebu.
U Mobis-u me traže 1285 kuna sa rukama, moram ga slati u Zagreb i čekati desetak dana, garancija ne vrijedi.
G-zona u Osijeku traži 1400 kuna, čekanje 5-7 dana.
Alpha servis, isto u Osijeku traži 1300 kuna, 2-3 dana čekanje.
Svi su rekli da stavljaju original samsung ekran. Danas ga nosim pa ćemo vidjeti rezultat kroz par dana.
Hvala dax-lax na ponudi, ali odnio sam ga jučer u servis, nije ovlašteni, ali nije mi toliko ni bitno više za tih par mjeseci garancije. Taj serviser će mi zamjeniti isto tako cijeli komplet sa okvirom za 1300 kn. U petak idem po njega. E sad pitanje uz tempered glass zaštite, dali je netko koristi?
Ja je koristim i sveta stvar mogu rec...srica dosad nije bilo potribe da mi sluzi al curi mi je spasilo iphone 5 i kolegi sa posla galaxy s5 tako da iskustva su sve naj naj...nema mjehurica, otisci skoro neprimjetni i debljina zanemariva..
ima ko kakvu preporuku za neki custom kernel?