Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.809.219
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jel zna netko kad stiže kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
longfield kaže...

Jel zna netko kad stiže kod nas?

morat ces cekat jos malo, triba bi brzo u tmobilea doc

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Igrao se neko vrijeme sa S3 u Arena Centru (VIP), mobitel je bomba. Lagan ko pero, BRZ (sučelje, kamera, web). Ekran je isto super (svi kenjaju što je Pentile, ne primjeti se!). Jedino mi je Sense draži, ali da nisu najavili Note 2 ovo b uzeo {#}

0 0 hvala 0
14 godina

Malo sam uranio sa prodajom S2, sad ispaljujem čekajući S3 uz pomoć G810

14 godina
neaktivan
@berofx
Nisam znao da ga vec kod nas ima :), zar ga vec vip ima u ponudi?

Moj dolazi sutra :D, jedino mi zao sto taj mob nema u crnoj,htio uzeti onda plavu a niti nje nije bilo pa sam uzeo bijelu 16 gb verziju i narucio odmah 64 gb class 10 memorijsku...Sto mislite da narucim kakav case i naljepnicu za ekran ili nije potrebna.

Sutra cekam DHL da mi ga dostavi,kad mi ga dostave za koji dan cu staviti svoj dojam kad ga isprobam :)

16 godina
neaktivan

^^Na XDA ima par prijavljenih slucajeva izgrebanog ekrana ali pretpostavlja se da je to tvornički zaštitni sloj koji se lako grebe.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne znam je li u sluzbenoj prodaji, ali imaju stand sa 2 uredaja i redinu zainteresiranih "kupaca" :)
15 godina
neaktivan
MSN kaže...
@berofx
Nisam znao da ga vec kod nas ima :), zar ga vec vip ima u ponudi?

Moj dolazi sutra :D, jedino mi zao sto taj mob nema u crnoj,htio uzeti onda plavu a niti nje nije bilo pa sam uzeo bijelu 16 gb verziju i narucio odmah 64 gb class 10 memorijsku...Sto mislite da narucim kakav case i naljepnicu za ekran ili nije potrebna.

Sutra cekam DHL da mi ga dostavi,kad mi ga dostave za koji dan cu staviti svoj dojam kad ga isprobam :)

Od kud si narucio?

14 godina
neaktivan
Ja zivim na relaciji Hrvatska-Njemacka pa sam mob narucio u Njemackoj u vodafonu. Zaista je sramotno kako su kod nas cijene vece nego u Njemackoj,ja sam na produzenje pretplate od 30 eura mjesecno gdje imam 100 min prema svim mrezama (sto mi je cist dosta jer koristim najvise sms i viber), 3000 sms prema svim mrezama i flat net (mislim da ima neko ogranicenje,ali ga jos nikad nisam presel pa neznam kakve su onda brzine). Na toj pretplati me je galaxy s3 kostao tocno 1 euro.
15 godina
neaktivan

galaxy s3 news

Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669. Svi korisnici koji do isteka zaliha kupe uređaj preko usluge Vip postpaid webshopa te predbilježeni korisnici koji uređaj kupe preko teleprodaje, za samo 1 kn dobivaju paket dodatne opreme koji sadrži dvije zaštitne navlake, jednu preklopnu zaštitu, dodatnu bateriju te stolni punjač baterije sa stalkom.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSN kaže...
Ja zivim na relaciji Hrvatska-Njemacka pa sam mob narucio u Njemackoj u vodafonu. Zaista je sramotno kako su kod nas cijene vece nego u Njemackoj,ja sam na produzenje pretplate od 30 eura mjesecno gdje imam 100 min prema svim mrezama (sto mi je cist dosta jer koristim najvise sms i viber), 3000 sms prema svim mrezama i flat net (mislim da ima neko ogranicenje,ali ga jos nikad nisam presel pa neznam kakve su onda brzine). Na toj pretplati me je galaxy s3 kostao tocno 1 euro.

WOW!!!!

16 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

galaxy s3 news

Samo u Vip ponudi naći će se model od 32GB po cijeni od 9kn u tarifi Bez limita 669. Svi korisnici koji do isteka zaliha kupe uređaj preko usluge Vip postpaid webshopa te predbilježeni korisnici koji uređaj kupe preko teleprodaje, za samo 1 kn dobivaju paket dodatne opreme koji sadrži dvije zaštitne navlake, jednu preklopnu zaštitu, dodatnu bateriju te stolni punjač baterije sa stalkom.

Jbt pa bankrotirati će!

15 godina
neaktivan

Realniji drop test

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Notorious kaže...

Realniji drop test

Dok ne zabiju čavao sa njim {#} ovo ću shvatiti kao samo dobar pokušaj, ne odličan {#} !!!!  

ATJ Lučko
13 godina
odjavljen
Upravo sam koristo S3 svaka cast!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je test koji ovisi o masu toga. Jedan Azijat je probao to sa HOXom, pa mu je na kraju pukao. Random je lijepo rekao, ne moze se iz toga izvlaciti neki pametan zakljucak. Trebas samo imati srece.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Poslala sam upit   jednom od vecih lanaca tehnickom robom koji imaju poslovnice po cijeloj Hrvatskoj, o tome kada ce SGS3 biti dostupan u njihovoj ponudi i dobila sam odgovor :
"Poštovana,
traženi uređaj je u rezervaciji kod mobilnih operatera.
  Vjerojatno će ga snaći sudbina iPhone uređaja..." 
Zna li tko ista o ovome? I je li istina da necemo moci kupiti mob u slobodnoj prodaji osim kod nekog od mobilnih operatera? 
Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sumnjam, Samsung Store u Areni ga vec reklamira, samo im jos nije u prodaji, tak da ocekujem da ce kroz koji tjedan. Plus, u istom ducanu je GNote soma jeftiniji od Vipa.

0 0 hvala 0
14 godina

Samsung Mobile Hrvatska je na fb objavio da je službeni datum lansiranja Samsung Galaxy SIII u Hrvatskoj  14. lipnja!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Još jedna odlična usporedba za one koji se dvoume između HOXa i S3, meni je dosta pomoglo u odluci. Najviše me mučio ekran, iako HOX daje dosta vjernije boje, S3 mi je prihvatljiv po tom pitanju, dok mi je po ostalim usporedbama S3 ipak draži.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Upravo tako sam i ja mislio. Ali u ruci je nešto posve drugo.

htc one x je katstrofalno loš u ruci i bočno punjenje i otključavanja.

Imao sam ga i sada sam na S3 koji je  neusporedivo ljepši i ugodniji za raditi

15 godina
neaktivan

Ima preko oglasa za 4680kn. Ja sebi nabavio prije tjedan dana. Bijela raketa!

14 godina

3498 kn uz extra total s + i trajni nalog, upravo dobio poziv. Isporuka počinje 13.6., zasada samo bijeli model

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sa koliko memorije?? i samo 200kn skuplje od HTC one x... prihvatljivo ako se uzme u obzir problemi sa HOXom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pretpostavljam da je 16GB jer navodno da će samo u vipu imati sa 32 GB...a i cijena je takva je bi 32 GB bilo blago rečeno nenormalno (prejeftino)

btw, kolko je sigurno uzeti mob na pretplatu??? čuo sam da se dosta ljudi žali da ponekad plaćaju i više nego kaj bi trebali

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 19:58 (mister11).
14 godina
Bojica kaže...

sa koliko memorije?? i samo 200kn skuplje od HTC one x... prihvatljivo ako se uzme u obzir problemi sa HOXom :D

Pitao sam, nije znala, ali pretpostavljam 16 GB.

16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

pretpostavljam da je 16GB jer navodno da će samo u vipu imati sa 32 GB...a i cijena je takva je bi 32 GB bilo blago rečeno nenormalno (prejeftino)

btw, kolko je sigurno uzeti mob na pretplatu??? čuo sam da se dosta ljudi žali da ponekad plaćaju i više nego kaj bi trebali

Ako uzimaš jednu od ovih tarifa bez uspostava poziva onda će ti račun uvijek biti isti, jer i ako pređeš limit za net recimo ne naplaćuje se nego ti samo smanje brzinu. S tim da tmobile, a mislim i tele2 još na onu cijenu tarife dodaje 10kn za radijsku frekvenciju pa ak je tarifa recimo 150 sa PDVom račun bude 160kn...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 20:57 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Točno to. To je tehnološki placebo

13 godina
ajd koji su to problemi s hox om molim te reci? stvar je osobnih preferenci i subjektivno je rec koji je bolji isprobo sam danas sgs3 i uopce me nije dojmio nakon mjesec i pol koristenja one x-a.ekran mi je osobno bolji na one x-u jer su boje realne i vrhunski saturirane,ugodniji mi je u ruci i dizajnom je miljama ispred gs3 meni. al glupo je govorit o problemima s hoxom kojih nema. sad vise nije ko prosle godine kad je sensation bio gro bolji od sgs2 sad je napeto
max
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
ajd koji su to problemi s hox om molim te reci? stvar je osobnih preferenci i subjektivno je rec koji je bolji isprobo sam danas sgs3 i uopce me nije dojmio nakon mjesec i pol koristenja one x-a.ekran mi je osobno bolji na one x-u jer su boje realne i vrhunski saturirane,ugodniji mi je u ruci i dizajnom je miljama ispred gs3 meni. al glupo je govorit o problemima s hoxom kojih nema. sad vise nije ko prosle godine kad je sensation bio gro bolji od sgs2 sad je napeto

Previše si subjektivan jer imaš One X. Da imaš SGS 3, isto tako bi i njega hvalio.

Problema sa One X ima, htio ti to priznat ili ne, cijela jedna serija koja je eto nekim nevjerojatnim čudom završila na Balkanu. Kako, zašto, ne znam. Ali znam da tih problema ima.

The world is your playground.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice