Samsung Galaxy Ace S5830

poruka: 546
|
čitano: 320.066
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Ace S5830".
17 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Biti će kao na fotografiji.

Do promjene može doći jedino flashanjem nekog neslužbenog rom-a gore.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Aha, puno sam puta to vidio al mi nije bilo jasno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 19:56 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Oseka kaže...

Nije to važno, na drugoj slici su ikone kockaste slično kao na iphoneu. Namjeravam kupit ovi mobitel pa me zanima kakve će bit ikone i ako neće kockaste mogu li to ikako namistit.

za pocetak dok ti nedosadi mob mozes i instalirati neki launcher
npr holo launcher (http://lh3.ggpht.com/-Vks5eoqKtZ4/UB5KRy21noI/AAAAAAAAn7s/hgN30pUKjAI/zrclip_231p2e2bb9e0.png?imgmax=576)
a kasnije flashaj custom romove a pri tom vodi racuna dali imas gt-s5830 ili gt-s5830i
sve imas detaljno objasnjeno na xda

Pare nisu problem,para nema
15 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

meni nesto nije jasno,kolega je sebi nedavno uzeo ace.a i nije slican mom aceu (S8530) jeste vanjski izgled isti,ali npr kad se otljucava nije isto,ikone nisu iste itd pogledao sam koji je i pise nesto S9590 tako nekako nisam siguran nije ni i,niti plus,nema za njega romova nema nista,moze mi neko objasniti kakav je to?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mek kaže...

Ponovio bih pitanje ako mi netko može pomoći jer sam pronašao da imam navigaciju Angry GPS verzija 1.0. Naravno, to mi ništa ne govori, ali sam vidio da to mogu deinstalirati ??? Pa bi onda trebalo znati gdje skinuti ovu inačicu GPS-a koju većina preferira. Kada sam pri tome, vidio sam i da imam Android verziju 2.3.6 i da je osnovna verzija  S5830iXXLK1, a kernel verzija 2.6.35.7, dpi@DELL210#1. Sve to skupa mi ništa ne kaže u koliko mi to netko od vas ne prevede.{#} kao  što su i Karte Verzija6.1.4.2 (od Google)

Što se tiče glasoavnih mogućnosti imam samo (što sam jedino pronašao) Glasovno pretraživanje verzija 2.1.4, 

Dali je postojeća navigacija OK ili treba mijenjati i kako da dođem do opcije za glasovno biranje poziva iz kontakta (hands free)

Mek
13 godina
neaktivan
tpg kaže...

meni nesto nije jasno,kolega je sebi nedavno uzeo ace.a i nije slican mom aceu (S8530) jeste vanjski izgled isti,ali npr kad se otljucava nije isto,ikone nisu iste itd pogledao sam koji je i pise nesto S9590 tako nekako nisam siguran nije ni i,niti plus,nema za njega romova nema nista,moze mi neko objasniti kakav je to?

pa da nije neka kineska kopija kao što ima potpuno isti I phone na oči a u njemu ni slično

15 godina
immo kaže...
tpg kaže...

pa da nije neka kineska kopija kao što ima potpuno isti I phone na oči a u njemu ni slično

nije nije kopija u to sam uvjeren,cvrst je sa vana kao i moj,unutra je cisti android samo mi je nejasan...

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Zanima me koji od ova 2 mobitela je bolji Zte blade III ili  Samsung Galaxy Ace S5830???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Jel zna netko koja je verzija stock firmwara za galaxy ace u tele2,  ima li je na sammobileu?

Ili ima li netko za poslati? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 16:27 (bstih).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Za tele2 firmware ti je S5830XWKPY_S5830XWKP8_S5830OXFKP5 na samfirmware.com.
Registriraj se i skini. Ja bih ti poslao ali nemam internet preko kompa nego samo mobitel 1 gb prometa kojeg sam skoro potrošio.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Info o tutorijalima: Root, Cwm Recovery i dr.
Stranica br. 8.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 19:07 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zna li itko za dobar iOS rom za ace (da ima engleski jezik)?
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Pozdrav :D

Znam da ce ovo da zvuci cudno,ali imam problema oko punjena mobitela . kada ulopim puljac ako se pomakne mobitel se ugasi nekad cak dođe da toga da ga nemogu upaliti moli za sto brzi odg. Hvala !!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almedin112 kaže...

Pozdrav :D

Znam da ce ovo da zvuci cudno,ali imam problema oko punjena mobitela . kada ulopim puljac ako se pomakne mobitel se ugasi nekad cak dođe da toga da ga nemogu upaliti moli za sto brzi odg. Hvala !!!

Probaj drugi punjać ili možda ima prašine na kontaktima ili je usb utor oštećen.

15 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104442

sve pohvale za ovaj rom lijep i iznedadjujuce brz ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tpg kaže...

Može li malo opširnije kakvo je stanje sa baterijom, podržava li scripte i OC procesora ? 

15 godina
immo kaže...
tpg kaže...

Može li malo opširnije kakvo je stanje sa baterijom, podržava li scripte i OC procesora ? 

pa sad ne koristim ga dugo pa ti ne mogu sa sigurnoscu odgovoriti na pitanja,od prvog punjenja baterije na ovom romu je izdrzao 2 dana uz normalno koriste,pozivi,por itd.. nisam pokusao OC-ati niti skripte stavljati.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Je li moguce da ovaj mob ne potrzava ovakav jack za slusalice s 4 pola http://www.kenable.co.uk/images/k4_35_222_i1.jpg jer mi je zvuk slabiji i mutan, a kad ga malo istekam samo do prve crtice na utoru onda je zvuk dobar?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 21:58 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Ne podržava večinu s tim dugačkim jackom što imaju mikrofon (osobno sam isprobao s Alcatelovim i Nokijinim slušalicama).

Koristi obične slušalice i zvuk će biti dobar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Taj je izlaz nes kao i onaj u pc-a. Pc isto podrzava 3.5mm sa samo 3 pola. A nis kupi cu obicne i miran
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

nokijine nepasu ni na jedan mobitel
a ostale koje sam probao sa mikrofonom su radile
cak i Beats Solo HD je radio sa onim kablom koji ima kontrole

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Da li zna neko rijesenje problema i ima li ga uopce; Pokusavam otvoriti neki video na rtl sada stranici ili na aplikaciji dnevnik.hr al nece, pise nemoguce reproducirati video.

Moze li se to rijesiti ikako..? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 20:07 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Da li zna neko rijesenje problema i ima li ga uopce; Pokusavam otvoriti neki video na rtl sada stranici ili na aplikaciji dnevnik.hr al nece, pise nemoguce reproducirati video.

Moze li se to rijesiti ikako..? Hvala.

problem je u flash video formatu jer sa oficielnim video playerom to ne možeš, ali skini skyfire browser koji ti ima ugrađen video pregledavanje i povlaći sa stranice kada analizira video koji sam određuješ koji ćeš gledati. Naš mobitel ne podržava flash reklame da se vrte ili ga gledaš u browseru. Može ali malo teže i ima dosta radnji koje moraš napraviti da bi to radilo.

Instaliranje adobe flash player-a na GT-5830 Galaxy Ace :

Morate biti rootani na mobitelu i ovo je postavljeno sa xda developer foruma, te preveden postupak.

1.Skinite na sd card http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=792436& adobe.flashplayer u zip fajlu.

2.Skinite na sd card http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=792437&d lib.zip file

3.Instalirajte adobe.flashplayer iz prvog linka ali ne pokrećite.

4.Kopirajte sa RootExplorerom lib.fajlove iz lib.zip koji ste skinuli iz drugog linka u data/data/com_adobe_flashplayer/lib/ zaljepite u mapu /lib/.

5.Napravite fix dopuštenja na svakom fajlu koji ste kopirali u data/data/com_adobe_flashplayer/lib/ kao na slici rw-r-r isto preko RootExplorera udite u lib. mapu i tamo za svaki fajl napravite dopuštenje.

6.Evo to je to sada imate flashplayer i pokrećete flashvideo iz browsera.

Koristim Skyfire browser apk i radi na mom gt-5830 galaxy ace

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:38 (Fero).
14 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Zna li ko kako da da sim lockam svojeg ACE-a?

treba mi za garanciju,počeo se gubiti.

I dali mi neko može linkati stock vipov 2.2 i 2.3.5 android! 

@Oseka

Prva slika ti je gingerbread a druga froyo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 19:52 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

O kojoj slici govoris ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

One slike što si 17.1 linkao.

Prva ti je gingerbread tj 2.3.x a druga froyo 2.2.x

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalirao sgs2 v10 rom na ace i zasad je dobar!
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

zena mi ima ovaj mob, i ne moze nista stavljati na njega....

ima sd od 2gb i 1.5gb slobodno, a sto god

proba staviti na njega kaze da je memorija puna...

pomagajte, hoce novi mob...;-)

0 0 hvala 0
17 godina
zokybob kaže...

Neka koristi App2SD ili Link2SD. Prvo prebaci aplikacije s interne memorije na SD koje može a onda će se nove koje mogu automatski stavljati na SD.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zokybob kaže...

Neka koristi App2SD ili Link2SD. Prvo prebaci aplikacije s interne memorije na SD koje može a onda će se nove koje mogu automatski stavljati na SD.

Za link2sd mob. mora biti rootan i tek tada funkcionira iako i tada jedan dio app stavlja na mob. a drugi veći dio na sd karticu. Ako hoćeš u potpunosti riješiti problem unutarnje memorije staviš neki castom rom koji podržava script, napraviš particiju na sd i tada ti mob. prepozna particiju kao unutarnju memoriju ali o svemu imaš detaljno na forumu ( str.8 )

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice