Jeli ikome radi Minecraft PE na gingerdx 2.3.7?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima....evo mobitel imam 6 mj. već i sve je super, no ne razumijem zašto se gasi tu i tamo? nekad više nekad manje, nisam uspio otkriti o čemu se radi, može li netko pomoći :/ ili me uputiti negdje gdje to piše da ne čitam sad tu sve postove o ovom mobitelu, hvala :)
Dal si na stock 2.1 ROM-u?
moze mi netko pls. poslat link od zadnjeg gingerDX, pls. ako je problem moze na pm.
moze mi netko pls. poslat link od zadnjeg gingerDX, pls. ako je problem moze na pm.
http://code.google.com/p/gingerdx/downloads/detail?name=update-GingerDX-v026.zip&can=2&q=
jel zna netko kako rijesiti ovaj problem ? do sad sam imao v022 gingerdx i kod updatea na v026 mi stucka na gingerdx logu i mob se nezeli upaliti ...?
edit : full wipe pomogao , hvala ipak :)
Itko?
Itko?
Nitko nije niti probavao biće... Ja nisam, ne igram igre na mobitelu..
mislim da da, taj sam dobio kad sam kupio mobitel ako se ne varam, nisam ništa mijenjao :)
mislim da da, taj sam dobio kad sam kupio mobitel ako se ne varam, nisam ništa mijenjao :)
ako si instalirao previše aplikacija,pošto je stock 2.1 ROM smeće,događa se to da ponestane RAM memorije i mobitel se automatski ugasi jer nema na osnovu čega raditi..jednostavno taj stock rom je dosta loš ..
preporučam ti da si rootaš Xperiu i staviš 2.3 ROM jer je po svemu bolji i jači ;)
mislim da je došlo do hardbrick-a, šta da radim

ma nema tam niš

meni to ne pomaže, meni se mob ugasio i sad ga više ne mogu upalit, ništa ne reagira
ljudi pomagajte, da ga odnesem u servis, kolko bi koštao popravak
mora moći ,u Flashtoolu si flashaj ( stock kernel-ako se se igrao sa kernelima) ili original .ftf firmware stock roma,meni se prije isto to desilo dosta puta ,samo sam to napravio i mob mi se vratio na tvorničko stanje.. ;)
Cekaj sad kako si tocno napravio Hard-Brick?
ko se oce maknut sa stock roma neka radi po ovome ja skinuo obvaj rom i instalirao ga na xperia x8 i odusevljen sam tako bi trebao izgledati stock rom a ne ovo sta nam daju sa mobitelom uslivi android 2.1 btw sve funkcije na mobitelu rade i ja bar zasad nisam primetio bugove instalacija je vrlo jednostavna i ne treba otljucavati bootloader samo treba imat rootan mobitel i xrecovery btw da ne duljim evo link :D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1401733
ko se oce maknut sa stock roma neka radi po ovome ja skinuo obvaj rom i instalirao ga na xperia x8 i odusevljen sam tako bi trebao izgledati stock rom a ne ovo sta nam daju sa mobitelom uslivi android 2.1 btw sve funkcije na mobitelu rade i ja bar zasad nisam primetio bugove instalacija je vrlo jednostavna i ne treba otljucavati bootloader samo treba imat rootan mobitel i xrecovery btw da ne duljim evo link :D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1401733
Imao sam taj rom, dobar je, ali bolji mi je PrimeHD v8.0. :)
za taj rom treba imat otlkjucan bootloader ?? mislim za prime hd
za taj rom treba imat otlkjucan bootloader ?? mislim za prime hd
Ne, ja držim na stock kernelu
mora moći ,u Flashtoolu si flashaj ( stock kernel-ako se se igrao sa kernelima) ili original .ftf firmware stock roma,meni se prije isto to desilo dosta puta ,samo sam to napravio i mob mi se vratio na tvorničko stanje.. ;)
da ali meni se uopče neće upalit, ja držim onu tipku i prikopčam usb i ništa, ne reagira
Pitao sam te več kako si napravio hard-brick.
edit:deleted
Pitao sam te več kako si napravio hard-brick.
pa probao sam unlock-at bootloader
Hebiga onda ti nema druge nosi na servis i smisli nes nemoj rec da si pokusavao otključavati bilo što ili rootati ako imas garu,jer ovako nema tu pomoci.
Aj neko link za google apps download ne radi goo stranica.
Nije potrebno.
Dali netko koristi PrimeHD 9.0 na Xperia X8. Ja sam čuo da je dosta dobar, želim čuti mišljenja :D
I dali zna itko gdje mogu naci working apk za Minecraft PE! :S
Dali netko koristi PrimeHD 9.0 na Xperia X8. Ja sam čuo da je dosta dobar, želim čuti mišljenja :D
I dali zna itko gdje mogu naci working apk za Minecraft PE! :S
Koristi frend, i njemu je sve isto kao i meni na v8.0. :D
Ja nisam htio stavljat v9.0, v8.0 mi je dobar. :)
A brzo oni to izbacuju...
EDIT:
Bili mi netko mogao reći, kako da si napravim svoj rom, htio bi samo nešto za sebe napraviti. :D