Svrdlo za staklo

poruka: 14
|
čitano: 10.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Svrdlo za staklo
pitanje

Zanima me gdje u Zagrebu ima za kupit svrdlo za staklo i koliko bi otprilike koštalo. I zna li tko neko ljepilo za staklo?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 19:57 (Seky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Svrdlo za staklo

Jesi li ti normalan!!!!!

Šta otvaraš dvije teme.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 19:59 (PC Street Hacker).
16 godina
neaktivan
nisi morao otvarati 2 teme. mogao si samo zamoliti da ti netko od moderatora promjeni naziv teme
17 godina
neaktivan
Svrdlo za staklo
prihvaćeno rješenje

Niste ni vas dvojica bez grijeha,pa da oboje morate pisat da nemora otvarat dvije teme!

Za svrdlo pogledaj u bauhaus-u,sumoopskrba(ako se jos tako zove,onaj ducan kod nove branimirove,blizu hypo banke),a ljepilo ti je silikonski kit,neznam da bas postoji neko prozirno koje stavljas u malim kolicinama,jedino mozda super ljepiloNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Lion King kaže...

Niste ni vas dvojica bez grijeha,pa da oboje morate pisat da nemora otvarat dvije teme!

Za svrdlo pogledaj u bauhaus-u,sumoopskrba(ako se jos tako zove,onaj ducan kod nove branimirove,blizu hypo banke),a ljepilo ti je silikonski kit,neznam da bas postoji neko prozirno koje stavljas u malim kolicinama,jedino mozda super ljepiloNamigiva

Zahvaljujem Kingu na pomoći, istina je za vas dvojcu... Evo ispričavam se nisam znao ovo za naslov teme jer mi je ovo druga...
Što se tiče ljepila ak netko zna još nešto samo nek kaže jer kitovi nisu za lijepljenje primarna imaje zadaća nepropusnost al naravno da pomaže.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 15:11 (Seky).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Seky kaže...
Lion King kaže...

Zahvaljujem Kingu na pomoći, istina je za vas dvojcu... Evo ispričavam se nisam znao ovo za naslov teme jer mi je ovo druga...
Što se tiče ljepila ak netko zna još nešto samo nek kaže jer kitovi nisu za lijepljenje primarna imaje zadaća nepropusnost al naravno da pomaže.

16 godina
neaktivan
Svrdlo za staklo
autorov komentar

Kako nebih pokretao novu temu zanima me ako netko zna cijene pleksiglasa debljine 3-5mm i od 1 ili 1.5mm. Neda mi se ići u Pevec ili Bauhmax samo zbog toga pa ako netko zna nek napiše površina nije bitna nego debljina i cijena. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje
Seky kaže...

Kako nebih pokretao novu temu zanima me ako netko zna cijene pleksiglasa debljine 3-5mm i od 1 ili 1.5mm. Neda mi se ići u Pevec ili Bauhmax samo zbog toga pa ako netko zna nek napiše površina nije bitna nego debljina i cijena. Hvala.

Plexiglas debljine 2 mm povrsine 100x100 u Baumaxxu ti kosta 100 kn
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
16 godina
neaktivan
Svrdlo za staklo
autorov komentar

Zahvaljuem na informaciji. Koda ga pozlaćuju za tolike pare...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Batista kaže...
Seky kaže...

LoL!,100x100metara mozda?2mm debeli pexi u gramatu je 40Kn 1m2 ,neznam od kud tebi cijena od 100knNeodlučan
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ah, to je već puno bolje.

16 godina
odjavljen
Svrdlo za staklo
prihvaćeno rješenje

Plexi od 100x100 Metara  baš i nećeš naći :-)

OT:  Za  ljepljenje  stakla  ti  je  najbolje  koristiti  ljepilo  za  šofer-šajbu,  sikafleks  ili  silikon,  a  za  sitnije  dijelove  imaš  specijalna  ljepila  za  ljepljenje  retrovizora.  Ako  koristiš  superljepilo  staklo  će  ti  vjerojatno  puknuti  jer  je  kruta  veza  a  staklo  baš  ne  voli  mijenjati  dimenzije,  čak  ni  toliko  malo  koliko  se  metal  produlji  zbog  promjene  temperature.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svrdlo za staklo
autorov komentar

Pretpostavljam da je ljepilo za staklo jednako dobro i za pleksialas ili se varam. Ako naprimjer moram zalijepit staklo-pleksi ili pleksi-pleksi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lion King kaže...
Batista kaže...
Seky kaže...

LoL!,100x100metara mozda?2mm debeli pexi u gramatu je 40Kn 1m2 ,neznam od kud tebi cijena od 100knNeodlučan
 za gramat neznam, u baumaxxu je 100x100 cm 2 mm debljine 100 kn, provjeri
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice