Nema toga više, imaš samo opciju najsvijetlije i onoliko koliko si ti stavio da bude...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja debilana
da, na svaku od tih opcija +/- 10% ali moram priznat da mi je stari način bio bolji
pitanje za yahoo email
dali postoji nacin da se yahoo racun podesi kao sto se podesava gmail
ili se mora korisititi yahoo aplikacija
trenutno koristim aplikaijiu za yahoo,
npr na iphoneu sam imao sve emaile u jednom i bilo je to malo bolje,recimo urednije.sve na jednom mjestu,
i prednost kod yahoo je sto kod citanja imas strelicu za gore dolje i citas emaile,a ovdje moras iz svakoga emalia izaci i onda citati.
kod yahoo-a moras platiti da bi imao pop3 pristup i na taj nacin ga koristio kao i svaki drugi mail.
koja glupost
Moze jedno drugo pitanje,ako si zapazio da neki uredjai na androdiu na deskopuu iomaju sat s weatherom
kao onaj retro sat sto stoji i okrece se a ispod vremenska prognoza ali sve u jednom
dali je to mogu ce na sex10
i kako
mrdao sam ali nisam usio to uciniti
gledao sam i na youtubu
ali nema
imam samo ovaj primjer kako izgleda
mislim slican je,vidio sam i boljih izgleada,vidjliv je uin prvih nekoliko sekundi kada frajer po njemu palcem pokazuje
Moguće je. Samo trebaš instalirati beautiful widgets
fancy widget
skinuo sam,sada mi stoji mjesec na deskopu ali nemam sata onako velikog
kako do njega
Hvala uspios am
kako skinuti te widgete
pitam općenito za android
dali ste vidjeli ovo u vipu,covjece mili ovo je extraaaaaaaa
za 300 kuna 1500 minuta 5gb,stravaaaa,idem sutra ugovor potpisatiii
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/tarife/sve-za-mene-tarife
Tako izgleda starija verzija beautiful widgetsa. A i na novoj možeš slično napraviti.
a nova se nalazi na froyo ili sam u krivu
PS ako znas(reci kako da dodjem do nje<)
a nova se nalazi na froyo ili sam u krivu
PS ako znas(reci kako da dodjem do nje<)
Guglaj...
http://www.appbrain.com/app/gallery-shortcut/jp.co.miyavi.android.galleryshortcut
fantasticna aplikacija za pregledavanja fotografihja
http://www.appbrain.com/app/gallery-shortcut/jp.co.miyavi.android.galleryshortcut
fantasticna aplikacija za pregledavanja fotografija
bas za SE X10
fantasticna aplikacija za pregledavanja fotografihja
Nije baš aplikacija, to je shortcut do androidove galerije koja je već instalirana na x10.
Help!
Ovako... Imam jedan problem u vezi updatea... Pa ako bi netko mogao pomici, bio bi mu zahvalan.
A to je sljedece:
Javlja mi da imam update na mobu, spojim na komp i onda mi se upali PC Companion te javi i on da ima update... Nakon sto kliknem update, update zaglavi na 2. koraku (Prepare) i ne mice se.
Jesi probao sa SEUSom?
kako kolega kaze probaj sa SEUS-om ako neide onda reinstall programa pa opet probaj,imam pitanje za vas,jel neko primjetio kod punjenja ono ako ostavis mob da se puni predugo da ti se baterija prazni,u mojem slucaju danas mob bio na 8% stavim ja puniti pogledam vidim da je na 94% i ostavim ga da se napuni do 100% kad dodem za 2 i pol sata a ono baterija na 91%,znaci on se napuni do kraja i onda prazni.
jel to fora da se štiti od overcharginga pa na neki nacin prazni bateriju?
Jesi probao sa SEUSom?
E dok sam gledao za taj tvoj SEUS skuzio sam da znaju imati problema sa win7... pa sam fino otisao na XP, i vidi cuda, radi.
Meni na win 7 x64 sve uredno radi tako da ...
Moram priznati da sam zadovoljan sa SE 2.1, lijepo izgleda, glatko radi. App drawer je zaista kako sam i ranije čitao pomalo laggy ali sada koristim Launcher Pro i nemam taj problem više. Impresioniran sam baterijom, u normalnom radu zaista traje duže, čak i kada ga mrcvarim muzikom, youtube-om i slično sasvim fino se drži...
Novi SMS look mi je fora, a i dialer/phonebook te općenito tematika i animacije. Generalno telefon je daleko fluidniji. Omogućio sam JIT što mi je dalo gotovo 18 MFLOPSa na Linpacku, definitivno preporučujem. Rootao sa z4root, brzo i bezbolno, iz prve nije "leglo" pa sam nakon reboota morao opet rootati ali čitam da je to normalno.
Sve u svemu, po meni je SE tu odradio odličan posao, iako su poprilično kasno izdali update, a onda još ovo hrvatsko zavlačenje od operatera... Ima još štošta ali u kratko, moja zapažanja nakon 2 dana korištenja, kod mene je SE Eclair ostavio dobar dojam.
Sljedeće što kanim isprobati je Froec kako ga ja zovem, Froyo na 2.1 kernelu koji trenutno ulazi u Alpha fazu.
JIt? Sta je to?
JIT dolazi sa Froyom i ubrzava izvođenje aplikacija do 500%