TurboSIM kartica. Objašnjenje. Pogledaj po oglasima, vrlo ih je lako nać.
dali se moze di naci navigacija za LG cookie
Ovom mobitelu ne nedostaje onaj wooow-efekt i jako je zabavan i ugodan za rad. Lagan je, ali ne nauštrb kvalitete izrade. Ekran je sasvim ugodan za rad, a brzina kretanja kroz izbornike je na zavidnom nivou. Ovaj "kolačić" dolazi sa samo 48MB interne memorije, ali kako je microSD kartica jedna od jeftinijih, tom problemu se može progledati kroz prste. Zvuk mu je također jako dobar, kao i multimedijalne mogućnosti i kvaliteta prikaza. Ekran je rezolucije 240x400 točaka. Upravljanje je jednostavno i lagano i s malo debljim prstima, tako da prilozeni stylus ćete eventualno koristiti za crtanje.
Ekran je dovoljno osjetljiv za ugodan rad. Mobitel radi stabilno, iako sam cuo da postoje neki odredjeni bugovi u softwareu, ali iskreno jos nisam u ova 2 dana intenzivnog rada na njemu naletio na spomenute bugove. Uredjaj cim uzmete u ruku zarazit ćete se. Ne nedostaje mu opcija i mogucnosti, a opet je toliko jednostavan i naucit cete snjim upravljati dok kažete keks... :)
Ocjena 9 ide za sveukupni dojam. Za prosjecnog korisnika zeljnog touchscreen mobilnog uredjaja ovo je vise nego isplativa investicija. Cijena, prava sitnica...
Ja sam ovaj mob kupio za veoma male pare novog,kupio karticu od 2GB i to me je izaslo oko pisljivih 1000 kn,tako da ja nemam zamjerki.i zelim reci da nisi bas dobro prokomentariso ovaj veoma dobar mob,iako si ti donnie brasco!!!!!
dali se moze di naci navigacija za LG cookie
Mozes instalirati google maps, drukcije navigacije za njega nema.
jel zna tko kako se može mijenjat firmware na cookie-ju i dali je tko mijenjao (iskustva)
SMECE
SMECE
Ti znaš? Obrazloži. Inače je ovo najobičniji spam.
IMA COOKIE DOBRU KONKURENCIJU-SAMSUNG S5230 STAR-ODLIČAN MOBITEL-CIJENA 1000-1200 KUNA
Meni nije nešto..ona plastika (što li već) na ekranu mi gadno smeta ;)
Zanima me postoji li i gdje bi se mogao kupiti neka vrsta konvertora za slušalice, tako da se spaja na cookie, ali ima izlaz za 3.5mm slušalice? Zna li netko možda?
Svi koji za ovaj mobilni telefon misle da je los su u krivu jer telefon je stvarno dobar i zabavan s obzirom na cijenu. Lijep je, zaslon na dodir reagira solidno, dobar softver, zabavne aplikacije, solidan zvuk i dobra baterija. Vidio sam ga kod jedne svoje prijateljice i ona kaže da je zadovljna s njime. Platila ga je na akciji samo 699 kuna. Za tu cijenu telefon je super. Ja imam Samsung S5620 Monte koji je bolji od njenog KP500, ali je zato i dosta skuplji. Moj brat ima Samsung S5230 koji se prodaje po sličnoj cijeni kao i cookie i isto je super telefon.
Moje misljenje je da ako kupite LG KP500 ili Samsung S5230 bit će te sigurno zadovoljni s mobitelom jer su oba dva super i prodaju se po pristupacnoj cijeni, a ako kupite Samsung S5620 Monte koji je nesto skuplji od ova dva koja sam spomenuo bit će te također zadovljni s njime jer on ima sve sto mozete pozeljiti na mobitelu.
LG KP500 je odličan LG-jev mobilni telefon sa dosta prihvatljivom cijenom i izvrsnim mogućnostima s obzirom na cijenu. Lijepog je dizajna i dostupan je u nekoliko različitih boja. Ima dobre karakteristike i zaslon osjetljiv na dodir.
ZASLON
Zaslon ima rezoluciju 240 x 400 piksela, dijagonalu od 3' i prikazuje 262,000 boja što je dobro za ovu klasu uređaja. Prikaz slike na zaslonu je solidan i slika izgleda dobro.
KAMERA
Kamera koja je ugrađena u ovaj mobilni telefon je 3 megapiksela i snima fotografije u najvećoj rezoluciji 2048 x 1536 piksela. Kamera nema ugrađenu ni bljeskalicu ni autofokus pa fotografije koje se uslikaju s njom ne mogu ispasti savršeno. Kvaliteta slika je prosječna, što je izraženo pri slaboj svjetlosti. Da bi se postigle dobre fotografije to je moguće postići samo uz dobro osvjetljenje.
Video zapisi se mogu snimati u najvećoj rezoluciji od 320 x 240 piksela sa samo 12 fps. Kvaliteta video zapisa je prosječna, ali to nije važno s obzirom na cijenu.
ZVUK
Zvuk na ovom mobilnom telefonu je odlične glasnoće i kvalitete. Uređaj ima solidan mp3 player sa raznim podešavanjima i pjesme se mogu razvrstavati po izvođaču, albumu, žanru i slično. Za slušanje radio postaja tu je solidan fm radio.
POVEZIVANJE
Što se tiče povezivanja dostupni su Bluetooth, USB i Internet preglednik, ali nažalost uređaj nema WI-FI.
MEMORIJA
Uređaj u sebi ima urađenu memoriju od 40 MB koja se može proširiti microSD memorijskim karticama do 8 GB što je dovoljno i za zahtjevnije korisnike.
SOFTVER
Softver koji je ugrađen u LG KP500 je dobar i ne šteka. Od posebnosti treba izdvojiti widgete koji se mogu dodavati na pozadinu, zatim preglednik dokumenata i ostale zabavne aplikacije koje ima ovaj mobilni telefon. Telefon ima ugrađen i dobar preglednik slika i video zapisa koji ovaj uređaj čine još zabavnijim. Treba spomenuti i olovku koja se može izvući iz kučišta, a s njome se može crtati i uređivati fotografije, što je vrlo zabavno.
Izbornik je prepoznatljiv jer mnogi LG telefoni imaju sličan izbornik koji je vrlo jednostavan i pregledan, tako da kod korištenja neće biti nikakvih problema.
Što se tiče baterije uz normalno korištenje ovog uređaja baterija je izdržala 3 dana što je dobro.
PREDNOSTI:
-lijep dizajn
-zaslon osjetljiv na dodir
-dobre funkcije po pristupačnoj cijeni
-jednostavnost korištenja
-kvaliteta zvuka
NEDOSTACI:
-nema WI-FI i 3G
-kvaliteta fotografija i video zapisa
ZAKLJUČAK: Ovaj telefon ima lijep dizajn, vrlo je jednostavan za korištenje i za vrlo pristupačnu cijenu nudi zaslon osjetljiv na dodir koji reagira dobro. Vrlo je zabavan i ima dosta zanimljivih stvari. Svi nedostaci koji su spomenuti gore u tekstu, ne bi trebali predstavljati nikakav problem jer s obzirom na vrlo pristupačnu cijenu ovo je jako dobar mobitel i iskrena je preporuka svima koji žele lijep i dobar mobitel sa zaslonom na dodir po pristupačnoj cijeni.
Meni zvuk odjednom onako krči,u čemu je problem i da li se to isplati popravljati?
otišao zvučnik koji košta 100 kn
Imam pitanjce...
Imam KP502, mob je ok, osim kamere, malo tezeg manevriranja po zumiranom word dokumentu..
Kupljen u vip-u i otkljucan je...otkad sam ga otkljucala poceo se alarm blesirat... tj kad stavim alarm i stisnem spremi jednostavno se smrzne i nis se nemoze radit dok se ne izvadi baterija, vrati i ponovo upali... isto tako je i kad probam promijeniti vrijeme sata....
a u zadnjih par dana mi se par puta smrznuo sam od sebe i isto nista ez vadjenja baterije....
dal neko ima neki savjet kaj da radim (osim da ga bacim)
hvala
ja ga imam preko godinu dana, stvarno mi je super mobitel, nije nešto posebno što se tiče opcija, ali je totalno ok za svoju cijenu i za neke moje potrebe. Mislim, voljela bih bolji, ali šta ćeš? :D I super mi je došao kao prijelaz između "običnih" i touchscreen mobitela. A pisati poruke na njemu za mene je veliki užitak, skoro sam zaboravila pisati na "običnim" mobitelima :D
A ove recenzije što su gore napisane su odlične i točne i ne bih sad ponavljala iste stvari.
Imam pitanjce...
Imam KP502, mob je ok, osim kamere, malo tezeg manevriranja po zumiranom word dokumentu..
Kupljen u vip-u i otkljucan je...otkad sam ga otkljucala poceo se alarm blesirat... tj kad stavim alarm i stisnem spremi jednostavno se smrzne i nis se nemoze radit dok se ne izvadi baterija, vrati i ponovo upali... isto tako je i kad probam promijeniti vrijeme sata....
a u zadnjih par dana mi se par puta smrznuo sam od sebe i isto nista ez vadjenja baterije....
dal neko ima neki savjet kaj da radim (osim da ga bacim)
hvala
pa izvadi bateriju, onda je stavi i upali ga? Ili ti ne može upaliti????
I meni se zna zamrznuti, i to pravo, pa izvadim bateriju, stavim je i upalim mob i sve bude ok. Jedino mi je jednom kad sma stavila bateriju se upalio sa istim prozorom kao prije vađenja, ali drugi pokušaj je uspio.
Carevi znal' neko kako da instaliram igricu na LG COOKIE KP500 MISLI DA SA KOMPJUTERA PREBACIM NA TELEFON (IGRICCU ZA LG COOKIE KP500)
ne mozem podesiti "opera mini" na LG KP501,kad hocu da pristupim internetu pise mi "security error:network access is not permitted.please check he security setting. Dali neko zna kako ovo da podesim...poz
Kaj zbilja taj mobitel u Tele2 ponudi dojde samo 995 kn .
Kaj to nije prejeftino ?
Nije to prejeftino, ocdje u Republici Srpskoj za 80KM kupis nov! :D