Preporuka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preporuka.
Preporuka.
I ja imam ovaj lcd i zadovoljan sam.Slika odlična posebno digitalna.Sam televizor ima dovoljan broj priključaka.Izbornik jednostavan tako da če se svatko snači u njemu.Jedina zamjerka što nema priključak za slušalice,ali ostalo je super i svakom bi ga preporučio.
Jedna stvar mi nije jasna, u današnje vrijeme neki standard je postalo osvježavanje ekrana 100 Hz, a ova tv ima 50 Hz.
Provjeri koliki broj tv-a od 32" ima 100Hz, a onda provjeri da li se 100 vs 50Hz razlika vidi na takvim veličinama.
Provjeri koliki broj tv-a od 32" ima 100Hz, a onda provjeri da li se 100 vs 50Hz razlika vidi na takvim veličinama.
ima ih nekolicina...moj buduci philips ce imat i da primjeti se :)
osobito ako gledas film HD
Pa naravno da se primjeti, pa mislim, standard na starim televizijama je postalo 100H, a kamoli na novim lcd i plasma tv-ima.
Mislim, mora se primjetiti, a za provjeru i to onako usputnu, dat ću ti sdamo par modela. pa evo:
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS32PFL5405H
PHILIPS 32PFL7404H
Svi sa 100 hz, svi philips, druge nisam niti gledao
Pa naravno da se primjeti, pa mislim, standard na starim televizijama je postalo 100H, a kamoli na novim lcd i plasma tv-ima.
Mislim, mora se primjetiti, a za provjeru i to onako usputnu, dat ću ti sdamo par modela. pa evo:
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS32PFL5405H
PHILIPS 32PFL7404H
Svi sa 100 hz, svi philips, druge nisam niti gledao
zadnji je moj...3200kn ako se ne varam
...molim ovo moje obrisati