Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.226
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
16 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
Lovac kaže...
mtopol kaže...
Lovac kaže...

Nisam, uzeo sam Samsung, rekla mi djelatnica da se večina LG-a vrati na servis zbog problema sa softwerom, kakav je Samsung vidjet ću kroz par dana, prvi su dojmovi odlični osim užasno sporog skrolanja kroz doc fajlove.

LG wievty je po mom misljenju bolji od samsung star. ima kameru 5Mpix s flash bljeskalicom i AF-om, dok Samsung ima 3Mpix kameru bez AF-a.

Kupio sam već i nisam požalio, evo Samsung 9. dan bez punjenja uz normalnu upotrebu. A i raspitao sam se još malo i manje više svi koji rade s mobitelima vele da je taj LG bolji samo i jedino zbog kamere.

jos jedna stvar, LG je 3G, dok samsung ima samo EDGE

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Koristim ga vec 2 dana i na neke stvari poput otvaranja menija mi reagira sporo (baterija je na 100%)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Samsung ima sve što mi treba, a baterija i kvaliteta su na njegovoj strani, tako da mi nije žao što nisam uzeo LG KU990i.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Kupio sam već i nisam požalio, evo Samsung 9. dan bez punjenja uz normalnu upotrebu. A i raspitao sam se još malo i manje više svi koji rade s mobitelima vele da je taj LG bolji samo i jedino zbog kamere.

9 dana bez punjenja? WTF?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Lovac kaže...

vjerojatno nezove cesto, i ne cacka stalno po mobitelu, nego mu je na cekanju...

17 godina
Samsung S5230

Tako nekako, jedan poziv, 2-3 sms-a dnevno. Jedino prva dva dana sam fotkao i snimao na jednoj feštici. Također zvuk mu je predobar, što kad slušam glazbu, što kod normalnih razgovora (Stari HP ipaq514 se može sakriti iako je imao windows mobile, Wifi, kompletno glasovne naredbe i sl.).

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stevan94 kaže...
Lovac kaže...

Citiram sebe:

Normalno korištenje (30 min razgovora, 20 sms, 10 slika, 4 videa, 30 min slusanja muzike i non stop neko prckanje i zezanje) maksimalno 7 dana.

Ja zaboravim kada sam ga napunio..hehehe. Baterija je fenomenalna u usporedbi sa nekim drugim mobitelima. Moj SE W800i je taj režim mogao izdržati maksimalno -3-4 dana.

Kada sam ga kupio u prvoj sedmici je na rezervi izdržao 24 sata i 25 minuta razgovora kad sam bio na terenu i nisam ga mogao napuniti. Još kad bi bio neki update softvera da se može isključiti često pištanje i upozorenje da je baterija pri kraju bilo bi dobro.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Može li mi netko reći je tko od Vas kupio mobitel Samsung S5320 u Konikomu i što se sve dobije sa uređajem?

0 0 hvala 0
17 godina
apsolvent kaže...

Može li mi netko reći je tko od Vas kupio mobitel Samsung S5320 u Konikomu i što se sve dobije sa uređajem?

Nisam kupio u Konikomu ali u pakovanju sam dobio: uputstvo, CD sa programima, punjač, slušalice i usb kabal.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Puno hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Namjeravam kupiti mobitel Samsung S5230 u Konikomu za 795kn što kažete?

Ima sljdeće karakteristike:    

• 3.2 MPx kamera
  • Prepoznavanje lica
  • 50MB memorije, microSD do 8GB
  • Zaslon TFT Full Touch zaslon s 262K boja
  • Dijagonala 3.0"
  • Fotografiranje Kamera 3.2 MPx
  • Prepoznavanje osmijeha / treptaja oka
  • MP3 Player
  • MP3 / AMR / AAC / AAC+ / WMA / e-AAC+ /
  • Equalizer FM radio s RDS opcijom
  • Bluetooth 2.1 USB 2.0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Po čemu je kamera loša, kakve budu slike?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apsolvent kaže...

Namjeravam kupiti mobitel Samsung S5230 u Konikomu za 795kn što kažete?

Ima sljdeće karakteristike:    

• 3.2 MPx kamera
  • Prepoznavanje lica
  • 50MB memorije, microSD do 8GB
  • Zaslon TFT Full Touch zaslon s 262K boja
  • Dijagonala 3.0"
  • Fotografiranje Kamera 3.2 MPx
  • Prepoznavanje osmijeha / treptaja oka
  • MP3 Player
  • MP3 / AMR / AAC / AAC+ / WMA / e-AAC+ /
  • Equalizer FM radio s RDS opcijom
  • Bluetooth 2.1 USB 2.0

za 800Kn u oglasniku dobijes LG arenu ili LG Renior...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ima sam prvi mobitel Nokia3330, a sad imam Siemens C72V i zato namjeravam kupiti moderniji mobitel Samsung S5230 u Konikomu?  Ova prva dva mobitela što sam imao su zastarila.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Recimo u Minhenu imaju mogućnost da probaju sve modele mobitela i ostale tehnike prije nego se odluće kupiti u Conradu, a ta mogućnost mislim da nema kod nas ne znam ili trgovci koji prodaju ne znaju baš objasniti pojedini tip mobitela ili nisu uopće educirani, a to je sramota?

0 0 hvala 0
17 godina
apsolvent kaže...

Kada slikaš po danu uz normalno osvjetljenje slike su dosta solidne, ali po noci katastrofa.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jel ću moći instalirati program za slike na svoje računalo ako imam operacijski sustav XP SP 3, moram li imati Windows 7?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apsolvent kaže...

Recimo u Minhenu imaju mogućnost da probaju sve modele mobitela i ostale tehnike prije nego se odluće kupiti u Conradu, a ta mogućnost mislim da nema kod nas ne znam ili trgovci koji prodaju ne znaju baš objasniti pojedini tip mobitela ili nisu uopće educirani, a to je sramota?

eh, daleko smo mi još od euope

boxer kaže...
apsolvent kaže...

Kada slikaš po danu uz normalno osvjetljenje slike su dosta solidne, ali po noci katastrofa.

apsolutno se slažem, po noći su slike dosta loše, a jedan od razloga je i taj što mobitel nema ugrađenu bljeskalicu.

apsolvent kaže...

Jel ću moći instalirati program za slike na svoje računalo ako imam operacijski sustav XP SP 3, moram li imati Windows 7?

svi programi za obradu fotografija, npr lightroom i photoshop ili neki jednostavniji, rade i na xp-u i na sedmici. druga stvar je to što je sdmica bolji i moderniji os od xp-a, pa ga je svejedno bolje instalirati, ako si u mogućnosti naravno.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

nije bas moje podrucje tako da imam pitanje:)

dobio ovaj mob danas pa malo cackam po njemu, slozio manje vise sve ostala mi je jos jedna sitnica, a to bi bile aplikacije vezane uz facebook. da li bi trebo skinut neku ferziju flasha za mob ili nesto drugo ili mob to jednostavno ne podrzava?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skviky kaže...

nije bas moje podrucje tako da imam pitanje:)

dobio ovaj mob danas pa malo cackam po njemu, slozio manje vise sve ostala mi je jos jedna sitnica, a to bi bile aplikacije vezane uz facebook. da li bi trebo skinut neku ferziju flasha za mob ili nesto drugo ili mob to jednostavno ne podrzava?

Ne podržava flash

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

dal mozda postoji nesto sto bi moglo zamijeniti flash ili jednostavno nista od toga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skviky kaže...

dal mozda postoji nesto sto bi moglo zamijeniti flash ili jednostavno nista od toga?

ništa od toga, stavi si operu mini za surfanje.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

steta

btw hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ipak sam odlučio da ću kupiti mobitel u Tele2 za nekih 745kn i još se može i tamo probati kao reklamni primjerak i svidio mi se jako za te pare.... Išao u Konikom i nemaju ostao samo rozni mislim se nisam cura da ću kupiti rozni, već ću kupiti bijeli u Tele2...   Tele2 je najači zakon.... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

jel gledate zračenje mobitela koliko iznosi kad kupujete mobitele, ja gledam?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Mobitel je cool, moćan i lagan za korištenje, sviđa mi se što je osjetljiv na dodir. Isprobao sam ga u Tele2 i svidio mi se...  Sad imam Siemens  C72V koji je kršina u odnosu na Samsung S5230 koji je moderan mobitel današnjice...

Nadam se da će biti sa njim sve ok kad ga kupim u Tele2, valjda neće biti sa greškom, a ko bude vratit ću im nazad? T-com je smeće tamo nikad ne bi kupio mobitel samo u Tele2, jer su me prevarili već jednom za Internet?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 13:16 (apsolvent).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lega ne moraš svakih 10 minuta pisati novi post, imaš sa desne strane posta tipku uredi, klikneš na nju i dopišeš u post još što želiš.

15 godina
neaktivan

kamera je odlična po danu...dok po noći ima problema kao i svaki mob koji nema bljeskalicuOsmijeh

16 godina
neaktivan
apsolvent kaže...

Mobitel je cool, moćan i lagan za korištenje, sviđa mi se što je osjetljiv na dodir. Isprobao sam ga u Tele2 i svidio mi se... Sad imam Siemens  C72V koji je kršina u odnosu na Samsung S5230 koji je moderan mobitel današnjice...

Nadam se da će biti sa njim sve ok kad ga kupim u Tele2, valjda neće biti sa greškom, a ko bude vratit ću im nazad? T-com je smeće tamo nikad ne bi kupio mobitel samo u Tele2, jer su me prevarili već jednom za Internet?

Ne znam sta cekas vise,idi kupuj samsung. Dobro si rekao da ti je taj mobitel krsina :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kupio sam mobitel napokon u Tele2... sviđa mi se...

Ispraznila mi se baterija prvi put i stavio sam ga puniti na punjač, ali sam ga ugasio, nek se puni 14 sati prva dva puta? A koliko treba sati poslije puniti kad se formira baterija?

Jel netko zna koliko se mobitel mora puniti u pravilu nigdje ne piše u uputstvu samo piše da se ne puni tjedan dana i ništa drugo? Pomozite ako znate??

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 20:56 (apsolvent).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice