Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 189.309
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
meni je yt na par romova steko...ide minutu i stane...moram poterat pa radi minuti i opet zamrzne slika a zvuk ide...
VenAtoR#2231
10 godina
neaktivan

Inače radi odlično, ali u trenutku dok nešto svira na TV-u onda automatski mijenja pozadinu lockscreena prema tome. Tu se krene blesirat.

16 godina

stigo je napokon i omega rom v25... otkad imam  note 3 samo njega stavljam najbolji custom za note 3 nikad problema nije bilo

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Moj je unlockan na sve mreže i još nisam dobio 5.0 ... nije rootan ni ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preko odina stavi poljski lollipop, sve uredno radi. I knox ti neće okinut, tako da nemaš brige.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina

Dali netko zna koliko kosta zamjena onog metalnog okvira na note 3 mislim da se to zove bezel ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xboxn00b kaže...

Dali netko zna koliko kosta zamjena onog metalnog okvira na note 3 mislim da se to zove bezel ?

Hvala

Taj "metalni"(plastični) okvir ti se mijenja skupa sa ekranom tako da totalno neisplativa investicija...

17 godina
neaktivan

Nakon službenog upgrade na 5.0 putem Kies-a više ne mogu uključiti wi-fi a niti Bluetooth, pokušao riješiti stvar s hard resetom ali ništa ...Ideja, savjet - pomoć... Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 22:09 (Duro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Duro kaže...

Nakon službenog upgrade na 5.0 putem Kies-a više ne mogu uključiti wi-fi a niti Bluetooth, pokušao riješiti stvar s hard resetom ali ništa ...Ideja, savjet - pomoć... Hvala

Jel ti javlja kakvu grešku ili samo odbija upaliti? Ja sam taj problem imao na kitkatu i rješio se sam od sebe preko noći.

17 godina
neaktivan

Nakon hard reseta (recover mod pokrenut kad je isključen istovremenim pritiskom Volume up+Power+Home i urađenim brisanjem i vraćanjem na tvorničke postavke) ide u boot i setup-u tipa jezik itd wi-fi ne prepozna ako nastavim odradi sve normalno ali na  pokušaj uključenja Wi-fi-a na ikoni samo ikonu zazeleni i ništa a ako odem u setup i wi-fi pokušam tu uključiti onda pomjeri klizač udesno ( boja iz bijelo u nešto nedefinirano) ali ga nakon cca 2 minute vrati ulijevo (što je  off) i sve u svemu ništa. Bluetooth klizač vrati znatno brže ( nakon 30-sak sekundi). Nema poruka o greškama a niti bilo čega drugoga ( popisa mreža, itd.). Uključivan -isključivan, ostavljen dugo bez baterije, punjena baterija na 100% ...još samo nisam otplesao jedan ritualni tam-tam...

0 0 hvala 0
11 godina
Duro kaže...

Nakon hard reseta (recover mod pokrenut kad je isključen istovremenim pritiskom Volume up+Power+Home i urađenim brisanjem i vraćanjem na tvorničke postavke) ide u boot i setup-u tipa jezik itd wi-fi ne prepozna ako nastavim odradi sve normalno ali na  pokušaj uključenja Wi-fi-a na ikoni samo ikonu zazeleni i ništa a ako odem u setup i wi-fi pokušam tu uključiti onda pomjeri klizač udesno ( boja iz bijelo u nešto nedefinirano) ali ga nakon cca 2 minute vrati ulijevo (što je  off) i sve u svemu ništa. Bluetooth klizač vrati znatno brže ( nakon 30-sak sekundi). Nema poruka o greškama a niti bilo čega drugoga ( popisa mreža, itd.). Uključivan -isključivan, ostavljen dugo bez baterije, punjena baterija na 100% ...još samo nisam otplesao jedan ritualni tam-tam...

Čudno da ako je službeni upgrade preko kiesa da tako što ne radi. Meni se znalo događat to kada sam flashao custom romove pa sam krivi modem stavljao i te gluposti. Ako hard reset ne pomaže, probaj ga ponovo flashat, ali ovaj puta odinom.

Ako imaš garanciju onda nemoj ništa i pošalji na servis

17 godina
neaktivan

Pod garancijom ali je kupljen u inozemstvu putem web-shopa-a  i strah me je kako će započeti ona "igra": imate garanciju, dostavite ga nama, ma telefon je ispravan ...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dobio sam na poklon Note 3 i čim sam stavio svoju SIM karticu počele mi dolaziti čudne poruke "Upozorenje poslali ste SMS na broj 15811235647 ( 34 različita broja) koji ne podržava primanje SMS poruka. Molimo vas provjerite je li broj na koji želite poslati sms ispravan.# Otprilike oko 1,5 kn mi je skidalo po poruci. Pronašao sam na internetu da je to neki ubačeni trojanac na mobitel ali ne mogu nigdje pronaći kako ga ukloniti. Pomagajte!

0 0 hvala 0
16 godina
hard reset probaj
VenAtoR#2231
11 godina

da li ne netko probao staviti novi softver za note 3 (lollipop) gdje je prikazan changelog pod brojem 4540543?

na području hrvatske je samo t-mobile zahvaćen novijom verzijom softvera

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ga stavio prije tri mjeseca preko odina. Knox ti ne okine i nemaš problema za garanciju.

Nego, imam dva problema.

Prvi je gašenje aplikacija koje traje 2-3 sekunde, ne kužim u čemu je kvaka. Dakle pritisnem x na kraju dana da ih sve pogasim, i onda tako moram čekat.

Drugi problem je paljenje ekrana nakon poziva, trebam čekati po 4-5 sekundi dok mi se upali, što mi je u vožnji vrlo nezgodno.

1 0 hvala 0
15 godina

@ explorer 4

Iste probleme kao ti imam i ja. 

14 godina
protjeran

^^

također i na mojem...

i s5 je imal isto takve probleme, al je to rjeseno s updateovima

0 0 hvala 0
11 godina
explorer 4 kaže...

Ja sam ga stavio prije tri mjeseca preko odina. Knox ti ne okine i nemaš problema za garanciju.

Nego, imam dva problema.

Prvi je gašenje aplikacija koje traje 2-3 sekunde, ne kužim u čemu je kvaka. Dakle pritisnem x na kraju dana da ih sve pogasim, i onda tako moram čekat.

Drugi problem je paljenje ekrana nakon poziva, trebam čekati po 4-5 sekundi dok mi se upali, što mi je u vožnji vrlo nezgodno.

o ovom drugom problemu sam pisao još pri prvom lollipopu, čak ovo paljenje ekrana kad netko zove je bilo još na kitkatu, a ako ne bude onda bude brightness mal pa ne vidiš ništa a zvoni barem 5 sekundi (problem na suncu).

prvi problem mi i nije toliko strašan kada često korištene aplikacije ostavim u pozadini jer se brže pale nego kad ju učitava ponovo u RAM (imenik, poruke, camera, mail, i neki od instant messaging servisa)

15 godina
neaktivan

Super... Napokon ispoliran i moderan sustav od Samsunga, i onda ne rade neke banalne stvari. Shit.

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa.

Molim pomoć. Naime, razbio sam  (negdje pritisnuo) ekran prije dva dana na Note 3. Mobitel radi, čujem da stižu poruke i ostale stvari. Kada ga spojim preko data kabela sve radi ok, mogu prebacivati podatke. Ekran ne radi, nema nikakvih vidljivih znakova života.

Još ima garanciju preko T-coma nekih 8 mjeseci, ali kako je vidljivo fizičko oštećenje ( jedva se vidi da je puklo staklo ) mislim da mi garancija ne vrijedi.

E sad mene zanima dali netko zna gdje da nosim mob na popravak u Osijeku, ovlašteni servis ili negdje dalje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svakako prvo u ovlašteni pa onda dalje gledat, čisto da imaš neki orijentir.

1 0 hvala 0
14 godina

orijentir mu je da kupi nov ekran i doma ga zamijeni. ako nosi u službeni, bolje da odmah kaže da je ekran razbio i plati soma i kusur da mu se mob što prije sastavi. mislim, ako imaš takav mob, uvijek računaj jedan lcd tjekom životnog vijeka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čovjek je rekao da ima garanciju, stoga sam mu rekao najlogičnije rješenje, čisto da vidi na čemu je.

1 0 hvala 0
16 godina
kako god nema mu bas jeftinog rijesenja... a za ubuduce bolje dat 300 kuna za spigenov armor i miran si...
VenAtoR#2231
15 godina

Hvala Vam na pomoći. Znam da će biti skupo, ali što mogu, razbijen je.

Kontaktirao sam dva servisa u Osijeku i ovlašteni servis Mobis u Zagrebu.

U Mobis-u me traže 1285 kuna sa rukama, moram ga slati u Zagreb i čekati desetak dana, garancija ne vrijedi.

G-zona u Osijeku traži 1400 kuna, čekanje 5-7 dana.

Alpha servis, isto u Osijeku traži 1300 kuna, 2-3 dana čekanje.

Svi su rekli da stavljaju original samsung ekran. Danas ga nosim pa ćemo vidjeti rezultat kroz par dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

možeš me pm-at pa ti kažem svoju ponudu. uglavnom, mjenja se samsung eu cijeli panel u kompletu sa onim srebrnim dijelom s vol i power tipkama. da li je tvoj skroz razbijen pa nema slike ili sve radi, a samo staklo razbijeno?

to tako izgleda. to tako izgleda.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Hvala dax-lax na ponudi, ali odnio sam ga jučer u servis, nije ovlašteni, ali nije mi toliko ni bitno više za tih par mjeseci garancije. Taj serviser će mi zamjeniti isto tako cijeli komplet sa okvirom za 1300 kn. U petak idem po njega. E sad pitanje uz tempered glass zaštite, dali je netko koristi?

13 godina

Ja je koristim i sveta stvar mogu rec...srica dosad nije bilo potribe da mi sluzi al curi mi je spasilo iphone 5 i kolegi sa posla galaxy s5 tako da iskustva su sve naj naj...nema mjehurica, otisci skoro neprimjetni i debljina zanemariva..

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

ima ko kakvu preporuku za neki custom kernel?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice