Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.172.842
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
Lacko kaže...

zna ko neki dobar custom rom.

sad sam rooto mob stavio xrecovery napravio backup. i stavio na karticu gingerdx...

uso u recovery i stavio gingerdx.

prvo sam ga moro rebootat 5 puta da samo uspijem upalit mob i mobitel je uzasno spor. pa ima ko malo bolji custom :P

I da trazim player po netu ali da ima mogucnost da svira samo detoteke iz jedne mape. na n95 sam imo powermp3 i foldere s pjesmama.

Zasad sam isprobo 3 payera ni jedan nema da otvara po folderima pijesme :(

gingerdx najnoviji (obevezno sa modulima) je vjerovatno najbrzi rom, tako da si ti nesto sigrno krivo instalirao

17 godina
neaktivan
Lacko kaže...

I da trazim player po netu ali da ima mogucnost da svira samo detoteke iz jedne mape. na n95 sam imo powermp3 i foldere s pjesmama.

Pa zašto ne napraviš playlistu?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
badboycro kaže...
Lacko kaže...

zna ko neki dobar custom rom.

sad sam rooto mob stavio xrecovery napravio backup. i stavio na karticu gingerdx...

uso u recovery i stavio gingerdx.

prvo sam ga moro rebootat 5 puta da samo uspijem upalit mob i mobitel je uzasno spor. pa ima ko malo bolji custom :P

gingerdx najnoviji (obevezno sa modulima) je vjerovatno najbrzi rom, tako da si ti nesto sigrno krivo instalirao

poz,

sa kojim modulima?

17 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

poz,

sa kojim modulima?

http://www.multiupload.com/WRP51P3OOS

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

naso player koji mi odgovara hvala. Zasto bez playliste jer je tesko sortirat 4gb muzike po playlisti i po zanrovima.....

Sta se tice gingerdx stavio sam i gingerdx i foyro  oba dva na pocetku stekaju ali poslije customizacije lijepo rade samo neznam dali je to do mene. ali ko da touch steka doslovno.

Sporo reagira dok ne originalnom 2.1 ne steka i kalibracija mi nije potpuno tocna, a kad zelim kalibrirat iz opcija dode mi error i izade mi van xD

trenutno sam opet na originalnom sof. i instaliro sam droidwall ali na moju zalost karnel mi ne podrzava iptables i nemogu pokrenuti droid wall

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Vesperian kaže...

poz,

sa kojim modulima?

http://www.multiupload.com/WRP51P3OOS

Vedran samo da pitam skinuo sam tvoje module e sad oni koji su u system7lib7modules sam kopiro ali di ide meta-if folder ???

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Mi može netko samo reč kako da instaliram module za ginger? 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stavis ih na karticu, ukljucis cmw, i onda ideš na install zip ili tako nesto. I to je to.
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

molim pomoć-žena kupila xperiu x8(tele2),i želi ubaciti -instalirati neke igrice-aplikacije..kad želi kaj skinuti z interneta-prek one opcije market-nikaj se nemre-traži da se ima google acount(to ima)al idalje se nemre skinuti nikaj na mob...iskreno neda mi se hebati s tim,pa ak ima ko kakav tutorial-nek senda ovdi link-pa nek si ona to fino pročita i kemija... 

za mene je to špansko-selo i neam volje kemijati s androidima..koristim sony e c702-stara raga al radi ko švicarski sat-par put letel u vodu-zid i još radi {#}

hvala unaprijed!

riješeno-uspio s drugim acountom se logirati {#}

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 21:03 (bahrija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Eo ja  i prijatelj smo to radili nešta ugl. sve smo napravili rootali, cwm xrec sve to instalirali i na kraju stavili ginger022 zadnji i onaj addons bla bla bla,, al kad upalin mobitel sve radi dobro al nečita mi SD karticu a nemam ni brojeve mobitela od nikoga :S a kad uđemo u cwm sve lipo očita memorijsku pa mi nije jasno... ?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Može li netko uploadati na net xRecovery i gingerdx v021, megaupload ne radi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 19:45 (oddball).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

I dal se onda isplati uzeti x8 za 1500 kn? Namjeravam ga uzeti 

jur@

0 0 hvala 0
16 godina

1500 O_O, ja sam ga plation u tele 2 =  745 kn , i naravno da se isplati dobar je mob, nemoj davat toliko novca s toliko možeš uzet X15i

Daria
14 godina
neaktivan

A dobro,evo sad sam i ja naso..Tele2- 700kn 

jur@
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

imam jedan čudan problem sa mobom, naime koristim ginger dx i u galeriji mi se smanjio font. znate ono di piše slide show i more, e to mi sad piše sitnim slovima da ih jedva proćitam, ne znam zašto je to tako, nesto se sje-----, može pomoć

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Kupio sam Sony Ericsson X8 i uređaj je dosta dobar,ali kapacitet spremanja podataka je premali.Čitao sam nešto da ako se uređaj roota i stavi Android 2.2 da bih tada mogao snimiti aplikaciju koja prebacuje podatke na SD karticu.Malo sam prelistao prethodne stranice u vezi rootanja,no to mi se čini tako komplicirano.Svako ima svojeg favorita u ROMovima i svakome je drugi najbolji.Zbunjujuće skroz.

Molim za malu pomoć,da mi netko proba baš ono laički,korak po korak objasniti kako se izvodi sami postupak rootanja,tj. stavljanja Android 2.2 OS i ako ima kakav prijedlog nekog ROMa koji je ful stabilan i bez bugova jer ista ne bih znao otkloniti,a da je meni uređaja na hrvatskom jer sam s engleskim na Vi.Ne tražim da mi uređaj bude svemirski brz i nabrijan nego eto da mogu dowlodano prebacivati na SD,da je na hrvatskom i da sve postavke rade normalno.Hvala svima na odgovoru!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da je komplicirano tak kak si rekao svi koji to imamo nebi to radili..lakse je nego sto mislis a najbolji rom za x8, za sada, je gingerdx kojeg mozes nac na xda forumu kao i upute za instalaciju xrecoverya. treba malo truda za procitati al nije tak tesko..

17 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

da je komplicirano tak kak si rekao svi koji to imamo nebi to radili..lakse je nego sto mislis a najbolji rom za x8, za sada, je gingerdx kojeg mozes nac na xda forumu kao i upute za instalaciju xrecoverya. treba malo truda za procitati al nije tak tesko..

Istina, i meni se činilo jako teško dok nisam probao.

14 godina
neaktivan

Nije ništa komplicirano malo proguglaj i naćićeš i video kako se radi root sa superoneclick sve traje par minuta, poslje instaliraj aplikaciju link2sd i riješio si problem također nađeš upute na net-u. Malo je kompliciranije instaliranje ove aplikacije jer moraš raditi particiju na sd kartici ali ti netreba nikakav novi rom ako si zadovoljan sa postojećim.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

odi an xda forum imas tmao jos sve programe jer nisu uploudani an megaupload...

ja sam htio rec da sam rijesio svoj :)))

unlocko sam bootloader i stavio custom karnel koji ima integrirani netfilter

i gore je sad mini cm7 rom :) i sve radi super i firewall i sve

samo me zanima tipke u porukama su full male na originalnom sof su bile vece kockice pa akko bi se to moglo povecat il neka custom tipkovnica ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Pogledaj mozda imas u opcijama za onu stock tipkovnicu.I čemu služi Net Filter? (neda mi se trazit po netu)

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 21:28 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Jeli se može stavit Mobile BRAVIA Engine na GingerDX v22? Naša san jednu temu na xda ali može samo na v14.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

probaj pa ces vidit

a netfilter sluzi da mozes stavit firewall na mobitel bez netfiltera ne radi firewall

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

E kakav je Android OS 2.1??

jur@

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

u odnosu na 2.3 koji mozes staviti na njega, jako los..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 21:24 (Vesperian).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Primjetio sam da ovaj stock kad je baseband 06 puno je brži glađi uspoređivao sam s frendom kad sam imao stock moj je dosta onako sporo radio sa nekih 30 pjesma njegov je isto tu negdje bio pun i imao je dosta aplikacija i dalje mu je radio dosta brzo(brze od moga) ja sam imao(m) 015

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 22:50 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

U petak budem dobil experiu x8 pa si onda budem stavil 2.3,ak je bas toliko bolji...

jur@

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ima li još tko problema s wifi-om, da mob jednostavno ne može pronaći ni jednu mrežu makar je pol metra od routera?

Prvi put sam to riješio s full wipe-om, ima li kakvo drugo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Instalirao GingerDX v022 + Stock addons i nepripoznaje mi SD karticu nikako :S.. čak sam provao i s factory resetom?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Koristi li ko Tele 2  SMART na bonove tj. 1gb prometa  i 300 min poziva za 30 kn mjesecno?Eh sad ja sam to aktivirao sad me zanima kako najbolje štedit 3g promet.

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 20:39 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice