evo sad radi. kad sam isponove ocitao sd.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel teško pisat poruke na ovom mobu? Vidim da svi govore da je među najboljim resistive touch ekranima(ili sam krivo pročitao),pa me onda zanima kako je pisati poruke?
Jel teško pisat poruke na ovom mobu? Vidim da svi govore da je među najboljim resistive touch ekranima(ili sam krivo pročitao),pa me onda zanima kako je pisati poruke?
Pa nije :)
Mi koji imamo malo deblje prste, nama je malo problem, ali ima više tipkovnica na Marektu pa nađemo koja nam odgovara.
Pa nije :)
Mi koji imamo malo deblje prste, nama je malo problem, ali ima više tipkovnica na Marektu pa nađemo koja nam odgovara.
Hvala,inače mi se jako sviđa mob,a bez multitoucha mogu zato što neću igrat igrice na mobu možda Angry Birds za ubit dosadno kada nisam doma.
Jel i vama trza IGO? nekako sam očekivao da će glatkije ići,
i gdje ima za skinut karti drugih zemalja?
pomalo, za mape pogledaj po torrentima
provaj sygic aura
meni radi bolje od igo, iako fali par naprednih opcija
i lakse je za skinut karte
Koji program koristiti za filmice naravno sa prijevodom? rock player mi ne podrzava pola file-ova...?? i jel ima neko nekakvu zanimljivu aplikaciju ili sportsku igru..??
Koji program koristiti za filmice naravno sa prijevodom? rock player mi ne podrzava pola file-ova...?? i jel ima neko nekakvu zanimljivu aplikaciju ili sportsku igru..??
mVideo Player Pro. Podržava dosta formata i prijevode.
mvideo je dobar, ali najnoviji rock podrzaje najvise formata
mvideo u biti podrzaje samo ono sto mobitel podrzaje, dok rock dodaje jos dosta codeca
koju ti verziju rock koristis. probao sam barem 5 i skoro nista ne vrti. samo ono sto skine s youtube.
mvideo je dobar, ali najnoviji rock podrzaje najvise formata
mvideo u biti podrzaje samo ono sto mobitel podrzaje, dok rock dodaje jos dosta codeca
koju verziju rock-a koristis..? probacu taj mvideo pro....
probao sam i real player..ali nista posebno...
Jel igra ko na ovom mobitelu Pes 2011..?? ja sam danas prvi put probao i utisak je skroz pozitiva....jedino sto kvari sve je multitouch:(( mozda je glupo pitanje ali da li ima sanse da se u narednim neoficijalnim verzijama uradi nesto po tom pitanju ili je to neizvodljivo?
koju ti verziju rock koristis. probao sam barem 5 i skoro nista ne vrti. samo ono sto skine s youtube.
1.5.5
nije najnovija, ali vrti skoro sve divxe
Jel igra ko na ovom mobitelu Pes 2011..?? ja sam danas prvi put probao i utisak je skroz pozitiva....jedino sto kvari sve je multitouch:(( mozda je glupo pitanje ali da li ima sanse da se u narednim neoficijalnim verzijama uradi nesto po tom pitanju ili je to neizvodljivo?
proba san i ja pes i hockey, ali bez multitoucha tesko se igraju
a multitouch je hardwerski nedostatak, tako da se nemoze dodati
više manje je neizvedivo, ali bilo bi fora kad bi se napravio jedan mali programčić koji bi emulirao pritisan ekrana:
znači on bi koristio gornje 2 tipke (kamera i search) i njima dodao točku na ekranu koja bi bila emulirana prilikom pritiska tipke.
znači npr. kada se u pesu stisne tipka" kamera" program bi naredio pesu da doda loptu, a kada bi bila stisnuta tipka "traženje" onda bi program naredio pesu da puca loptu...
npr ovo je jedan od načina kako bi se (teoretski) mogao riješiti problem sa multitouchom
a taj nedostatak mmultitouch ovog telefona u PESu 2011,jel to npr vodis igraca na analog(vizuelni) pa pustis prst sa analoga pa tek onda dodas na slovo A,....jel tako nesto,......
a taj nedostatak mmultitouch ovog telefona u PESu 2011,jel to npr vodis igraca na analog(vizuelni) pa pustis prst sa analoga pa tek onda dodas na slovo A,....jel tako nesto,......
a da, kako drugačije kad ne prepoznaje 2 dodira....
ok....znaci to je to,....pa kako je igrati pucacine na ovom mobu,npr NOVA,......jel puno smeta taj nedostatak multitoucha
ok....znaci to je to,....pa kako je igrati pucacine na ovom mobu,npr NOVA,......jel puno smeta taj nedostatak multitoucha
nova i nema na hvga rezoluciji
uglavnom pucacine se daju igrat (deadly chambers)
a bila je i jedna koja je koristila accelerometer
nova i nema na hvga rezoluciji
uglavnom pucacine se daju igrat (deadly chambers)
a bila je i jedna koja je koristila accelerometer
ako vam je do pucačina probajte heavy cannon, nije prava pucačina, ali se svodi na pucanje iz prvog lika na sve što se kreče (stvar je da si cijelo vrijeme na topu, znači nema kretanja)
više manje je neizvedivo, ali bilo bi fora kad bi se napravio jedan mali programčić koji bi emulirao pritisan ekrana:
znači on bi koristio gornje 2 tipke (kamera i search) i njima dodao točku na ekranu koja bi bila emulirana prilikom pritiska tipke.
znači npr. kada se u pesu stisne tipka" kamera" program bi naredio pesu da doda loptu, a kada bi bila stisnuta tipka "traženje" onda bi program naredio pesu da puca loptu...
npr ovo je jedan od načina kako bi se (teoretski) mogao riješiti problem sa multitouchom
Bravo max:) to bi odlicno bilo...jer ovako ili moras na brzinu da protrcavas i centriras..ili da si vest u driblingu..:))
Bravo max:) to bi odlicno bilo...jer ovako ili moras na brzinu da protrcavas i centriras..ili da si vest u driblingu..:))
jos da netko to isprogramira... ;)
dugo sam tražio neki audio player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.
A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;) ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510
to je link za skidanje.
zašto mortplayer:
-ima custom lockscreen
-lijep je
-brz je
-ima equalizer
-podržava efekte (virtual room i bass boost)
-ima alarm
-omogućuje brzo slanje fileova
-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)
-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)
-omogućuje biranje po folderima
i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.
dugo sam tražio neki player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.
A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;) ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510
to je link za skidanje.
zašto mortplayer:
-ima custom lockscreen
-lijep je
-brz je
-ima equalizer
-podržava efekte (virtual room i bass boost)
-ima alarm
-omogućuje brzo slanje fileova
-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)
-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)
-omogućuje biranje po folderima
i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.
player je odličan, svaka čast developeru, samo fali recimo widget i preseti za equalizer
ne razumijem jesam li sta krivo stisnuo..no meni ni jedan video ne prikazuje sliku taj mortplayer..://
samo je stavljen ? na mjestu gdje bi trebala bit slika :O
ne razumijem jesam li sta krivo stisnuo..no meni ni jedan video ne prikazuje sliku taj mortplayer..://
nekako mi se čini da je on samo za glazbu, pa ti i pušta samo zvuk sa tog videa
nekako mi se čini da je on samo za glazbu, pa ti i pušta samo zvuk sa tog videa
jao onda sam krivo razumio maxov post .. ja sam mislio da je za video sto trazim :/ sry ..
pa vidite naslov: najbolji AUDIO player