Jel zna netko kad stiže kod nas?
Jel zna netko kad stiže kod nas?
morat ces cekat jos malo, triba bi brzo u tmobilea doc

Igrao se neko vrijeme sa S3 u Arena Centru (VIP), mobitel je bomba. Lagan ko pero, BRZ (sučelje, kamera, web). Ekran je isto super (svi kenjaju što je Pentile, ne primjeti se!). Jedino mi je Sense draži, ali da nisu najavili Note 2 ovo b uzeo
Malo sam uranio sa prodajom S2, sad ispaljujem čekajući S3 uz pomoć G810
Nisam znao da ga vec kod nas ima :), zar ga vec vip ima u ponudi?
Moj dolazi sutra :D, jedino mi zao sto taj mob nema u crnoj,htio uzeti onda plavu a niti nje nije bilo pa sam uzeo bijelu 16 gb verziju i narucio odmah 64 gb class 10 memorijsku...Sto mislite da narucim kakav case i naljepnicu za ekran ili nije potrebna.
Sutra cekam DHL da mi ga dostavi,kad mi ga dostave za koji dan cu staviti svoj dojam kad ga isprobam :)
^^Na XDA ima par prijavljenih slucajeva izgrebanog ekrana ali pretpostavlja se da je to tvornički zaštitni sloj koji se lako grebe.
Nisam znao da ga vec kod nas ima :), zar ga vec vip ima u ponudi?
Moj dolazi sutra :D, jedino mi zao sto taj mob nema u crnoj,htio uzeti onda plavu a niti nje nije bilo pa sam uzeo bijelu 16 gb verziju i narucio odmah 64 gb class 10 memorijsku...Sto mislite da narucim kakav case i naljepnicu za ekran ili nije potrebna.
Sutra cekam DHL da mi ga dostavi,kad mi ga dostave za koji dan cu staviti svoj dojam kad ga isprobam :)
Od kud si narucio?
galaxy s3 news
Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669. Svi korisnici koji do isteka zaliha kupe uređaj preko usluge Vip postpaid webshopa te predbilježeni korisnici koji uređaj kupe preko teleprodaje, za samo 1 kn dobivaju paket dodatne opreme koji sadrži dvije zaštitne navlake, jednu preklopnu zaštitu, dodatnu bateriju te stolni punjač baterije sa stalkom.
WOW!!!!
galaxy s3 news
Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669. Svi korisnici koji do isteka zaliha kupe uređaj preko usluge Vip postpaid webshopa te predbilježeni korisnici koji uređaj kupe preko teleprodaje, za samo 1 kn dobivaju paket dodatne opreme koji sadrži dvije zaštitne navlake, jednu preklopnu zaštitu, dodatnu bateriju te stolni punjač baterije sa stalkom.
Jbt pa bankrotirati će!
To je test koji ovisi o masu toga. Jedan Azijat je probao to sa HOXom, pa mu je na kraju pukao. Random je lijepo rekao, ne moze se iz toga izvlaciti neki pametan zakljucak. Trebas samo imati srece.

Poslala sam upit jednom od vecih lanaca tehnickom robom koji imaju poslovnice po cijeloj Hrvatskoj, o tome kada ce SGS3 biti dostupan u njihovoj ponudi i dobila sam odgovor :
"Poštovana,
traženi uređaj je u rezervaciji kod mobilnih operatera.
Vjerojatno će ga snaći sudbina iPhone uređaja..."
Zna li tko ista o ovome? I je li istina da necemo moci kupiti mob u slobodnoj prodaji osim kod nekog od mobilnih operatera?
Hvala
Samsung Mobile Hrvatska je na fb objavio da je službeni datum lansiranja Samsung Galaxy SIII u Hrvatskoj 14. lipnja!
Upravo tako sam i ja mislio. Ali u ruci je nešto posve drugo.
htc one x je katstrofalno loš u ruci i bočno punjenje i otključavanja.
Imao sam ga i sada sam na S3 koji je neusporedivo ljepši i ugodniji za raditi
Ima preko oglasa za 4680kn. Ja sebi nabavio prije tjedan dana. Bijela raketa!
3498 kn uz extra total s + i trajni nalog, upravo dobio poziv. Isporuka počinje 13.6., zasada samo bijeli model
sa koliko memorije?? i samo 200kn skuplje od HTC one x... prihvatljivo ako se uzme u obzir problemi sa HOXom :D
pretpostavljam da je 16GB jer navodno da će samo u vipu imati sa 32 GB...a i cijena je takva je bi 32 GB bilo blago rečeno nenormalno (prejeftino)
btw, kolko je sigurno uzeti mob na pretplatu??? čuo sam da se dosta ljudi žali da ponekad plaćaju i više nego kaj bi trebali
sa koliko memorije?? i samo 200kn skuplje od HTC one x... prihvatljivo ako se uzme u obzir problemi sa HOXom :D
Pitao sam, nije znala, ali pretpostavljam 16 GB.
pretpostavljam da je 16GB jer navodno da će samo u vipu imati sa 32 GB...a i cijena je takva je bi 32 GB bilo blago rečeno nenormalno (prejeftino)
btw, kolko je sigurno uzeti mob na pretplatu??? čuo sam da se dosta ljudi žali da ponekad plaćaju i više nego kaj bi trebali
Ako uzimaš jednu od ovih tarifa bez uspostava poziva onda će ti račun uvijek biti isti, jer i ako pređeš limit za net recimo ne naplaćuje se nego ti samo smanje brzinu. S tim da tmobile, a mislim i tele2 još na onu cijenu tarife dodaje 10kn za radijsku frekvenciju pa ak je tarifa recimo 150 sa PDVom račun bude 160kn...
Točno to. To je tehnološki placebo

Previše si subjektivan jer imaš One X. Da imaš SGS 3, isto tako bi i njega hvalio.
Problema sa One X ima, htio ti to priznat ili ne, cijela jedna serija koja je eto nekim nevjerojatnim čudom završila na Balkanu. Kako, zašto, ne znam. Ali znam da tih problema ima.