LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.427
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus

evo sad radi. kad sam isponove ocitao sd.

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jel teško pisat poruke na ovom mobu? Vidim da svi govore da je među najboljim resistive touch ekranima(ili sam krivo pročitao),pa me onda zanima kako je pisati poruke? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Jel teško pisat poruke na ovom mobu? Vidim da svi govore da je među najboljim resistive touch ekranima(ili sam krivo pročitao),pa me onda zanima kako je pisati poruke? 

Pa nije :)
Mi koji imamo malo deblje prste, nama je malo problem, ali ima više tipkovnica na Marektu pa nađemo koja nam odgovara. 

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Jabulani kaže...

Pa nije :)
Mi koji imamo malo deblje prste, nama je malo problem, ali ima više tipkovnica na Marektu pa nađemo koja nam odgovara. 

Hvala,inače mi se jako sviđa mob,a bez multitoucha mogu zato što neću igrat igrice na mobu možda Angry Birds za ubit dosadno kada nisam doma. 

16 godina
LG GT540 Optimus

Jel i vama trza IGO? nekako sam očekivao da će glatkije ići,

i gdje ima za skinut karti drugih zemalja?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

pomalo, za mape pogledaj po torrentima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:26 (max1919).
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

provaj sygic aura

meni radi bolje od igo, iako fali par naprednih opcija

i lakse je za skinut karte

tu sam samo radi vijesti o apple-u
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:12 (apoteka).
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Koji program koristiti za filmice naravno sa prijevodom? rock player mi ne podrzava pola file-ova...?? i jel ima neko nekakvu zanimljivu aplikaciju ili sportsku igru..??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo imas ovdje dosta mapa za igo....

http://www.kummikud.com/android/maps

15 godina
neaktivan
chakotay kaže...

Koji program koristiti za filmice naravno sa prijevodom? rock player mi ne podrzava pola file-ova...?? i jel ima neko nekakvu zanimljivu aplikaciju ili sportsku igru..??

mVideo Player Pro. Podržava dosta formata i prijevode. 

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
chakotay kaže...

mvideo je dobar, ali najnoviji rock podrzaje najvise formata

mvideo u biti podrzaje samo ono sto mobitel podrzaje, dok rock dodaje jos dosta codeca

14 godina
neaktivan

koju ti verziju rock koristis. probao sam barem 5 i skoro nista ne vrti. samo ono sto skine s youtube.

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Jabulani kaže...
chakotay kaže...

mvideo je dobar, ali najnoviji rock podrzaje najvise formata

mvideo u biti podrzaje samo ono sto mobitel podrzaje, dok rock dodaje jos dosta codeca

koju verziju rock-a koristis..? probacu taj mvideo pro....

probao sam i real player..ali nista posebno...

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jel igra ko na ovom mobitelu Pes 2011..?? ja sam danas prvi put probao i utisak je skroz pozitiva....jedino sto kvari sve je multitouch:((  mozda je glupo pitanje ali da li ima sanse da se u narednim neoficijalnim verzijama uradi nesto po tom pitanju ili je to neizvodljivo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

koju ti verziju rock koristis. probao sam barem 5 i skoro nista ne vrti. samo ono sto skine s youtube.

1.5.5

nije najnovija, ali vrti skoro sve divxe

14 godina
neaktivan
chakotay kaže...

Jel igra ko na ovom mobitelu Pes 2011..?? ja sam danas prvi put probao i utisak je skroz pozitiva....jedino sto kvari sve je multitouch:((  mozda je glupo pitanje ali da li ima sanse da se u narednim neoficijalnim verzijama uradi nesto po tom pitanju ili je to neizvodljivo?

proba san i ja pes i hockey, ali bez multitoucha tesko se igraju

a multitouch je hardwerski nedostatak, tako da se nemoze dodati

16 godina
neaktivan
chakotay kaže...

više manje je neizvedivo, ali bilo bi fora kad bi se napravio jedan mali programčić koji bi emulirao pritisan ekrana:

znači on bi koristio gornje 2 tipke (kamera i search) i njima dodao točku na ekranu koja bi bila emulirana prilikom pritiska tipke.

znači npr. kada se u pesu stisne tipka" kamera" program bi naredio pesu da  doda loptu, a kada bi bila stisnuta tipka "traženje" onda bi program naredio pesu da puca loptu...

npr ovo je jedan od načina kako bi se (teoretski) mogao riješiti problem sa multitouchom

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

a taj nedostatak mmultitouch ovog telefona u PESu 2011,jel to npr  vodis igraca na analog(vizuelni) pa pustis prst sa analoga pa tek onda dodas na slovo A,....jel tako nesto,......

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

a taj nedostatak mmultitouch ovog telefona u PESu 2011,jel to npr  vodis igraca na analog(vizuelni) pa pustis prst sa analoga pa tek onda dodas na slovo A,....jel tako nesto,......

a da, kako drugačije kad ne prepoznaje 2 dodira....

16 godina
neaktivan

ok....znaci to je to,....pa kako je igrati pucacine na ovom mobu,npr NOVA,......jel puno smeta taj nedostatak multitoucha

14 godina
neaktivan
dogman kaže...

ok....znaci to je to,....pa kako je igrati pucacine na ovom mobu,npr NOVA,......jel puno smeta taj nedostatak multitoucha

nova i nema na hvga rezoluciji

uglavnom pucacine se daju igrat (deadly chambers)

a bila je i jedna koja je koristila accelerometer

16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
dogman kaže...

nova i nema na hvga rezoluciji

uglavnom pucacine se daju igrat (deadly chambers)

a bila je i jedna koja je koristila accelerometer

ako vam je do pucačina probajte heavy cannon, nije prava pucačina, ali se svodi na pucanje iz prvog lika na sve što se kreče (stvar je da si cijelo vrijeme na topu, znači nema kretanja)

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
chakotay kaže...

više manje je neizvedivo, ali bilo bi fora kad bi se napravio jedan mali programčić koji bi emulirao pritisan ekrana:

znači on bi koristio gornje 2 tipke (kamera i search) i njima dodao točku na ekranu koja bi bila emulirana prilikom pritiska tipke.

znači npr. kada se u pesu stisne tipka" kamera" program bi naredio pesu da  doda loptu, a kada bi bila stisnuta tipka "traženje" onda bi program naredio pesu da puca loptu...

npr ovo je jedan od načina kako bi se (teoretski) mogao riješiti problem sa multitouchom

Bravo max:) to bi odlicno bilo...jer ovako ili moras na brzinu da protrcavas i centriras..ili da si vest u driblingu..:))

16 godina
neaktivan
chakotay kaže...
max1919 kaže...
chakotay kaže...

Bravo max:) to bi odlicno bilo...jer ovako ili moras na brzinu da protrcavas i centriras..ili da si vest u driblingu..:))

jos da netko to isprogramira... ;)

16 godina
neaktivan
najbolji audio player

dugo sam tražio neki audio player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.

A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;)  ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510

to je link za skidanje.

zašto mortplayer:

-ima custom lockscreen

-lijep je

-brz je

-ima equalizer

-podržava efekte (virtual room i bass boost)

-ima alarm

-omogućuje brzo slanje fileova

-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)

-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)

-omogućuje biranje po folderima

i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 13:59 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: najbolji audio player
max1919 kaže...

dugo sam tražio neki player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.

A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;)  ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510

to je link za skidanje.

zašto mortplayer:

-ima custom lockscreen

-lijep je

-brz je

-ima equalizer

-podržava efekte (virtual room i bass boost)

-ima alarm

-omogućuje brzo slanje fileova

-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)

-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)

-omogućuje biranje po folderima

i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.

player je odličan, svaka čast developeru, samo fali recimo widget i preseti za equalizer

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ne razumijem jesam li sta krivo stisnuo..no meni ni jedan video ne prikazuje sliku taj mortplayer..://

samo je stavljen ? na mjestu gdje bi trebala bit slika :O

0 0 hvala 0
16 godina
fakEEE kaže...

ne razumijem jesam li sta krivo stisnuo..no meni ni jedan video ne prikazuje sliku taj mortplayer..://

nekako mi se čini da je on samo za glazbu, pa ti i pušta samo zvuk sa tog videa

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
fakEEE kaže...

nekako mi se čini da je on samo za glazbu, pa ti i pušta samo zvuk sa tog videa

jao onda sam krivo razumio maxov post .. ja sam mislio da je za video sto trazim :/ sry ..

16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

pa vidite naslov: najbolji AUDIO player

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice