Sony Ericsson Xperia mini

poruka: 96
|
čitano: 38.764
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia mini".
16 godina
neaktivan

alaa kako sam fulao jednu sekundu.... {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Radi li "take screenshot" by SE? ono kada drzis tipku za gasenje? ili su to makli?

BTW @Mikovic

4 dana, how?!?!?! meni izdrzi jedva 1-2 dana :S
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia mini
lovac82 kaže...
Radi li "take screenshot" by SE? ono kada drzis tipku za gasenje? ili su to makli?

BTW @Mikovic

4 dana, how?!?!?! meni izdrzi jedva 1-2 dana :S

držiš tipku za gašenje, i pojavi ti se izbornik, na kraju je take screenshot

ugasio sam 3G jer mi netreba, idem samo na facebook i bug online, i taj edge sam palio/gasio po potrebi, nisam igro igrice, al sam slušo glazbu... da se izvuč ;)

14 godina
neaktivan
Mob nisam kupio da bi stedio bateriju ahaha.

3G mi je neophodan jer dosta koristim Viper i Nimbuzz.

GPS u autu te PowerAMP za pustat muziku u autu. 2 dana ide baterija max :D
16 godina
neaktivan
lipaaa kaže...
Mob nisam kupio da bi stedio bateriju ahaha.

3G mi je neophodan jer dosta koristim Viper i Nimbuzz.

GPS u autu te PowerAMP za pustat muziku u autu. 2 dana ide baterija max :D

ovisi od osobe do osobe, meni je svejedno jel mi 3G upaljen ili ugašen jer šačicu podataka koje treba učitat radi jednakom brzinom i na sporijoj vezi, time je nelogično trošit bateriju ko manijak...

13 godina
neaktivan

MOLIM VAS, DA MI ODGOVORITE GDJE IMA ZA KUPIT ZAŠTITNU FOLIJU ZA EKRAN I ZAŠTITU ZA KUĆIŠTE ZA SONY ERICSON MINI.  INAČE MOBITEL JE SUPER .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav svima!

imam ga dva dana i neke mi stvari nisu jasne....gdje se uključi da na ekranu vidim koju mrežu koristim(edge ili 3G),mogu li se promijeniti postavke i gdje da mi ne traži lozinku pri prebacivanjem bluetoothom,kako prebacivati u njega igrice i gdje ih pohraniti...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
gmajna kaže...

MOLIM VAS, DA MI ODGOVORITE GDJE IMA ZA KUPIT ZAŠTITNU FOLIJU ZA EKRAN I ZAŠTITU ZA KUĆIŠTE ZA SONY ERICSON MINI.  INAČE MOBITEL JE SUPER .

ebay

16 godina
neaktivan
grga1 kaže...

pozdrav svima!

imam ga dva dana i neke mi stvari nisu jasne....gdje se uključi da na ekranu vidim koju mrežu koristim(edge ili 3G),mogu li se promijeniti postavke i gdje da mi ne traži lozinku pri prebacivanjem bluetoothom,kako prebacivati u njega igrice i gdje ih pohraniti...

settings =>  wireless and network settings => network mode, tu riktaš koju mrežu želiš koristiti, a inaće gore ti piše kraj signala 3G ili H, a kad si na edgeu onda E. ovo za bluetooth neznam... igre skidaš preko marketa, a možeš ih pohranjivati na memorijsku karticu preko programa app2sd kojeg također skineš sa marketa (za to moraš imat google account koji napraviš bez frke)

16 godina
gmajna kaže...

zastitnu foliju za ekran sam dobio uz mobitel 

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
lovac82 kaže...
gmajna kaže...

zastitnu foliju za ekran sam dobio uz mobitel 

Da ja isto sam dobio dok sam kupio mobi u paketu je dosla s njim.

15 godina

jesu li ST15i iz Tele2 ili VIPneta zakljucani?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
definho kaže...

jesu li ST15i iz Tele2 ili VIPneta zakljucani?

Kod nas u Varazdinu u Tele2 nisu zakljucani a za vip neznam.

14 godina
neaktivan

Jedva čekam CM9 {#}

13 godina
lipaaa kaže...

Jedva čekam CM9 {#}

Da opako izgleda :)

14 godina
neaktivan

Da i iz vipa je zaključan,

Uzmeš ga prek neta, otključan na sve a io jeftiniji nego iz vipa

14 godina
neaktivan

meni nema updatea na 2.3.4

meni samo bilo update na 4.0.2 tako  nesto

i kad otvorim podatke o telefonu 

pise "Android Verzija:2.3.2  orginalna"

a "Međuverzija :4.0.2 "

ne razumijem???

16 godina
neaktivan
Bepo19 kaže...

meni nema updatea na 2.3.4

meni samo bilo update na 4.0.2 tako  nesto

i kad otvorim podatke o telefonu 

pise "Android Verzija:2.3.2  orginalna"

a "Međuverzija :4.0.2 "

ne razumijem???

spoji mob na komp i preko kompa updatea, ni meni ni još jednom tipu sa foruma se nije na mobu pojavilo

btw ovo 4.0.2 ti je ovo na kraju skroz? međuverzija - glupi prijevod za build number

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:45 (Mikovic_xD).
16 godina

Stigla je opet neka nadogradnja (tele 2), je li netko vec skinuo i sto donosi novo? ima li igdje changelog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pomoc molim! dobio sam xperiu mini preko poduzeca kodiran na vip mrezu i sada me zanima koliko bi kostalo dekodiranje mobitela negdje izvan istre?

u puli mi traze 300 kn-a. ako netko zna nekoga u zg-u (idem gore za tjedan dana) tko bi to mogao za manje love rjesiti? 

koliko mogu dobiti za taj mobitel novi zapakiran sa garancijom i svim papirima na vip karticu znaci? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

koliko mogu dobiti za taj mobitel novi zapakiran sa garancijom i svim papirima na vip karticu znaci? 

Gledao sam na njuškalu cijene se kreću oko 1200kn +/ - 

Sve ima svoju cijenu.. ;)
16 godina

Ako netko treba unlockat bootloader na ovoj Xperiji pogledajte ovaj link (officialno na Sony Ericsson site-u)

http://unlockbootloader.sonyericsson.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovako,stavio sam ovaj najnoviji update android 2.3.4 firmware 4.0.2.A.0.62 i poceo da mi guta bateriju ko lud,ja pogledam sta mi trosi a ono facebook mi se sam poceo da pali i kroz noc bio skroz u pozadini upaljen i ujutro imao bateriju 20% a predvecer sam ga napunio na 100%,inace imam sve iskljuceno wifi,data i sve,inace mi baterija prije updatea ovog najnovijeg 0.62 drzala i do 3 dana ako ga nisam forsirao.

Imam instaliran task killer al tek tolko za svaki slucaj da vidim sto je ukljuceno i ako moram da nesto ubijem ako zasteka,inace ga ne koristim,e sad sam ja lijepo ubio facebook preko task killera al on se ponovo pojavio za oko 20 minuta i sad je zeleni u task killeru a prije updatea nije bio,pa me zanima kako najbolje rijesit problem i dal se i kako da vratit onaj stari 2.3.4 ona medjuverzija prije 0.62 jer ovako mi baterija niti jedan dan ne izdrzi a da ne prcakm nista,vec fb mi sam u pozadini radi ( bez wifi,i bez data ) !?

Ako netko zna ili primjetio dal ima iste probleme nek se javi pa da vidimo sta mozemo...ty

I da jos nest me zanima zasto mi se pozivi sami brisu od prethodnih mjeseca,dok dodje novi mjesec onda samo ostanu od ovog mjeseca pozivi a ostali se sami obrisu,jel postoji opcija kakva a da nisam skonto??

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:42 (robert2828).

0 0 hvala 0
15 godina

zanima me dali bas svi kupljeni u Tele2 dolaze otkljucani, mislim ga uzeti umjesto 3GS-a, dali bi mu bio dostojna zamjena? kakve slusalice dolaze sa njime i koje boje (vidio sam vise verzija poa me zanima) i zanima me potpuni sadrzaj kutije, dakle sto sve tocno dolazi s njim u Tele2 paketu! Hvala!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lipaaa kaže...

Jedva čekam CM9 {#}

nažalost za sada ne radi se tele2 karticom, pa sam probao ovaj rom, odličan je!! :))

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
16 godina
Mikovic_xD kaže...
lipaaa kaže...

Jedva čekam CM9 {#}

nažalost za sada ne radi se tele2 karticom, pa sam probao ovaj rom, odličan je!! :))

Kako se ponasa baterija i ostalo na rom romu?

16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Mikovic_xD kaže...
lipaaa kaže...

Jedva čekam CM9 {#}

Kako se ponasa baterija i ostalo na rom romu?

baterija traje nešto duže, ništa spektakularno ali malo da, brzina, responzivnost i to je super! iako je release candidate nisam naišo na probleme i super je kao daily rom

16 godina

Eto ga, nakon 7 mjeseci mi se poceo dogadati onaj BUG, "pregrijavanje" i problemi s touchom..... bilo je sve super, no, izgleda da mi je sestri mob pao nezgodno i cini mi se da je bas tada poceo problem (inace, do tada mi mobitel nije niti jednom pao, imao ogrebotinu etc..), kupljen je u Tele2 centru.

Sada me zanima, citam po stranim portalima i vele da je problem lako rjesiv, samo treba odnjeti mobitel u Sony Ericsson Service Centar i oni rijese problem za 20-tak minuta.... ima li toga kod nas? gdje da ga ja odnesem? jeste li imali ovakvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Eto ga, nakon 7 mjeseci mi se poceo dogadati onaj BUG, "pregrijavanje" i problemi s touchom..... bilo je sve super, no, izgleda da mi je sestri mob pao nezgodno i cini mi se da je bas tada poceo problem (inace, do tada mi mobitel nije niti jednom pao, imao ogrebotinu etc..), kupljen je u Tele2 centru.

Sada me zanima, citam po stranim portalima i vele da je problem lako rjesiv, samo treba odnjeti mobitel u Sony Ericsson Service Centar i oni rijese problem za 20-tak minuta.... ima li toga kod nas? gdje da ga ja odnesem? jeste li imali ovakvih problema?

uff star post, možda si već riješio problem... i ja sam ga imao, napravio sam ovo: http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-mini/498148-fix-all-xperia-mini-owners-experiencing-overheat-issue.html

i od tad nikakvih problema... eto za buduće korisnike kojima se to dogodi

16 godina
Mikovic_xD kaže...
uff star post, možda si već riješio problem... i ja sam ga imao, napravio sam ovo: http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-mini/498148-fix-all-xperia-mini-owners-experiencing-overheat-issue.html

i od tad nikakvih problema... eto za buduće korisnike kojima se to dogodi

Bio je pod garancijom, odnjeo sam ga u MMM Agram servis, dosao za tjedan dana, testirao i uzeo doma. Sada je sve kao da je nov, samo sto su mi jos stavili ko nekakvu modificiranu Android 2.3.4 verziju i pobrisali su mi sve podatke. Uglavnom, opterecujem ga sada namjerno po cijele dane, izgleda da problema vise nece biti....

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 21:20 (lovac82).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice